Fibr Anmeldelser

4,0

Smakar kemikalier. Sena med att skicka. Tar en vecka från man lagt ordern tills de lämnar in på PostNord. Så upp till 10-12 dagars väntetid. Utöver det är de fruktansvärt dyra 25 kronor för en 25 gram... Se mere

Mycket goda bars, köper alltid en kolasnitt till mina pluggdagar. Dock blev jag ganska besviken när jag beställde en låda från hemsidan och insåg att alla bars är 25 gram istället för 40 gram som de ä... Se mere

Jag fick fibr bar utanv en vän under en längre cykeltur vi gjorde i våras. Blev helt såld efter de, hennes man är gluten men varken hon eller jag. Jag fick en provlåda utav dom sedan och nu har jag b... Se mere

Fibr är inkluderande lyx! Jag har alltid några Fibr i väskan på utflykten. En vet aldrig när en behöver lite extra energi, lyx eller självomsorg. Fibr är alltid en hit. Det är härligt att få sprida... Se mere

1. Konfekturebutik

Eftermiddag. Energin är låg, kaffet hjälper inte längre... Plötsligt frågar någon om det inte är dags för fika. Du rusar i riktningen av snabba kalorier, djupare energidipp och ingredienser man inte kan uttala. Med ett ryck vaknar du, det var bara en mardröm. En lättad suck undslipper dig när du sträcker dig efter en Fibr-bar istället. Dags att mätta dina cravings.

God

Har ikke besvaret negative anmeldelser

8 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Goda!

Perfekta på vandringen i fjällen! Godaste barsen jag smakat. Innehållsmässigt skulle jag önska att de innehöll mer protein.

10. august 2022

Besvarelse fra Fibr

Vad roligt att höra! Smakar extra bra i naturen, vi håller med! Tack för din feedback. Kram

Ganska nöjd

Ganska nöjd. Lite torra tyvärr men annars goda.

9. august 2022

Besvarelse fra Fibr

Tack för din recension! Vi undviker gärna att använda onödiga tillsatser i våra produkter, vilket tyvärr kan göra att konsistensen lättare blir torr över tid. Vi tar med oss din feedback! Kram

Snabb leverans, goda bars.

Snabb leverans, goda bars. Finns inget att klaga på alls. Extra plus för en produkt tillverkad i Sverige och som dessutom fungerar för många allergiker!

8. august 2022

Besvarelse fra Fibr

Tusen tack för din recension! Vi är glada att du har hittat hit, varmt välkommen åter. Kram

Supernöjd

Otroligt bra service. Mycket goda bars. Smidig leverans och bra betalalternativ. Toppen!

7. august 2022

Besvarelse fra Fibr

Tusen tack för din recension, vi är glada att höra om din positiva upplevelse. Kramar!

De här barsen är på riktigt goda

De här barsen är på riktigt goda! Utan socker och konstiga ingredienser. Närproducerat känns ju extra lyxigt.

2. august 2022

Besvarelse fra Fibr

Det gör oss otroligt glada och tacksamma att få höra. Stort tack för de fina orden! Varmt välkommen åter.

Snabb leverans

Snabb leverans. Bra att kunna köpa en svinnlåda för att testa.

10. juli 2022

Tack för din recension. Vad roligt att du uppskattar vårt svinn-sortiment! <3

Lagom litet gott till kaffet

Lagom litet gott till kaffet. Bra och snabb service, snabb leverans till brevlåda.

9. juli 2022

Besvarelse fra Fibr

Stort tack för din recension. Vi är glada att du uppskattar vår produkt och service! Varmt välkommen åter.

Great!

I love these bars & so do my kids! Simple ingredients & great taste.

9. juli 2022

Besvarelse fra Fibr

Absolutely lovely to hear, thank you so much for the feedback. Cheers!

Marknadsledaren i smak!

De godaste mellanmålen som finns. Smakar exakt som utlovat och att det finns så många smaker att välja på gör dem till marknadens bästa!

8. juli 2022

Besvarelse fra Fibr

Tusen tack för din recension! Fantastiskt att du är nöjd med din order, välkommen åter. 💛

Supergod ’matreserv’ för allergiker

Jag är matallergiker och har alltför många gånger - trots löften - blivit serverad mat jag blivit sjuk av eller så har den inte nått upp till löftena eller inte funnits i verkligheten. Nu har jag en supergod reserv i väskan och vid resa kan det fungera som måltid eventuellt med någon frukt. Känns betydligt bättre nu! Dessutom snabb leverans!

6. juli 2022

Besvarelse fra Fibr

Tusen tack för din recension och vänliga ord. Vi är stolta över att erbjuda ett komplement när resten av kosten inte blir som den önskas! Vi är glada att kunna erbjuda ett allergivänliga alternativ på en annars begränsad marknad.💛💛 Kramar!