2,2

Under middel

svindel, fusk og falske profiler

er kvinde og der står på min profil jeg er kvinde og ikke er kvinder alligevel får jeg kun beskeder fra kvinder. Ofte beskeder hvor der står de vil have min stang i baghullet. Intet seriøst ved den side. De gode anmeldelser må simpelthen være folk der får penge for at hive deres karakterer op

7. oktober 2016

meget dårlig

anmeldelser af profiler tages ikke alvorlig, fake profiler desværre en del
spild af penge
ingen mulighed for opsige dette sexnu, mangler en knap mm
skal true med advokat før den opsiges,

29. juli 2016

Humbug

Den dårligste datingsite på dansk jord, siden stinker langt væk af svindel.

Der er ingen unge danske piger ved sine "fulde fem" lader sig udstille på denne måde... Dyresex og billeder af meget unge piger på siden er ikke unormalt. Utal af profiler er med billeder der er hentet fra nette (russer sider)

Anmelder man profiler, tages dette ikke seriøst, og de bliver ikke fjernet.
Skriver man klage til admin, kommer der ikke retursvar, på trods af, de lover tilbage melding indenfor 48 timer.

Man kan ikke se på en profil, hvornår den sidst har været online, så dybest set kan man sidde og skrive til en fakeprofil, der er flere år gammel..

Vil man afmelde sin medlemsprofil, så skal man lede godt efter stedet hvor man afmelder, for den er godt gemt (med små bogstaver på forsiden)

Har været medlem i to mdr, og det er de dårligste penge jeg har givet ud i mit liv. Har skrevet til et par profiler, men fik intet respons i ca 3 uger.
Sjovt nok modtog jeg tre breve 10 min efter mit medlemsskab udløb, dog underligt da disse profiler ikke var online.

Mit råd.

Hold jer langt væk fra siden, den stinker langt væk af svindel.

7. marts 2016

Fup, svindel og mindreårige

Siden er fyldt med mange fake profiler. Men der er også rigtige profiler, ofte piger helt ned til 11 år som sælger sex. Det er 100% uacceptabelt. Der er også mange svindlere som bruger siden til at lokke penge fra folk.
Sidst ikke mindst, har jeg ikke købt et medlemsskab, da der ikke rigtig står så meget om deres bindingstid osv, siden virker ikke særlig troværdig og hvem vil betale for at skrive hoved sagligt med profiler som sælger sex eller er svindlere.

10. december 2015

svindel

der er kun ludere og fake profiler på siden.
jeg opsagde hurtigt mit abbonoment, da det ikke lige var noget for mig. fik også en kvittering på at jeg ikke længere var betalende medlem.
men de bruger mit dankort som de har lyst til.. de har her til d. 1 trukket abb igen. og efter jeg havde klikket på en banner reklame var jeg pludselig også betalende medlem der, vel og mærke uden jeg havde haft mit kort fremme..
jeg har skrevet til firmaet 2 gange uden svar, og ringet utallige gange uden at komme igennem.
så jeg kan kun på det kraftigste advare om denne side, og alle de andre sider de har..

8. februar 2015

Unikt koncept.

Ej.. Hvor sjovt et koncept, ærgerligt at det koste penge men okay det skal jo også drives ;-)

Det kunne være fedt med nogen celb. billeder :D
Ellers total fed side. I LIKE IT!

30. juli 2014

Sjovt koncept

Det er absolut som navnet siger, hvis man vil have sex nu så må man lige smøge sine ærmer op og give den gas, derefter tager man billeder af sit lille værk og sender tilbage til pigen, lidt sjovt koncept, og det virker for mig :-)

God jul og godt nytår :)

4. december 2013
Vis anmeldelser på alle sprog. (8 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto