Metoden med automatisk at tilmelde kunden et ubrugeligt abonnement som man er uvidende om, og ikke har bedt om er svindel. DETTE GØR FIALIPO !! Når man svindler har jeg svært ved at forstå hvordan... Se mere
SVINDEL Bestilte en tårn ventilation og betalte. 2 dage sendere inden for den 14 dages gratis prøveperiode opsagde jeg abonnement på.139kr i mdr. Der gik under 1 time så modtog jeg... Se mere
PAS PÅ PAS PÅ Du bliver automatisk medlem, uden at du har givet tilsagn om det. Jeg er blevet trukket for 139 kr om måneden i mere end et år inden jeg opdagede denne svindel. Denne praksis er ulo... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Hos Fialipo får du som medlem adgang til de bedste priser på tusindevis af produkter. Vi har over 700 brands og du sparer helt op til 80% som medlem. Vi sørger hele hele tiden for at vi er opdateret på de nyeste produkter og trends så du altid kan shoppe de nyeste og fedeste produkter. Derudover giver vi dig gratis fragt og en ekstraordinær god kundeservice, oven i hatten. Hjertelig velkommen hos Fialipo!
Ishøjvej 2C, 4700, Næstved, Danmark
- 71 99 27 75
- hej@fialipo.dk
- fialipo.dk
Svindel
Min ordre af 25/11-24 har jeg aldrig modtaget, Den 11/12-24 blev der automatisk trukket 139kr på min konto. Har forsøgt at ringe til dem, men det nr. de har opgivet er falsk,
Det er scam af værste skuffe
Er selv lige blevet trukket 139 i den…
Jeg har fundet problemet på hvorfor i bliver trukket... I har købt noget på nettet.... Hvis I søger på jeres mail under fialipo kommer der en mail hvor der står velkommen til fialipo.... så er der en kode I skal bruge til at logge ind... så skal ind og afmelde under jeres konto... derefter skulle de gerne stoppe med at trække.... så min står og venter på at blive afmeldt...... købte noget i 2020... og er blevet krævet 139 siden, som jeg ikke har opdaget før idag..... så må se om de trækker beløbet sidst i okt igen.
Total fup
Total fup. Måtte spærre kort. Da jeg hverken modtog ordrebekræftelse eller de svarede på mails.
Fusk firma
Fusk firma
Ingen ordrebekræftelse - man får intet login men i trækker pænt penge for abonnent. Ikke e-mail eller telefonnummer som virker
Måtte lukke mit kort for at få det til at stoppe
Jeg fik ikke refusion for en annulleret…
Jeg fik ikke refusion for en annulleret ordre. Jeg var nødt til at gå til min bank for at få det ordnet. De ønskede heller ikke at opsige mit medlemskab. Almindelige svindlere.
Super service 👍 5 stjerner herfra .
Svindel hjemmeside
Svindel hjemmeside. Modtager ingen ordrebekræftelse og kan ikke ringe til firmaet. Har forsøgt at sende mail nu. Brug ikke denne hjemmeside - kan se andre er trukket abonnement, så langt nåede vi heldigvis ikke
SVINDEL
SVINDEL
Der gik under 1 time så modtog jeg godkendelse på opsigelse. Fair nok
Men så kom en annullering på min ordre med begrundelse at leverandøren ikke kunne levere pga opsagt abonnement. Men mystisk nok udløb det først den 16 juli 2021
Og har ikke fået mine penge retur.
Så ADVARSEL handel ikke hos dem
Mangler tilbagebetaling - Ingen respons
Hej,
Jeg har nu i 14 dage forsøgt at kontakte jer på mail vedr. tilbagebetaling af tilgodehavende!
Venligst kontakt mig hurtigst muligt.
/Thomas
PAS PÅ PAS PÅ
PAS PÅ PAS PÅ
Denne praksis er ulovlig og dem af jer der har fået trukket penge, I skal bare indgive indsigelse til banken med henvisning til ombudmanden hvor der ligger massere af tilsvarende sager.
Og få jeres kort spærret.
Svindelfirma
Svindel!
Det er tydeligt markeret, at man oprettet abonnement, så jeg forstår ikke, det kommer bag på folk.
Til gengæld er de tilsyneladende ikke interesseret i at sælge deres varer. Jeg lavede en bestilling og modtog kvittering. Som dagene gik kunne jeg ikke forstå, jeg ikke hørte noget. Jeg loggede derfor ind og kunne se, min bestilling bare er blevet slettet. Jeg har intet fået at vide.
Smart trick, for så kunne det jo nemt ske, man var medlem længere tid end de 14 dage gratis... Svindel og humbug!
Hej En meget farlig butik, fælder dig med et abonnement til 139kr. pr måned.
Hej En meget farlig butik.
Har engang købt et keyboard til snoldede 225 kr.(og tastatur på Fransk?)
Men vidste ikke at deres køb har aktiveret et abonnement?!?!
De har trukket 139kr pr måned nu i 10 måneder. Har ved betaling brugt mit SAS Mastercard. Kun fordi jeg skulle kontrollere et udlæg for firmaet, falder jeg over de transaktioner til FIALIPO.dk
1039kr fordi man var så dum at handle på nettet, nok ved brug af pricerunner eller andet.
GØR DET IKKE.
Svindel
Har bestil varer d. 28.11.20. og har ikke modtaget varen endnu d. 28.02.21
De har dog ikke trukket beløbet endnu.
Ellers var de blevet meldt for svindel.
Fiialipo har i dag trukket 139kr uden…
Fiialipo har i dag trukket 139kr uden jeg har købt noget eller meldt mig ind så nu har jeg spærret mit kort. For man kan jo ikke ringe til dem. Svindel firma som jeg har meldt til banken.
Pas på, auto tilmelder dig abonnement.
Pas på, de auto tilmelder dig en abonnement service, og du kan ikke fjerne den ved køb af varer.
Det sædvanlige scam
Det sædvanlige samvittighedsløse svindel. Du bliver automatisk medlem for 140 DKK pr. måned. De skriver ikke prisen men er sikkert i deres gode ret til at hæve dine penge. På den måde kommer dit gode tilbud til at koste dig en formue. Tilmed svært at finde afmeldingslink, som er det eneste link på deres side, som står som neutral tekst - og altså ligner noget som ikke er et link. Hader denne type forretninger.
Jeg har i maj måned købt en vare hos…
Jeg har i maj måned købt en vare hos Fialipo.dk og har først nu opdaget at de h er måned har trukket et medlemsabonnement på 139 kr pr mdr. Et abonnement som jeg ikke viste jeg havde!!! Advarsel køb ikke hos denne udbyder da de trækker dine kreditkort oplysninger uden du får besked!!
Utroværdig side… hold jer væk
Havde lavet en ordre på nogle mam sutter til mine børn. Og dagen efter da jeg logger ind på min side kan jeg se at min ordre er slettet, men mit medlemskab er stadig aktivt og den står til at de trækker for medlemskab stadig!
Jeg kontakter så kundeservice på mail, og de svarer at de ingen sutter har på lager, og at det er en lagerfejl så de har annulleret min ordre.
Det undre mig at man kan ligge ting i kurven som ikke er på lager. For der var rigtig nok nogle af sutterne der var udsolgt og dem kunne jeg ikke ligge i kurven. Men når man kan lægge ting i kurven så regner man også med at de har varerne. Utroværdig hjemmeside. Jeg vil ALDRIG anbefale nogle at handle der igen.
Jeg har nu annulleret mit medlemskab, og håber ikke de trækker nogle penge fra mig, men det vil tiden vise.
Hold jer LANGT VÆK!!!!!
Undre mig også at man stadig kan ligge sutter i kurven, på trods af at i siger det er en lager fejl. Burde i så ikke have rettet det ????
Bondefangeri
Bondefangeri, bliver fanget i et abonnement som er svært at opsige. Har betalt i lang tid, 139kr om måneden, da jeg opdagede det kunne jeg ikke logge ind og opsige mit abonnement, kunne ikke kontakte dem pr. tlf, men fik trods alt svar pr. mail og deaktiveret mit abonnement via mail.