Fashion for Less Anmeldelser

TrustScore 3.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

De terugbetaling ging niet goed krijgt nog steeds geld terug maar ze zeggen dat ze hebben terug betaald. Kunnen niet zeggen op welke datum is terugbetaald is dat is al vreemd . Heb alles via de ma... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Geweldige service die je niet vaak meer tegenkomt!Mijn ervaring met dit bedrijf is ontzettend positief vanwege de snelle en klantvriendelijke oplossing van een aantal problemen. Polo van Balli... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

De buitenzool van beide Clark Desert Boots laten los. Schoenen vanwege zomer weinig gedragen, toch houdt men vast aan 6 maanden garantie termijn terwijl dit overduidelijk een productiefout is. Waard... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Had twee vesten besteld, waren zeer snel bezorgd. Helaas deden beide ritssluitingen het niet. Vond ik erg jammer. Mail gestuurd, kreeg een retourbon, voor gratis terugsturen. Ook het betaalde was... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Shopping og mode

Skrevet af virksomheden

https://www.kiyoh.com/reviews/1046172/fashion_for_less Bekijk vooral onze Kiyoh pagina eens, waar al onze tevreden klanten een review plaatsen. Daar verzamelen wij actief reviews, en daar krijgt u een reeël beeld van ons bedrijf. Grote merken voor kleine prijzen! Bekijk ons aanbod en koop je kleding online met kortingen tot 70%. Betrokken klantenservice. Betalen met AfterPay. Goedkoop directe verkoop. Veilig en betrouwbaar. Gratis verzending NL & BE & DE.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 80 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

12 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Duurt erg lang voor je je pakket…

Duurt erg lang voor je je pakket krijgt.
Retourkosten voor eigen rekening.
Bestel hier niet! Zonde van je geld!

31. marts 2021

Besvarelse fra Fashion for Less

Hoi Sabine, ja retourkosten kunnen wij helaas niet voor onze rekening nemen. Dan zouden wij onze naam ''fashion for less'' niet meer waar kunnen maken! Gelukkig zijn er veel tevreden klanten die nog steeds vanwege onze fantastische prijzen bij ons terugkeren :)

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fantastisch mooie Armani sneakers…

Fantastisch mooie Armani sneakers besteld, snel geleverd. Helaas hadden ze andere pasvorm dan Armani sneakers die ik al had. Belletje of ik ze op kantoor af mocht geven omdat dit op de route lag. Geen enkel probleem. Binnen week geld terug gestort. Nog steeds jammer dat ze mij niet pasten, maar blijf de website in de gaten houden voor andere mooie aanbiedingen. Resumé top service

24. februar 2021

Besvarelse fra Fashion for Less

Hoi Rene, wij verzamelen onze reviews via Kiyoh, vandaar de late reactie. Maar heel fijn te lezen dat ook hier de tevredenheid wordt gedeeld! :)

super firma

ondanks de slechte reviews heb ik het toch gedurfd een bestelling te plaatsen
super opvolging van emails binnen de 10 minuten heb ik antwoord gekregen
spijtig genoeg waren de botjes te groot en heb ik ze geretourneerd ook dit was heel simpel
ja je moet inderdaad de retourkosten betalen maar dat weet je op voorhand
dus van mij krijgen ze al hun punten ik heb alleen maar positieve kritiek

18. februar 2021

Besvarelse fra Fashion for Less

Hoi Misty, excuus voor de late reactie. Wij verzamelen onze reviews via Kiyoh. Maar super tof dat je hier ons ook een positieve review geeft. Helaas komen mensen alleen op Trustpilot om over ons te klagen, in veel gevallen jammer genoeg niet helemaal terecht. Bedankt dus nogmaal!

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Slechte kwaliteit

Ik heb een paar dagen geleden sokken besteld bij fashion for less maar de kwaliteit is zeer slecht ik heb ze een paar uur gedragen en ze zijn nu al aan het slijten. geen aanrader om bij deze website sokken te bestellen.

5. januar 2021

Geachte heer/mevr Graveland,

Wij betreuren uw review. Wij hebben nooit klachten op de door u bestelde sokken van Pierre Cardin. Maar artikelen die te snel stuk gaan moeten we natuurlijk altijd vervangen of terugbetalen. We horen graag van je!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Heb in november een jas besteld betaald…

Heb in november een jas besteld betaald en nooit wat van weer gehoord hem.meerdere mails verstuurt en ook daar hoor je nooit iets van weer slecht bedrijf en een goede oplichting dat er nog zulke bedrijven bestaan die in deze tijd nog bezig zijn om geld van een ander te stelen

3. januar 2021

Besvarelse fra Fashion for Less

Beste Jeroen, Wij weten niet waar je het over hebt, Fashionforless bestaat al sinds 1997 en wij hebben nog nooit iemand opgelicht. Je kunt ons altijd op werkdagen bereiken vanaf 8.00 tot 17.00 uur via de telefoon of via de chat. Ook op werkdagen is onze regel dat alle e-mails met klantvragen binnen 2 uur beantwoord dienen te zijn, Mail of bel ons morgen even met uw ordernummer of uw gegevens zodat wij dit kunnen uitzoeken eventueel, maar ik denk dat u onze website verwisselt hebt met een andere website.

We horen nog altijd graag van je!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Retourkosten zijn voor eigen rekening

Retourkosten zijn voor eigen rekening, dus bestel beter hier nooit meer. Zonde van me geld.

19. juli 2020

Besvarelse fra Fashion for Less

Hoi Taz, wij kunnen retourkosten niet voor onze rekening nemen. Daarmee zouden wij namelijk nooit onze lage prijzen kunnen aanhouden. De prijzen die waarschijnlijk in 1e instantie de reden waren waarom je bij ons uitkwam! Dus vandaar ons beleid omtrent de retourkosten.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een webwinkel met visie "Klanttevredenheid hoog in het vaandel"

Doet wat ze beweren, verkopen aan uiterst lage prijzen, zonder verzendkosten, binnen de kortst mogelijke tijd geleverd (gisteren besteld, vandaag geleverd ! alhoewel ze 2 dagen vermelden) dus vorige negatieve berichten liefst negeren, zocht ook op via Kiyoh en valt duidelijk op dat de negatievelingen enkel duiden op de te betalen retourkosten EN DAT IS ONDERTUSSEN Bij vele handelaars zo, om de nepaankopen voor passen en vergelijken tegen te gaan. Volgens mij en eerlijke kopers een goede zaak, zo krijgen wij de garantie verder aan de lage prijzen te kunnen aankopen, en hoeven we niet te vrezen iets toegestuurd te krijgen dat al ...tig malen bij andere is geleverd en teruggestuurd. Dus koop hier in vertrouwen, en indien twijfel contacteer de klantenservice, daar wordt u vriendelijk, eerlijk en professioneel geholpen !

16. juli 2020

Besvarelse fra Fashion for Less

Nonna, bedankt voor je mooie beoordeling! En we hopen je als klant nog eens terug te zien :)

Vriendelijke groet,

Goede webwinkel

Ik heb hier meerdere keren kleding gekocht en dat ging erg goed. Goede kwaliteit en prijs ook 👍 Aanrader!

28. februar 2020

Besvarelse fra Fashion for Less

Hoi Thijs, wat fijn te horen dat je blij bent met onze service. En dat je dit ook nog hier wilt delen, dat doet ons goed!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Een goede ervaring met fashion for less

Ik had een aantal slechte reviews gelezen maar ben zelf tevreden dus dacht dat laat ik ook weten: heb een paar Björn borg slippers gekocht en die waren er 2 dagen later (niet de volgende dag maar slechts een dag later) en ze zijn perfect, passen goed en waren goedkoper dan elders dus ik ben zeer tevreden

24. januar 2020

Besvarelse fra Fashion for Less

Hoi Anutosh, wat aardig dat je een goede beoordeling voor ons achterlaat op Trustpilot. Fijn dat het product zo goed bevalt! We vragen onze klanten altijd om ons te beoordelen op Kiyoh, helaas is dit door een technisch mankement niet mogelijk. Dit hopen we wel weer snel te kunnen doen! Je zou nog eens een kijkje kunnen nemen naar al onze tevreden klanten aldaar :) > https://www.kiyoh.com/reviews/1046172/fashion_for_less

Zeer slechte service

Zeer slechte service! Je moet zelf de retour kosten betalen. Als je pakje kwijt raakt heb je gewoon pech want je krijgt geen geld terug.
Dus bestel er niet!

20. december 2019

Besvarelse fra Fashion for Less

Hoi Paula, het is inderdaad vervelend dat je pakket kwijt is. Dat is natuurlijk niet onze fout, maar die van DHL, de pakketdienst waarmee je het pakket hebt retour gestuurd. Daarom kunnen wij daarvoor ook niet de verantwoordelijkheid nemen. En is dat tevens de reden dat wij het ons niet kunnen veroorloven om gratis retouren aan te bieden. Dan zijn wij namelijk én kosten kwijt voor het retourpakket én tevens de kosten voor dit soort kwijtgeraakte retourpakketten.

Op die manier zouden wij dus ook niet de scherpe prijzen kunnen houden op onze website, wat voor jou ongetwijfeld ook de 1e reden is geweest om bij ons te kopen. Desalniettemin vinden we het enorm vervelend voor je. Ook is het jammer dat je deze review op ons richt en niet op DHL, omdat zij jouw pakket kwijt zijn geraakt...

Zeer slechte service

Zeer slechte service. Ik bestelde een week geleden iets en ook meteen betaald en nog steeds ontving ik geen verzendbevestiging.
Gisteren naar daar gebeld en vandaag ging men kijken in het magazijn of het artikel er nog was... Amai... Een week na besteldatum en op de site stond het nog als voorradig ...
Daarnet nog eens gebeld en men was nog niet in het magazijn geweest, men antwoordde dat ik nog een mail ging krijgen. Ook vreemd was dat ik geen bestelnummer of zo moest doorgeven men wist meteen wie ik was en waarover het ging. Intussen heb ik 169 euro betaald en weet ik nog van niks. Ik hoop dat het in orde komt.

28. november 2019

Besvarelse fra Fashion for Less

Dag Sylvie, voor ons is het niet zo gek dat wij weten om wie het ging. Het komt namelijk niet zo vaak voor dat wij een order zo lang open moeten laten. Je was zelfs de enige, als die klant ons dan belt weten we direct wie we aan de lijn hebben natuurlijk. We hebben je uiteindelijk helaas moeten terugbetalen omdat het item helaas niet meer voorradig was in ons externe magazijn. Omdat het in een ander magazijn stond konden we helaas niet zo snel laten weten of het product nu nog op voorraad was.

Service for less!!

Wat ontzettend slecht dat je tegenwoordig als online-bedrijf de klant de retourkosten laat betalen. Blijkbaar weet u niet dat dit een van de grootste ergernissen is van de consument. Op zich geen probleem hoor, u raakt er alleen wel klanten door kwijt. Bovendien is het ook niet fair, heel veel kleding verschilt qua pasvorm per merk of binnen een merk per product. Dus u kunt dan wel heel mooi maattabellen hebben, maar dat is zeker geen garantie. Het risico voor wisselingen in maatvoering wimpelt u af op de consument. Weinig klantvriendelijk! En nee nu niet met een reactie komen over dat 92% wel tevreden is bla bla bla bla. Dat is hetzelfde als in een restaurant eten krijgen dat niet goed is en dan als reactie krijgen "ooh nou anderen hebben daar nooit klachten over". Of gebeten worden door d hond en dan "dat doet ie anders nooit". En ja dat jullie de goedkoopste willen zijn is mooi, maar ook dat is geen reden om klanten de kosten van een maatrisico te laten betalen. Kortom slecht! En wederom een klant kwijt en geen omzet!

27. februar 2019

Besvarelse fra Fashion for Less

Dag Bart, sorry voor de late reactie. We zijn het niet eens met je mening, retourkosten zelf betalen vinden wij niet onredelijk. Wij zijn ook niet de producent van deze artikelen. Door middel van maattabellen proberen we onze klanten zo goed mogelijk te informeren. Wij kunnen ook niet aangeven dat 92% wel tevreden is, op dit moment beveelt wel 93% van de klanten ons aan via Kiyoh.nl.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een Micheal Kors Horloge besteld, top!

Een Micheal Kors Horloge besteld, na 2 dagen binnen. En het is een echte!! Ben er heel blij mee. Ik ben dus WEL tevreden. Een minpuntje is; dat je 3,5% extra moet betalen voor After Pay!! Jammer!
Om klanten te overtuigen van jullie website, zou ik dat veranderen.

1. februar 2019

Besvarelse fra Fashion for Less

Fijn dat alles naar wens was, én u heeft ook nog eens 2 jaar garantie op het horloge. Hoop dat hij nog steeds goede bevalt!

Service van less perfect

6 januari een Daniel Wellington horloge besteld en op 4 juli begaf hij het. Een dag later meteen contact gezocht met Fashion for less. Een klantenservice medewerkster beweerde dat het half jaar al voorbij zou zijn en dat ik geen garantie zou hebben. Vervolgens kwam ze erop terug en deed de garantie er niet meer toe. Ik moest zelf maar naar een juwelier gaan om het euvel op te lossen. Zowel de producten als de service zijn "less" perfect.

5. juli 2018

Dag Sander,

We vinden het jammer dat je onze service niet goed vond. We vragen vaak klanten om een product zoals een horloge te laten bekijken door een juwelier. Deze kan je vervolgens een advies geven over de eventuele reparatiekosten. Deze kosten vergoeden we dan ook altijd direct aan de klant.

Helaas hebben wij geen horloge specialisten in huis en kunnen daarom ook niet het artikel repareren. In geval van een artikel dat niet meer te maken is doen we uiteraard altijd netjes een vervanging of een gehele terugbetaling. Mits het nog binnen de garantietermijn en voorwaarden voldoet.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Nep spullen en slechte service!

Slechte kwaliteit (geen echte merkspullen) en slechte service.
De producten die je krijgt zijn in de verste verte niet zoals de echte variant. . De retourprocedure duurt bizar lang en je moet meer dan 2 weken op je geld wachten.

16. maj 2018

Sandra,

Wij verkopen uiteraard geen nep artikelen. Wij verkopen alleen artikelen die zijn toegestaan voor verkoop in de Europese Unie en die geen merklicensies overschrijden.

We vinden het jammer dat het artikel niet aan je verwachtingen heeft voldaan. Tevens betalen wij klanten altijd ruim binnen 14 werkdagen terug na ontvangst van een retourzending. Mocht het in jouw geval langer hebben geduurd, dan kan dat misschien zijn gekomen door de betaalmethode die is gebruikt. Payment providers kunnen soms nog een paar dagen doen over het terugbetalen van het geld.

We hebben recent ook ons retourproces aangepast, dit zal zorgen voor een snellere afhandeling van retouren.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

slecht kwaliteit kleding, klantvriendelijk. snelle levering

Aantal weken geleden een 3 Pack pier cardin T-shirts bestelt. Over het algemeen is wat betreft verzending en bestelling alles goed gegaan. Totdat ik de zending binnen kreeg. De originele pierre cardin T-shirt zijn kwalitatief veel beter en de maat die ik hier besteld had maat M viel wel mega groot uit. Ik vind de kwaliteit erg slecht en heb het vermoedde dat het hier niet om originele pierre cardin T-shirts gaat. Ik heb daarna telefonisch contact gehad. Dit werd netjes opgelost en zelfs de verzend kosten voor de retour zending werden vergoed. Ik snap alleen niet dat met het retour storten van het bedrag zo lang op zich heb moeten wachten. Ze hebben precies 14 dagen gewacht. Dit had in mijn ogen gezien ook wel sneller gekund Helaas zijn er meer van dit soort webshop die premium merken verkopen waarvan de prijs iets te mooi is om waar te zijn.

11. august 2016

Beste Danny,

Leuk om te lezen dat onze snelle service worden gewaardeerd. De terugbetalingstermijn zullen wij nog eens in overweging nemen, wettelijk gezien mag die tot 14 dagen na ontvangst. Over de kwaliteit van de producten kunnen we duidelijk zijn, dit is origineel en direct bij de producent ingekocht. Jammer dat de kwaliteit ervan tegenviel. Bedankt voor de feedback!

Fashion For Less

Læs mere om andre typer anmeldelser.