Vi lejede alt til vores bryllup hos Fest og lej. Til start var der lidt forvirring omkring booking, hvilken også indebar at jeg selv havde ændrede flere ting undervejs, som blev mødt med tål... Se mere
Jeg lejede 60 Stole 3 borde og 60…
Jeg lejede 60 Stole 3 borde og 60 vandglas til vores konfirmation. Virkelig god service og flinke mennesker. Det eneste der kunne forbedre oplevelsen var en bedre Hjemmeside, ved første øjekast ser det kun ud til man kan leje telte.
Vi lejede alt til vores bryllup hos…
Vi lejede alt til vores bryllup hos Fest og lej.
Til start var der lidt forvirring omkring booking, hvilken også indebar at jeg selv havde ændrede flere ting undervejs, som blev mødt med tålmodighed og hjælpsomhed.
Fin planlægning og gennemgang af ordren inden den blev leveret.
Tingene blev leveret flere dag før, så vi kunne få sat det hele klar.
Dennis og hans kæreste var virkelig søde og hjælpsomme.
Da tingene så skal afhentes kommer en meget sur kvinde. Hun er til den agressive side og på ingen måde løsningsorienteret.
Hvis man ser bort fra hende, er det som helhed en virkelig god oplevelse, gode priser og det runde telt var virkelig flot og perfekt til vores havebryllup.
Kan IKKE anbefales
Kan IKKE anbefales
Jeg skulle leje 50 stole og 3 borde. Bestiller gennem deres hjemmeside og får en mail om at det kan de ikke levere, men jeg kan hente dem på deres lager i Frederiksværk. Det kan jeg ikke så jeg sletter mailen. Og får lejet nogle nye et andet sted. Dagen inden min fest dukker de så op med 50 stole og 3 borde. Jeg holder fast i at jeg fik en afvisning på mail. Tina holder fast i det kan ikke passe. Om jeg vil have dem eller ej, for jeg kommer til at betale. Jeg betaler så og de læsser dem af. Lige inden de skal køre finder jeg mailen hvor de afviser.tina indrømmer så at det må været gået for stærkt for Dennis, hendes søn.
Om mandagen skriver jeg at jeg forventer at få pengene refunderet. Tina ringer og siger at selvfølgelig får jeg det. Dennis skriver så til mig, hvor han insisterer på at han har sendt en ordrebekræftelse. Og da de har hentet dem, skriver Dennis “men de har jo været brugt”. Jeg skriver så tilbage at jeg ikke gider diskutere mere for 1420kr men at der ville klæde ham at indrømme sin fejl og refundere fuldt eller halvt beløb. Jeg hører aldrig mere og kan VIRKELIG ikke anbefale at man lejer noget som helst hos dem.
Fik beskidt service
Fik beskidt service, de havde glemt bordene og leverede tingene 2 timer senere end aftalt. Søde og venlige men de har ikke styr på tingene.
Ukompetent firma med mangel på service
Forfærdeligt firma og chef! Vi havde bestilt et gulv til en fest og da det kommer er det møg beskidt! Fuld af gammelt hår og sædrester. De beder os om at ligge gulvet selv men vi havde betalt for de skulle ligge det! De endte med selv at ligge gulvet efter en kæmpe diskusion men en kæmpe idiot…
Da de skulle hente gulvet igen forlangede de at vi skulle vaske gulvet rent også selvom det allerede var møgbeskridt da det kom! Vi havde fejet gulvet og fjerne alt så det var lige til at hente! De ville have merbetaling hvis vi ikke vaskede det men endte med at give sig efter endnu en diskussion og bevis fra da gulvet blev leveret.
Hold jer væk
Meget ubehagelig oplevelse
Meget ubehagelig oplevelse. Anbefales overhovedet ikke. Hold jer væk big time.
Kan ikke anbefales
Kan ikke anbefales, vi lejer en boksemaskine som ikke virker, svaret er at de ikke ved hvad de skal gøre ved det da vi kontakter dem om aften, dagen før vi skal bruge den. De skyder skylden på os og truer med advokat og anmeldelse til politiet. De er kun bedt om at give pengene retur og vil de ikke det må de selv hente deres maskine da vi ikke har fået det vi betalte for. Meget mangel på kundeservice.
Alle pengene værd! Kan virkelig anbefales!
Jeg kan på det varmeste anbefale fest og lej!! Jeg stod med håret i postkassen - Jeg skulle holde 30års fødselsdag og var sent ude. Ikke nok med de guidede mig i hvad jeg skulle bruge, men uden at presse på at spørge om ting jeg ikke selv havde tænkt på. De kom og satte det hele op forklare med hvordan og hvorledes og dem der kom og satte op og var super søde!
Kundeservice er i top
Jeg vil helt klart anbefale, at benytte Fest og Lej. Servicen er helt i top og det mærkes tydeligt, at det er en virksomhed der drives af seriøse mennesker.
Virkelig rart, at udvalget er så stort, så man kan nøjes med at leje alt man skal bruge kun ét sted. Det gør det meget nemmere for mig som kunde.
Helt kanon service og helt kanon telt
Helt kanon service og helt kanon telt
Helt kanon service og helt kanon telt! Vi lejede telt med gulv, stole, borde porcelæn og alt hvad der høre til en fest.
Det hele var pænt rent og i god stand. Vi have en rigitg god oplevelse, god kommunikation hele vejen igennem. Under opsætning og nedtagning var der god stemning og det var alt i alt en stor succes. Jeg er meget tilfreds og det er helt sikkert at jeg vil leje telt og alt tilbehør fra festoglej en anden gang.
God kundeservice, fleksibilitet og engagement.
God kundeservice, fleksibilitet, engsgement og imødekommenhed.
Altid på pletten og går altid det ekstra for netop at sørge for en god kundeservice.
Fest og lej er altid til at snakke med og altid villige til at finde netop den løsning du har brug for, samt de gør arbejdet for dig.
Vi skulle bruge nogle stødbånd til et…
Vi skulle bruge nogle stødbånd til et arrangement, Fest og Lej havde de bedste priser jeg kunne støve op.
De var søde, servicemindede og strakte sig længere end hvad de plejer mht. at sende stødbåndende til min adresse til aftalt tid.
Vi fik knækket låse mekanismen på det ene bånd og hørte intet for det.
Så vil klart bruge fest og lej såfremt jeg står og skal lave noget lign. i fremtiden
Fair priser, fleksibilitet og god kommunikation
Vi har brugt festoglej.dk i en del år ifm. teltleje til vores nytårssalgstelt. De fortjener en god anmeldelse for deres fleksibilitet i leveringstid, god kommunikation hele vejen igennem og nogle helt fair priser. Vi har endnu ikke fundet nogen som gør det lige så godt som festoglej.dk.
Mange tak for jeres hjælp og I har hermed fået en fast kunde som benytter jer i år og formegentlig de kommende år.
Vi lejede en softicemaskine der…
Vi lejede en softicemaskine der manglede en drypbakke og ikke var helt rengjort. Så vi måtte selv lige gøre den ren. Vi fik også pengene retur på den is vi ikke spiste dog gik der en dag før de sendte dem på mobilpay. Ellers en ok service udover den lidt sure dame der var der da vi hentede den.
De 2 unge der også var der var noget mere imødekommende
Kæmpe anbefalinger herfra alt spillet…
Kæmpe anbefalinger herfra alt spillet bare Lejede en slushice maskine og en popcornmaskinen og afleveret tilbage på afleveringstidspunktet de bedste anbefalinger herfra glæder mig allerede til næste fest
Kæmpe tilfreds og gjorde dagen perfekt
Jeg lejede 2 hoppeborge. En prinsesse Karet og en giraf. Alt fungere så fint. Jeg kunne ikke være der de tidspunkter som der stod man skulle afhente og aflevere på, men der var de meget fleksibel da man bare kunne aftale andre tider. Da vi skulle sætte dem op kunne vi ikke lige finde ud af hvor man lukkede for luften på den ene og der ringede vi og straks fik hjælp.
Utrolig søde og hjælpsomme mennesker.
Vi har kun gode ting og sige om vores oplevelse med at leje hoppeborge. Vi havde den gladeste pige og gæster hvor det hele fungerede. Tak for det.
Super god service.
Super god service.
Alt spillede bare, kom som aftalt og blev hentet igen mandag som aftalt.
Helt klart en anbefaling herfra👍
Jeg skulle holde stor sommerfest og…
Jeg skulle holde stor sommerfest og bestilte telt, stole og borde, slushicemaskine og popcornmaskine. Jeg fik sat teltet op 2 dage før festen, så jeg havde god tid til at gøre klar. Simpelhen den bedste service -stor anbefaling herfra.
Ikke noget jeg vil anbefale
Vi bestilte slushice og softice maskine online. Afhentningstidspunkt kl. 18. Kort tid inden bliver vi ringet op, at de slet ikke har åbent kl. 18. Til trods for, at der alle steder står fra kl. 8-20 alle dage. Vi derfor afhente mellem 8 og 9 en hverdagsmorgen eller inden kl. 15. Det samme gør sig gældende ved aflevering. Aflevering for 4 dages leje var søndag kl. 18 - vi kunne ikke vælge andet online. De holder så lukket søndag, så vi skal aflevere inden 9 mandag morgen. Ingen fleksibilitet fra dem trods deres forkerte information ang. åbningstider. Vil ikke anbefale det til nogle.
Brændt af
Blev i den grad brændt af vedr. afhentning af en slush ice maskine. Havde fået en bekræftigelse på leje af maskinen som var booket online, hvor man skulle udfylde tidspunkt for afhentning. Kommer før det skrevne tidspunkt, men alt er lukket. Får et ubehøvlet svar i telefonen og flere mails efterfølgende, hvor vi får at vide at vi skal respektere det er lørdag og de selvfølgelig har ret til at holde lukket. Amatørfirma uden lige.