Wat een fijne producten Ik heb een aantal producten met rozenolie gekocht eigenlijk omdat ik fan ben van producten met rozengeur,de meeste producten ruiken niet eens naar rozen ,maar deze product... Se mere
De gevraagde artikelen snel geleverd Ik ben nu begonnen met het te gebruiken. Ik ben er heel blij mee precies wat mijn zeer gevoelige huid nodig heef6
Geweldige producten. Alle producten die ik besteld heb bij deze firma zijn van prima kwaliteit. Doen wat ze beloven en hebben een goede prijs. Ik ben echt heel tevreden over Felice.
Gewoon top! Ik heb een gevoelige, neiging tot atopische eczeem, droog pluizig haar en jeukende hoofdhuid. Al van alle (bekende en dure) merken geprobeerd. Het enige waar ik geen problemen mee heb geha... Se mere
De online expert in huid en haar verzorging
Leidekkerstraat, 9646AV, Veendam, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer
Goede en vriendelijke service, leuke, kleine presentjes bij de bestelling. Goede kwaliteit kleding.

Goeie producten netjes verpakt,
En leuke cadeautjes erbij gehad
En eerlijk advies.

Besvarelse fra Felices.nl
Er waren mooie dingen bij maar er was ook iets stuk.spijtig

Besvarelse fra Felices.nl
Goede kwaliteit artikelen (haarverzorging). Ik kreeg gratis samples bij deze 1e aankoop, heel leuk. Daar zat ook een heel fijne nachtcrème bij.
besteld, betaald ontvangen. Het zag er heel netjes uit en er zaten ook nog allemaal extraatjes in.

Besvarelse fra Felices.nl
Online besteld: vlot en makkelijk te doen, heldere foto’s en fijn dat er een woordje uitleg bij elke thee wordt gegeven, was aangenaam verrast door de kwaliteit en de originaliteit van de thee'tjes. De thee’tjes zijn echt top ! Boordevol heerlijke eerlijke geuren en smaken. Snelle service en zo sympathiek met een persoonlijk berichtje bij je bestelling. Ik ben super blij met Felices.nl de beste site van Nederland

Besvarelse fra Felices.nl
Retour ging bijzonder vlot, vrindelijk en behulpzaam en persoonlijk. Echt fijne ervaring.

Besvarelse fra Felices.nl
Zoveel redenen om deze webshop te bezoeken. Uitgevoerde, duidelijke beschrijving van de producten. Foto’s die 100% overeenkomen met het product. Snelle service. Producten zijn goed en veilig voor vervoer verpakt.
Mooie kurken tas gevonden bij Felices. Makkelijk besteld en snel bezorgd. Helaas bleek deze in het echt toch anders dan de afbeelding deed vermoeden. Hulp bij retourneren was fijn en vlot. Geld was binnen enkele dagen alweer teruggestort.

Besvarelse fra Felices.nl
Fijne producten! Kwalitatief goed.
De website deed het niet goed. Heb een berichtje achtergelaten en werd snel teruggebeld. Een fijn en eerlijk persoon die afspraken nakomt en oprecht met je meedenkt.
Snel geleverd en veel samples.
Helemaal blij mee 😊
Dankjewel 🙏

Besvarelse fra Felices.nl
Goede kwalitatieve huidverzorgingsproducten en snelle bezorging tegen betaalbare prijzen.

Besvarelse fra Felices.nl
Ik ben heel tevreden van de heerlijke producten van Felices en voel me in de watten gelegd met de leuke extra attentie(s) die ik in het pakketje mag binnenkrijgen. Hartelijk dank!