2,3

Under middel

Ik had een bestelling geplaatst in…september 2022

Ik had een bestelling geplaatst in september 2022 bestelling snel ontvangen maar toen begon de ellende. Ik geloof wel 10 x gemaild om te vragen waar ik het retour kan doen maar ze gaven niet thuis. Ook mijn banknummer doorgegevan waar ze het bedrag terug konden storen.Het was een bestelling van € 79,90 dus dat is best veel geld.
IK BEN NU NAAR NIET BEZORGD GESTAPT IN DE HOOP DAT HUN IETS VOOR MIJ KUNNEN BETEKENEN.

WAT EEN WAARDELOOS EN ONBETROUWBARE WEBWINKEL ZIJN JULLIE.

1. oktober 2022

Waardeloze service en waardeloze haarclips

Ik had 2 haarclips besteld. Vond ze best duur. De clips zaten veel te los waardoor het haar niet blijft zitten. Erg jammer.
Het "bedrijf" laat niets van zich horen na verschillende malen te hebben gemaild.
Mijn advies: KOOP NOOIT IETS BIJ FERONOMA!!!

21. november 2022

Arnaque

Hallo
Nu, na maanden, is het genoeg als je het probleem niet oplost
Ik ga aangifte doen bij de politie, na maanden en e-mails zijn de retouren nog steeds niet geannuleerd Ik heb de retouren gedaan Ik heb betaald
En ik zie altijd de betalingen plus rente
Doe je werk voor beide bestellingen
Uw site is pure oplichterij 😡😡😡😡😡😡😡

Bonjour
Maintenant après des mois ça suffit si vous ne régler pas le problème
Je vais déposer j e plainte à la police, après des mois et des mails les retours ne sont toujours pas annulé j ai fait les retours j ai payer
Et je revois toujours les payements plus intérêt
Faite votre travail pour les 2 commandes
C est une pur arnaque votre site 😡😡😡😡😡😡😡😡

10. maj 2023

Retour problemen

25-11-2022 een bestelling geplaatst van 2 haarclips. Kleine maand later kwamen ze binnen. Kwaliteit kan ik niks over zeggen, want besloten ze toch niet te houden. Gelukkig via Klarna betaald, want toen ik om een retourformulier vroeg kwam er geen bericht. Inmiddels 3x gemaild en contact opgenomen, en steeds het bericht terug dat het druk is. Inmiddels contact opgenomen met Klarna die het verder gaan oppakken.

15. februar 2023

Er dette din virksomhed?