WAARDELOOS !!! de meeste winkels die vermeld staan bij hun shopfinder nemen de cheques niet aan! Al zeker niet online! MS mode vb neemt hem helemaal niet aan, niet fysiek en niet online! Maar staat... Se mere
Are you thinking about giving this gift card? Reconsider! Or at least read the limits carefully on where the card can be used. Some shops, like Foot Locker, sell some products exclusively on their onl... Se mere
Ik heb voor mijn moeder een fashioncheque gekocht bij Etos. De fashion cheque kan niet ingewisseld worden bij diverse ketens terwijl het saldo wel toereikend is. Al een week contact met fashioncheque... Se mere
Ik heb nog niets ontvangen! Op 24 december nog steeds niets ontvangen! Dit ligt niet aan Fashioncheque, maar helaas is Post.nl niet erg accuraat. Afgesproken met Fashiocheque dat mijn geld wordt... Se mere
fashioncheque is dé modecadeaukaart van Nederland en te besteden bij meer dan 10.000 winkels en webshops. fashioncheque is het leukste cadeau om te geven én te krijgen!
Kruisweg 801 C, 2132 NG, Hoofddorp, Holland
- 023-2120012
- info@fashioncheque.com
- fashioncheque.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Slechte informatievoorziening
Jammer dat ze er niet bij vertellen dat je maar €50 per kaart kunt gebruiken en de rest zelf bij moet betalen. Dit zou in mijn optiek transparant moeten zijn en pro actief verteld moeten worden aan de klanten

Duidelijk en snel!
Duidelijk en snel!
Ook de verzending is prima! Als cadeautje verstuurd en zeer gewaardeerd! 👌

datum afleveren
Heb maar 1 opmerking, graag bij bestellen ook afleverdatum door mij aan te kunnen geven, dat is wel net zo makkelijk.

Besvarelse fra fashioncheque
Eenvoudig bestelproces met mindere opvolging
Het bestelproces is eenvoudig. Het is alleen jammer dat de "besteller" geen bericht krijgt dat de E-cheque verzonden is naar ontvanger. Achteraf bleek dat dit ook niet gebeurt was door een of ander foutje. Maar uiteindelijk is dit hersteld na telefonisch contact gehad te hebben.

Niets ontvangen
Vorige week een cadeaubon besteld. Afgelopen zaterdag een mail ontvangen dat hij is bezorgd, maar ik heb helemaal niets ontvangen. Klantenservice is onbereikbaar. Na het bellen komt er een keuzemenu, maar als je je keuze intoetst blijft hij het keuzemenu gewoon herhalen. Geen aanrader.

Onbetrouwbare levertijd…
Er is gezegd tijdens het bestelproces “voor 14.00 uur besteld morgen in huis” dit was DE reden om de fashion cheque te bestellen; nu lees ik bij de e-mail dat het 1-3 werkdagen kan duren!!!!! Dan had ik het zelf ook in winkel kunnen kopen en opsturen. Ik ben erg teleurgesteld in deze deceptie

Besvarelse fra fashioncheque
Vergitigd geschenk, geef liever cash aan wie je dierbaar is
Wat een gedoe om de bon in te ruilen! vergiftigd geschenk, absoluut geen aanrader. Geef dit niet cadeau aan iemand. enkel extra gedoe. Staat ook niet vermeld op het kaartje zelf. moet je eerst surfen naar de website.

Verzending onder andere naam
Het is heel raar dat in het verzendproces de naam fashioncheque niet voor komt. Dit geeft verwarring!
Fashioncheque heeft mij netjes gebeld met uitleg en ik heb verduidelijking gegeven over dat het met name ook over de betaling ging. Eind goed al goed!

Besvarelse fra fashioncheque
Makkelijk en snel te bestellen
Makkelijk en snel te bestellen! Soepel en vlot proces.