Felices.nl Anmeldelser

4,8

Wat een fijne producten Ik heb een aantal producten met rozenolie gekocht eigenlijk omdat ik fan ben van producten met rozengeur,de meeste producten ruiken niet eens naar rozen ,maar deze product... Se mere

De gevraagde artikelen snel geleverd Ik ben nu begonnen met het te gebruiken. Ik ben er heel blij mee precies wat mijn zeer gevoelige huid nodig heef6

Geweldige producten. Alle producten die ik besteld heb bij deze firma zijn van prima kwaliteit. Doen wat ze beloven en hebben een goede prijs. Ik ben echt heel tevreden over Felice.

Gewoon top! Ik heb een gevoelige, neiging tot atopische eczeem, droog pluizig haar en jeukende hoofdhuid. Al van alle (bekende en dure) merken geprobeerd. Het enige waar ik geen problemen mee heb geha... Se mere

1. Urtebutik
  2. Helse- og skønhedsbutik
  3. Hårproduktbutik
  4. Leverandør af skønhedsprodukter

De online expert in huid en haar verzorging

4,8

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

4,8

In een korte periode afgeleverd

In een korte periode afgeleverd. Goed kunnen volgen. En voor een mooie prijs een fraai horloge gekregen.

15. december 2022

Besvarelse fra Felices.nl

Bedankt voor bestellen van ons en voor de goede recensie

De verzending duurde erg lang

De verzending duurde erg lang. Eerst Post.nl, daar na DHL thuisbezorgen, o nee toch niet, haalt u het maar op, bij een DHL punt. Uitgepakt bleek de kleur anders dan de foto. Krijg je van Felices een reactie dat zij de kleur wel mooi vinden. Alsof het daarom gaat.....

13. september 2022

Hallo
Ik begrijp niet waarom neem je de tijd zon review te schrijven
Ik kan niets aan doen dat de post langzaam is en dat u een kleur niet mooi vind, u kreeg je geld terug toch. Dus we zien geen probleem om zon argument te schrijven
Dat u de de kleur niet mooi vind is jouw mening en u mag altijd een ongebruikte product terug sturen en dat wat het met jouw bestelling
Dus mevrouw niet zo snel iemand beoordelen omdat dat mogelijk is, nee beoordeel aan waarheid
Met vriendelijke groet
Felices.nl

Fijne online winkel

Fijne online winkel, aardig, goede informatie en snelle levering.
Ik kom zeker terug!

13. februar 2022

Besvarelse fra Felices.nl

Heel mooi en bedankt voor jouw positieve beoordeling

Ik ben al jaren een vaste klant

Ik ben al jaren een vaste klant. Prachtige producten, het heeft wonderen op mijn huid gedaan. Ik heb zelf een groot oud litteken op mijn gezicht die ook pijn deed. Ik was naar een dokter geweest, huid specialist, niemand die mij echt kon helpen. Na lang onderzoek op internet kwam ik haar tegen en advies gevraagd, met haar producten en mijn inzet is de litteken mooi met de huid verweven ( minder zichtbaar), pijn is weg. Heeft wel even tijd gekost, maar echt de moeite waard, top. Niemand anders meer voor mij. Ga zo door Hilda :)

23. september 2021

Besvarelse fra Felices.nl

Hoi Esther, je bent echt een trouw klant, zelfs nu in Frankrijk bestel je nog van mij, ik waardeer het, lief

Super producten

Super goede, eerlijke producten. Ondanks dat ik een erg gevoelig huid heb, werken de producten heel goed, zonder enkele irritaties. De producten worden snel bezorgd, communicatie is duidelijk en snel.

30. december 2020

Wat mooi om te horen. Dank je wel Gizem

Beste mensen, een voedend product

Beste mensen,
Ik heb al jaren problemen met het vinden van producten die mjjn gevoelige huid kan verdragen. Als dagcreme houd ik van volle voedende producten. De Felixes crème die ik besteld had voldoet helemaal aan die wens.
Ik vind de textuur ben geur prettig, maar is mijn huid toch te gevoelig voor het product rondom mijn mond en kin werd het na verloop van tijd wat rood.
The ageless olie is ook een heel prettig product. Smeert prettig, voedt en is vol. Mijn huid reageert iets beter op dit product dan op de Crème.

Ik denk dat alle huidtypen een Positieve ervaring zullen hebben, behalve de zeer gevoelige.
Het effect is zeker aanwezig: verzacht rimpels en helpt bij droogte.

21. december 2020

Besvarelse fra Felices.nl

Bedankt voor je beoordeling. Ik waardeer dat veel. Niet vergeten dat de producten diverse oliën, extracten en actieve ingrediënten hebben. Zal kunnen de huid op bepaalde ingrediënten regeren. Dat is per huid verschillend. In het algemeen heb ik niet vaak iemand met een reactie, behalve allergie (gevoeligheid) tegen een ingrediënten.
Ik adviseer als iemand twijfels heeft, eerst een monster van mij vragen, of advies. Bedankt nog mals voor je mening