Metoden med automatisk at tilmelde kunden et ubrugeligt abonnement som man er uvidende om, og ikke har bedt om er svindel. DETTE GØR FIALIPO !! Når man svindler har jeg svært ved at forstå hvordan... Se mere

SVINDEL Bestilte en tårn ventilation og betalte. 2 dage sendere inden for den 14 dages gratis prøveperiode opsagde jeg abonnement på.139kr i mdr. Der gik under 1 time så modtog jeg... Se mere

Det sædvanlige samvittighedsløse svindel. Du bliver automatisk medlem for 140 DKK pr. måned. De skriver ikke prisen men er sikkert i deres gode ret til at hæve dine penge. På den måde kommer dit gode... Se mere

PAS PÅ PAS PÅ Du bliver automatisk medlem, uden at du har givet tilsagn om det. Jeg er blevet trukket for 139 kr om måneden i mere end et år inden jeg opdagede denne svindel. Denne praksis er ulo... Se mere

1. Elektronik og teknologi

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hos Fialipo får du som medlem adgang til de bedste priser på tusindevis af produkter. Vi har over 700 brands og du sparer helt op til 80% som medlem. Vi sørger hele hele tiden for at vi er opdateret på de nyeste produkter og trends så du altid kan shoppe de nyeste og fedeste produkter. Derudover giver vi dig gratis fragt og en ekstraordinær god kundeservice, oven i hatten. Hjertelig velkommen hos Fialipo!

1,6

Dårlig

Super god og enestående kundeservice

Super god og enestående kundeservice. Bestilte produkt som iht. hjemmesiden skulle kunne leveres inden for få dage. Desværre modtog jeg hurtigt en mail fra Fialipo, at de desværre måtte beklage, at de alligevel ikke kunne levere, da deres samarbejdspartner havde meddelt, at varen var i restordre. Men i stedet for blot at annullere ordren (inklusiv medlemsskab), så tilbød de OGSÅ at betale evt. difference, hvis jeg kunne fremsende købsbevis på samme vare fra anden leverandør der kunne levere. På den måde fik jeg mit produkt til samme billige pris, som Fialipo i første omgang tilbød. Det synes jeg er stort!
I det hele taget har Fialipo svaret hurtigt og effektivt i vores kommunikation. Stor ros herfra.

22. marts 2020

Bondefangeri af værste skuffe!

Bondefangeri af værste skuffe!! Hold jer langt væk!! De ripper en for penge hver måned efter man er blevet snydt ind i det.. når man vil melde sig ud, så kan det sørme ikke lade sig gøre!! Telefonen virker desværre ikke lige og når man skriver mail, så får man en standard smøre som ikke giver mening og de accepterer ikke udmeldelse på mail. Fusk og føj siger jeg bare!!

20. marts 2020

DE BURDE IKKE HAVE EN STJERNE

DE BURDE IKKE HAVE STJERNE. Jeg forventede, at når jeg har skrevet til virksomheden, at de uberettiget fortsat hæver på min konto, så retter de op på dette, men NEJ. Min fejl er, at jeg ikke var opmærksom på dette.
Efter adskillige henvendelser, så er de ikke til at få i tale. Pudsigt nok kan man ikke ringe til dem, mobiludbyder er i uorden, siger de på tlf. svare ??? Mærkeligt tænker jeg

19. marts 2020

Alt i top.

Hurtig levering. Fine produkter. Hurtig feedback om manglende produkt. Tilbagebetaling med det samme. Helt sikkert en webshop jeg vil besøge igen.

13. marts 2020

SNYD

Fialipo er simpelthen den værste omgang tyveri!
Jeg er kun blevet bekræftet i min holdning til dette firma efter at have læst på trustpilot.
Når man handler skriver man sig "frivilligt" op til et medlemsskab på 139 kr/md, der nu snart har nærmet sig de 1000 kr!
Det er selvfølgelig mærkeligt at man ikke får nogen mails eller andet der kunne indikere det undervejs- det var et rent tilfælde. Jeg har skrevet til Fialipos kundeservice og fået mails fra dem med flere smileyer i blandt, hvor de skriver at de ikke ønsker at tilbagebetale eller andet, og det fremgår adskillige steder på siden at det er et medlemsskab.
Jeg er simpelthen direkte rasende over at køre sådan et nummer på folk, der ikke aner det. Når der er SÅ mange der skriver, at de ikke aner de har tilmeldt sig, så må der være noget om det.
Jeg er nok den forkerte kunde at støde på, men jeg kunne godt fristes til at sende det videre til forbrugerombudsmanden og lade dem se på sagen.
Føj for en dårlig oplevelse, og sikke et firma. Håber man har en god fornemmelse i kroppen efter endt arbejdsdag, når man tager r**** på folk.

11. marts 2020

Fialipo har bedt mig om en anmeldelse…

Fialipo har bedt mig om en anmeldelse fordi de gerne vil have gratis reklame fra kunderne 😉 Jeg kan hermed afsløre, at Fialipo viste sig fra deres bedste side ved at tilbageføre et medlemsgebyr til deres klub, som jeg ikke selv havde fået mig meldt ud af, efter købet af 2 kopholdere, som godt nok viste sig, at være dårligt konstrueret plastikbras 🤷‍♂️Men tak for den venlige betjening Fialipo. 😃

8. marts 2020

Har aldrig oplevet så stygt et scam at lave på folk

Ville hvis jeg kunne give 0 stjerner, når du køber noget står der garanteret med ultra småt helt i bunden af handelsbetingelserne at du automatisk skriver dig op til et abonnement på 139-, om måneden. Jeg er 17 år gammel og lever på lommepenge, jeg modtager ingen SU og jeg har for travlt med skole til at have fritidsjob. Det er så stygt at de har trukket i alt 1112-, fra min konto som jeg ikke selv har set, fordi jeg ikke har fået adgang til min egen bankkonto før nu for kort tid siden. Klassisk scam, noget forbandet svineri. Det er direkte at stjæle fra folk. Jeg havde heller ikke lavet nogen profil på hjemmesiden, det sker automatisk at du får sådan en når du køber noget derfra, og koden til din konto skal du finde i en mail de har sendt dig som du selvfølgelig skal lede længe efter hvis ikke du havde bemærket den dagen du købte noget.

Føj siger jeg bare, 0 stjerner, snyd og scam. Hold jer langt væk fra denne hjemmeside for jeres egen skyld!!!!

IGEN: Du bliver IKKE oplyst direkte og tydeligt at du automatisk skriver dig op til deres abonnement, og man kan ikke ringe til dem da de har “tekniske problemer”, det er overraskende besværligt at fraskrive sig abonnementet, og det er selvfølgelig med vilje at de har gjort det så svært.

26. februar 2020