Havde nogle spørgsmål omkring forskellen på nogle malingtyper og tog kontakt til Farveland-online.dk som gav mig venlig og kompetent vejledning, samt lidt gode tips og tricks til bl.a. maling af v... Se mere
Har nu flere gange brugt Farveland-online.dk når jeg skulle lave maler-projekter og behandle terrassen med olie m.m. Altid den bedste pris og så kan man ringe og få (god og ærlig) rådgivning omkring v... Se mere
Andre kiggede også på
Virkelig tilfreds med bestilling alt…
Virkelig tilfreds med bestilling alt gik hurtigt og effektivt kan klart anbefales.
Virkelig super god sevice
Sikke en sevice. ved spørgsmål får man hurtig svar. varene kommer inden for få dage. ikke sidste gang jeg handler hos Farveland Online.
BEDRE KAN DET IKKE GØRES
Bestilte i går og fik leveret i dag lige ved døren.
Fantastisk hurtig levering og god kundeservice
Bestilte i Fredags lidt sent varer jeg gerne skulle bruge hurtigt. De er i dag ankommet som aftalt lige til døren.
Ingen bøvl eller brok!
Professionelt og fantastisk service
Kun positivt. Har anvendt firmaet både privat og arbejdsrelateret. Har både bestilt maling efter farvekoder og sendt bildele til farveanalyse op til HC og de har ramt rigtigt hver gang. De sælger nogle af de bedste kvalitetslakker som jeg b.la har brugt til veteranbiler og større bygningsdele. God online mulighed med billig/gratis og hurtig levering men også en helt fantastisk flot og stor malerforretning hvis man er på de kanter. Kommer nok aldrig til at handle maling andre steder end HC. Kan varmt anbefales. Mvh Claus fra sønderborg +++++++++!
God betjening!
God og venlig betjening - Blev ringet op af Farveland, da de ville være sikre på at jeg fik den rigtige maling med korrekt farvenuance. Pris og fragtomkostninger er særdeles tilfredsstillende. Handler helt sikkert igen hos Farveland og har allerede anbefalet min gode oplevelse til flere!
Meget fin kundeservice og levering
Absolut godt sted at købe maling - altid god og hurtig feed-back ved spørgsmål. Hurtigt og pålidelig behandling og levering - perfekt herfra
Fed Fed shop :-)
FØRSTE GANG VI HANDLER HOS DEM... MEN IKKE SIDSTE GANG :-)
Farveland online
Det har været en rigtig god service: nem at bestille, og hurtig levering.
supergodt
Gode billige tilbud på kvalitetsmaling. Hurtig levering. Det er i orden.
Dejlig, nem og hurtig behandling af ordrer. Hjælpsomme medarbejdere. Handler der gentagne gange, uden problemer.
Hurtig levering til en meget fornuftig pris pris
Bestilte 12 forskellige nuancer af Maimeri akrylmaling, en nuance var ikke på lager, blev ringet op tirsdag og spurgt om det var ok at varen blev afsendt torsdag. Jeg havde varerne fredag morgen. Fin service. Det er på den måde man laver stamkunder.
Super hjælpsom personale.
Selvom ordren var via web måtte jeg ha fat i personalet pga jeg manglede en farvekode. Og her var der ingen grænser for hjælpsomheden.
Anders
Super maling på en nem måde
Jeg har flere gange købt kvalitetsmaling via Farveland Online - og hver gang har det vist sig at de har langt de billigste priser på kvalitetsprodukter, og så bliver det oven i købet leveret lige til døren.
køb af maling
Dejlig og nemt at sende en mail, talte med en medarbejder efterfølgende og havde en god samtale.
Fantastisk service og vejledning... Havde nogen små problemer med deres fragtmand, men det reagerede de meget hurtig på.
Kan kun anbefale dem!
Super service!
Jeg oplevede en rigtig god betjening og varerne kom meget hurtigt.
Kan varmt anbefale dem til andre.
Superservice
Nemt at anvende hjemmesidens bestillingsformular med efterfølgende hurtig levering - og så er det til en konkurrencedygtig pris :-)
Altid god service og hurtig levering
Har brugt Farveland on-line mange gange og har kun haft gode oplevelser. Hurtig respons på mail spørgsmål og varer leveret 1-2 dage efter. Har sågar været forbi og fået målt farven på en bildel og fået dåser med hjem i rigtig farve.