Øv øv og atter øv Kan kun tilskrive mig ALLE de andre dårlige oplevelser Ift Fash Mode 😡 køb ikke noget dér. 3 mdr siden bestilt frakke, penge trukket straks efter, men ingen frakke. Krævet mine pen... Se mere
Bestilte en sweater i 100 % bomuld,nedsat fra 645 kr, så vidt jeg husker, til 275 kr. Blev lovet gratis EXPRESS fragt. Beløbet blev trukket den 18/12 2020. Efter to ubesvarede henvendelser til suppo... Se mere
Fup og svindel! Lang leveringstid og utrolig dårlig kvalitet! Bestilte 2x 'ekstrem varm trøje' og fik to gennemsigtige akryl bluser. Printet er utydeligt og i virkelig ringe kvalitet. Returnering... Se mere
HANDEL ALDRIG OG JEG MENER ALDRIG MED…
HANDEL ALDRIG OG JEG MENER ALDRIG MED DET FIRMA DET ER DET VÆRSTE BRAS DER OVERHOVEDET FINDES
Har Fashmode skiftet navn til Pro Fash…
Har Fashmode skiftet navn til Pro Fash ??
Har bestilt en kjole for over en mdr…
Har bestilt en kjole for over en mdr siden, penge 300kr er trukket men hører ikke fra dem Det er et fup firma der skulle skamme sig og udnytte andre FØJ 👹
Aldrig køb herfra!!
Aldrig køb herfra!!! Har kønt 3 trøjer som kom efter 3 måneder og det er ikke engang de rigtige trøjer jeg fik eller størrelser der passer. Så elendig kvalitet! Har skrevet til dem at jeg vil have mine penge igen da det er forkert det de har sendt, men så skal jeg sende det til tilbage og det koster det samme som jeg har givet for trøjerne.
Fy for sata...
Jeg har endelig modtaget min pakke efter 5 måneder...
Jeg bestilte en large. Den kan ikke engang passes af en 9årig pige.
Jeg ville ikke engang kalde det dårlig Kina kvalitet. Man skulle tro det var dukketøj.
Hold jer langt væj
5 mdr. og en jakke der ikke ligner den på billedet
Jeg havde bestille en jakke som jeg havde glædet mig til at få men f... jeg er skuffet.. ikke nok med det tager 5 til 6 mdr. ikke nok med det så ligner jakke slet ikke det jeg så på billedet f... engang l....
ALDRIG HANDLE HOS FASH MODE
ALDRIG HANDLE HOS FASH MODE. bestilte for 3 måneder siden og har intet modtaget endnu. De bliver ved med at ændre leveringsdatoen! Hold jer langt væk fra det firma
Øv øv svindlerfirma fra Kina
Øv øv svindlerfirma fra Kina, køb aldrig noget hos dem. Jeg har i dag modtaget min skovmandsskjorte model Jan, mega fed på billederne, men skjorten er noget billigt stof og det stinker den ligner langt fra den på billedet og minder om en str S selv om jeg har bestilt XL.
Køb aldrig fra denne hjemmeside
Køb aldrig fra denne hjemmeside! jeg bestilte en vinterjakke i januar og har så først modtaget den i april hvor vinteren ligesom er ovre. Jakken er derudover i rigtig dårlig kvalitet og lugter af giftige kemikalier. For at returnere varen skal den sendes helt til Kina. Så jeg har derfor opgivet det hele og derfor smidt 4-500 kr ud på ingenting..
Endelig...
Jeg ventede i lidt over 6 måneder på mine vare. Havde mailet med deres service afdeling, dog uden held om hvornår min pakke ville komme, fik det samme svar igen og igen, de kunne ikke gøre noget når først pakken var sendt. Har så her for en lille måned siden bedt om at få pengene retur. Kan se at pengene nu er på min konto, så de skal de da have lidt kredit for.. men vil ikke smide mine penge der igen. Ærgeligt når man ikke kan stole på en salgs side.
Køb ALDRIG noget hos denne hjemmeside
Køb ALDRIG noget hos denne hjemmeside. Varerne er af virkelig dårlig kvalitet, har faktisk aldrig set noget lignende. Jeg købte en blå ternet skovmandsskjorte, den var lilla og lavet af det underligste syntetiske materiale. En striktrøje der er skæv og ærmerne ikke lige lange. En frakke der bare er af en virkelig dårligt materiale. Men priserne er skyhøje og leveringstiden uendelig lang, man kan ikke tracke leverancerne - øv øv
Don't do it! Svindel firma
Don't do it!! Har i dag d. 26.03 modtaget min skovmandsskjorte, som jeg bestilte d. 16.01, og jeg er i chok over kvaliteten. Den ligner slet ikke det på deres billeder, og er i værste kvalitet. Hertil er alt hvidt stof lyserødt, som om, at de har haft vasket den forkert.
Det er et Kinesisk svindel firma, så jeg har nærmest vinket farvel til de penge.. æv..
Køb aldrig fra denne hjemmeside
Så træt af jeg ikke tjekkede trustpilot. Køb aldrig fra denne hjemmeside. De trak pengene med det samme. 2 måneder efter fik jeg to trøjer. Pænt dårlig kvalitet og ærmerne på den ene trøje er meget korte. Spurgte til mulighed for at sende retur. Det skal sendes til Kina og pakken skal kunne spores. Så vil jeg få mine penge, når de modtager pakken. Det kommer ikke til at ske.
Køb aldrig fra denne hjemmeside
Efter 10 uger har jeg i dag modtaget…
Efter 10 uger har jeg i dag modtaget mine tre skjorter.
Kvaliteten på skjorterne er på ingen måde lovet. Stoffet på billederne og bestillingen er bomuld, men de skjorter jeg har modtaget er satin.
Køb ALDRIG hos Fashmode.com
Køb ALDRIG her. Købte jakke tilbage i januar, uden jeg til min ærgerelse, ikke at læse på trustpilot først. Jeg har først fået den leveret idag, og HOLD OP noget Crap! Har intet med den jakke jeg bestilte at gøre. Havde egentlig givet op på at få den leveret, da jeg efter kundeservice havde skrevet at 1% ville få den leveret indenfor 16 uger og de ikke kunne gøre mere for at hjælpe. Men trække penge kan de med det samme. FUP FUP FUP
For dårligt
For dårligt, fup firma bestilte en jakke til min datter, som aldrig er dukket op efter 2 måneder. Men pengene kan de sagens trække 😡😡😡😡😡 for dårligt.
Øv øv og atter øv
Øv øv og atter øv
Kan kun tilskrive mig ALLE de andre dårlige oplevelser Ift Fash Mode 😡 køb ikke noget dér. 3 mdr siden bestilt frakke, penge trukket straks efter, men ingen frakke. Krævet mine penge retur, men modtager i stedet dårligt oversatte beskeder. Svindel 🤬
Svindel
Svindel, burde politianmeldes!!
Bestilte for 8 uger siden, penge trukket samme dag.
Skrevet og fået svar de blev sendt fra Asien, der kunne gå 16 uger.
Får hverken penge eller varer
Total svindler firma,har ventet over 3…
Total svindler firma,har ventet over 3 måneder på min vare og de har også trukket pengene, har rykket for det,de har da også svaret med,at det er blevet sendt og det er ude af deres hænder,har set på fb ,at de sælger samme vare,bare med et og flere firma navne,så pas på derude..nul stjerner herfra,
Svindel
Svindel. Man betaler med det samme og varerne kommer aldrig. Support teamet svare, men forholder sig ikke til substansen i din klage.