Øv øv og atter øv Kan kun tilskrive mig ALLE de andre dårlige oplevelser Ift Fash Mode 😡 køb ikke noget dér. 3 mdr siden bestilt frakke, penge trukket straks efter, men ingen frakke. Krævet mine pen... Se mere
Bestilte en sweater i 100 % bomuld,nedsat fra 645 kr, så vidt jeg husker, til 275 kr. Blev lovet gratis EXPRESS fragt. Beløbet blev trukket den 18/12 2020. Efter to ubesvarede henvendelser til suppo... Se mere
Øv øv svindlerfirma fra Kina, køb aldrig noget hos dem. Jeg har i dag modtaget min skovmandsskjorte model Jan, mega fed på billederne, men skjorten er noget billigt stof og det stinker den ligner lang... Se mere
Fup og svindel! Lang leveringstid og utrolig dårlig kvalitet! Bestilte 2x 'ekstrem varm trøje' og fik to gennemsigtige akryl bluser. Printet er utydeligt og i virkelig ringe kvalitet. Returnering... Se mere
Hurtig til at trække pengene
Hurtig til at trække pengene. Men der kommer ingen vare.
Den ene stjerne er så fordi der blev svaret på mail. At varen er sendt, og de så ikke har nogen indflydelse.
Hold jer langt væk
Hold jer langt væk, de trækker pengene men varen kommer aldrig.
Det var igennem en instagram reklame…
Det var igennem en annonce på Instagram at jeg købte en skjorte den 1 januar. Har ikke modtaget varen endnu - så det må være scam. Nu har jeg anmeldt sagen til politiet.
De fortjener 0 stjerner!
Jeg har bestilt en skjorte i slutningen af December 2020 og den 30 Januar 2021 har jeg ikke modtaget noget endnu.
Virkelig dårlig service og man hører intet om hvor langt den er. Man begynder helt at tro at den aldrig kommer frem...
Jeg vil aldrig handle hos dem igen, selvom det lyder lovende med de høje procenter de giver, men du får sgu ikke noget for pengene...
Svindel og humbuk Facebook burde lukke…
Svindel og humbuk Facebook burde lukke ned for denne side 🤬🤬🤬🤬🤬🤬
Det som alle andre skriver
Det som alle andre skriver. Ærgerligt at jeg ikke lige tjekkede Fashmode her på Trustpilot, inden jeg bestilte skjorten. Det var via en annonce på Facebook.
Desværre endnu en fup side :-(
Desværre endnu en fup side :-(
De lover svar inden for 1-2 om sporing af pakken og levering inden for 2-7 dage.
Hold op det er surt, pengene bliver trukket - men den bestilte trøje kommer aldrig frem.
0 stjerner !!!’ Fup firma
Hold jer langt fra dette firma !!!
De sender ikke den varer man bestiller.
Købte to skjorter start december 2020. Har intet modtaget endnu. De svarer ikke på mine henvendelser. Dog kunne de godt finde ud af at trække pengene fra min konto samme dag som jeg bestilte.
Hold jer fra at købe her !!!
Læs de andres anmeldelse - det burde jeg have gjort
Bestilt og betalt - aldrig modtaget varen. Med tanke på de vurderinger der ligger før min, håber jeg aldrig jeg modtager den. Så slipper jeg da for endnu en skuffelse når det viser sig at varen er noget billigt juks. Øv for en skuffelse. Handel et andet sted - der er heldigvis masser af gode og ærlige forretningsdrivende derude.
Dårligt firma
Dårligt firma. Bestilte 2 skjorter den 1. januar 2021 og ikke modtaget endnu. Har rykket 2 gang og fået samme autosvar begge gange. Tror desværre aldrig jeg ser mine skjorter. Sikkert et fup firma.
Hilsen Tommy
Ringe
Ringe, ringe, ringe
Venter fortsat på min vare.
Aldrig mere...
Dårlig behandlingJeg har for godt 1 måned siden købt en…
Jeg har for godt 1 måned siden købt en skjorte, det vil sige, jeg har betalt for en skjorte, men ikke modtaget den endnu.
Desværre havde jeg ikke først undersøgt hvilket firma det var.
Jeg er meget vred over den behandling firmaet udøver over ikke kun mig men kan jeg læse også over for mange andre.
Jeg har oplevet de samme ting:penge bliver trukket med det samme, tracknummer virker ikke, intetsigende svar fra kundeservice og ansvarsforflygtigelse(det er ikke vores ansvar længere)
Jeg vil gerne er advare mod dette firma og tilråde man ikke handler med det
Fashmode er åbenbart et foretagende der…
Fashmode er åbenbart et foretagende der kun tager dine penge med det samme og derefter ikke levere varen.
Kan kun fraråde at handle her.
Jens
købte skjorte kom aldrig
Jeg bestilte skjorte 1/1-21 og venter…
Jeg bestilte skjorte 1/1-21 og venter stadig - pengene blev hævet samme dag som bestilling !!
Svindlere!!
Svindlere!!
Personerne der står bag, er hermed meldt til politiet. Jeg vil råde alle til at gøre det samme. Så vi kan få skovlen under dem
Pris er fin men det er ren bondefangeri…
Pris er fin men det er ren bondefangeri at der ikke informeres om leveringstid på op til 4 mdr. Varen bliver først fremstillet efter bestilling i Kina tænker jeg og sendes med langsomst mulige(læs billigst) transport..
Et fupfirma
Et fupfirma. Pengene blive hævet med det samme, men de bestilte varer bliver ikke leveret.
Ik køb herfra, det fortryder du.
Jeg bestilte 2 skjorter d. 3 januar 2021, pengene blev trukket og jeg fik en bekræftelse. Jeg har så henvendt mig i kundeservice ift. at få en forklaring på hvornår jeg skal forvente at få varen, men svaret var bare " din ordre er under behandling" - Jeg har en fornemmelse af at jeg aldrig ser de 2 skjorter, og andre anmelder her lignende historier. IK KØB FRA fashmode.com
Forfærdelig sted drevet af tyve
Forfærdelig sted drevet af tyve. Jeg behøver ikke at uddybe for det har resten af anmeldelserne allerede gjort.