Fiat Finansiering Anmeldelser 10

1. Køretøjer og transport

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Købet af din nye Fiat er en oplevelse af fuld frihed. Med Fiat Finansiering kan du vælge den finansieringsmetode, der passer bedst til dine behov, ud fra et bredt og attraktivt udvalg af finansieringsløsninger. Det er hurtigt og fleksibelt, at få finansieret dit bilkøb igennem Fiat Finansiering. Du kan bl.a. få et billigere lån end i banken, og det er hurtigere og nemmere, end du tror. Lånet kan du afdrage i helt op til 8 år, afhængig af hvor gammel bilen er, på det tidspunkt du vælger at finansiere den. Leasing er et alternativ til lån, der giver mulighed for at bruge bilen uden at binde din kapital. Service, vedligeholdelse og vejhjælp er inkluderet i leasingaftalen, så der er ingen uforudsete udgifter i leasingperioden. Der er ingen risiko forbundet med bilens værdi, når leasingaftalen udløber, da det er Fiat Finansiering, der ejer bilen. Sammen med finansieringen tilbyder vi også et bredt udvalg af forsikringstjenester, der dækker både bil og fører. Via vores forsikringspartner tilbyder vi f.eks. en af markedets bedste og billigste bilforsikringer. Du kan ringe på telefon 43 22 89 00, hvis du vil høre mere om dine muligheder eller besøge os på fiat.fcacapital.dk for flere oplysninger.

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

2,6

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Dårlig service og husk at være helt i detaljen på din kontrakt

Når du leaser bil hos Fiat skal du virkelig være i detaljen på kontakten ellers kommer du selv til at betale for service. Jeg har også måtte rykke og anmode om at de fik reservedele frem til en sikkerhedskampagne. Og når jeg spurgte værkstedet om det var sikkert at køre i bilen fik jeg den besked at hvis jeg ikke turde køre i bilen kunne jeg jo bare stillen den hos dem. Ja tak men jeg skulle job bruge bilen samt at det tog dem næsten et år at få den reservedel frem. Hvilket også var en proces jeg brugt en del tid på for at rykke og presse på for at få det udfærdiget. Når man henvender sig omkring de dårlige oplevelser så kan man bare læse i kontakten.

Jeg kommer aldrig til at lease eller købe Fiat igen - det er simpelthen for dårlig en service.

20. oktober 2023

Utrolig dårlig kundeservice!

Jeg har adskillige gange forsøgt ansøge om bilfinansiering og hver gang er der problemer med at ansøgningen ikke går igennem. Jeg får hele tiden nye mails/sms’er, hvor jeg bliver bedt om at udfylde igen og igen. Når man ringer den ene dag, får man at vide alt er godt og ansøgningen er modtaget. Den næste dag starter det forfra. Medarbejderne er IKKE kundeminded. De virker inkompetente og er mega flabede i deres måde at svare på. De mangler forståelse for deres potientielle kunders situation.

18. november 2022

Elendigt kundeservice

Skulle låne til bil, ansøgninger var sendt afsted men man høre ikke tilbage. Skriver e-mail og ringer omkring det hvorefter der ikke svares retur. Bilen vi ville købe endte med at blive solgt

Vi finder så en anden bil og sender en ny låne ansøgning afsted da der kunne være sket en fejl med den første. Men her igen 4 dage efter er der stadig ikke kommet noget svar retur.

Fuldstændig elendigt kundeservice. Desuden tager de pant i bilen fandt jeg ud af.

Så nej tak

6. september 2022

Aldrig igen FCA

Aldrig igen FCA, ved indfrielse af lån pga salg af bil kræver de 1 % af restgælden i gebyr, har haft længere mail skriveri med dem, da der på deres gebyr oversigt på hjemmesiden står det koster 450kr, men i ens kontrakt er der skrevet ind med småt at de KAN kræve 1 % eller de 450 kr, i vores tilfælde vælger de så at kræve 2500kr i gebyr for at indfri et lån, fuldstændigt grotesk, og aldrig om jeg nogensinde kommer til at bruge FCA igen. Mage til penge grisk firma skal man lede længe efter.

12. marts 2022

Opkrævning uden gyldig kontrakt

Vi har modaget (28.12.2021) opkrævning fra Fiat Finansiering A/S for; forfaldne ydelser + morarenter + gebyr, med reference til en kontrakt med Fiat Finansiering, som er afsluttet og lånet udbetalt til fulde, den 1.Juli 2003. Jeg har opbevaret alle dokumenter angående bilkøbet fra den gang.
Dette skyldes enten; uorden i Fiat Finansierings debitor system, eller et forsøg på at opkræve ekstra penge hos tidligere kunder.
Begge årsager er meget alvorlige, den ene tilmed ulovlig.
Vi har skrevet til Fiat Finansiering, men ikke modtaget svar endnu.

28. december 2021

Efter lang tid hvor jeg har prøvet at…

Efter lang tid hvor jeg har prøvet at finde en løsning (2 uger med opkald til bank), vil firmaet trods ejendomsforbehold osv.. Jeg endte så ud med en advokat i stedet og det tyder på vi ender i foderetten, før at jeg og min advokat får ret... så jeg ville holde mig langt væk fra dette firma, med mindre i elsker at kæmpe en kamp som jeg selv :)

Ham gutten jeg snakkede med i telefonen sad også og løj, det er virkelig sølle og jeg håber jeres kunder fanger det lige så hurtigt som jeg selv.. Først påstod han at selvom det er ejendomsforbehold i sagen, ville jeg ikke få medhold i retten, da jeg så sagde jeg havde snakket med en advokat rykkede han hurtigt videre til, at problemet var adressen i udlandet.. det er helt til grin jo

Episoden sker efter flytning til udlandet.

3. november 2021

Super dårlig service

Super dårlig service. Overtager en kontrakt fra d.1/9-19 men hos dem mener de skriver fra d.1/8-19 og så i November Opsigelse de Kontrakt med mig og så må jeg sæt min advokat på sagen

27. januar 2020

Komplet mangel på kundeservice

Mage til ugidelig og informativ kundeservice skal man lede længe efter. E-mail forespørgsel om debitorskifte ved køb af ny bil, besvares eksempelvis med "Det kan vi ikke" uden uddybning eller alternative forslag. Når man selv spørger ind til hvad man så skal gøre, for at komme af med sin leasingbil bliver der igen svaret med "Så må du sende en opsigelse på en anden mailadresse", stadig uden uddybning af hvilke informationer der skal bruges i denne mail, eller varsling om eventuel opsigelsesperiode mm. Dette er selvom kundeservice har bedt mig skrive til første mailadresse. Personlig service er på lige linje, ringe og arrogant.

12. november 2019