Fijne ervaring gehad met Farrow + Dutch. Goede begeleiding tijdens het hele proces. Ik werd benaderd via LinkedIn en de intake verliep vlot. Het bureau houdt zich goed aan afspraken en geeft snelle te... Se mere

prima gesprekken met Farrow gehad. fijn bedrijf en ze denken met je mee. Voorwaarden en wensen voor zowel mij als de opdrachtgever besproken. na enkele gesprekken verder contact gehouden via de werk... Se mere

Farrow+Dutch is een fijn en vlot recruitment bureau, waarmee ik een samenwerking zeker kan aanbevelen. Melissa heeft mij de perfecte baan gevonden. Terwijl ik niet op zoek was, wist zij precies de vac... Se mere

Mooi om deze manier van werven eens uit te besteden, met veel zorg worden de stappen in het recruitment proces opgevolgd. Persoonlijk was ik met name erg tevreden over de data en info vanuit de arbeid... Se mere

1. Rekrutteringsservice

Net dat stapje verder! In plaats van dat we een cv van de stapel pakken en deze doorschuiven, in de hoop dat deze toevallig past binnen de functie en jouw bedrijf, zetten we net dat stapje extra. We halen alles voor je uit de kast: we zorgen voor een wervende vacaturetekst die wordt geplaatst op verschillende relevante websites, we gaan aan de slag met advertenties, zowel op social media als in zoekmachines en we gaan uiteraard zelf actief op zoek naar passende kandidaten. Hebben we iemand gevonden? Dan wordt deze door ons gescreend en persoonlijk geïnterviewd. Alleen de beste kandidaten komen in jouw postvak terecht. Op deze manier krijgen wij direct feedback uit de arbeidsmarkt over jouw vacature, waardoor we blijven verbeteren. Dat is niet alleen praktischer, maar ook sneller en kwalitatief beter. En ja, ook goedkoper!

4,7

Farrow / MCB Luc Wentink

Het contact met Vlad beviel uitstekend. Snel schakelen en directe informele communicatie.
Er werd goed geluisterd waar nodig tips gegeven.

5. december 2023

Positieve ervaring

Onze ervaringen met Farrow&Dutch zijn positief. Het is een prettig bedrijf en hun communicatie is transparant en professioneel. Aanrader!

16. december 2023

Tevreden klant

Tevreden met de communicatie en ook met de sollicitanten die werden aangedragen. Uiteindelijk zeer tevreden met degene die we hebben aangenomen.

22. december 2023

Kennismakingsgesprek

Ze waren meedenkend, hadden een luisterend oor en voelde me ondanks dat ik nooit eerder met Veronique gesproken had me op mijn gemak

25. september 2023

Geweldig

Na kort contact met Farrow ben ik vrij snel aan de slag gegaan bij mijn nieuwe werkgever. Zij werken snel en concreet maar nemen toch ook de tijd om te kijken wie jij bent en wat bij je past! Ik raad hun zeker aan

23. oktober 2023

Farrow dutch, top service

Farrow dutch, denkt goed mee.
Zat op een plek waar ik me zelf steeds verder zag weg glijden. Tot hoofdpijn op maandag naar me werk en niet weten hoe de rest van de week moest gaan doen.

Farrow contacten mij voor een nieuwe uitdaging, die aangepakt. Op dit moment ren ik weer rond met 100% nieuwe energie en zit ik weer op me plek.

Echt Top service!!

1. december 2023

Teleurstellend

Kennismaking begon goed, maar daarna werden afspraken niet nagekomen, verkeerde info gedeeld en was de betrokkenheid laag.

23. august 2023
Farrow + Dutch-logo

Besvarelse fra Farrow + Dutch

Hi!

Wat vervelend dat je ervaring met ons teleurstellend was. Wil je jouw naam en contactgegevens met ons delen via danny@farrow.nl? We komen graag met je in contact om te kijken waar het mis gelopen is.

Groetjes,
Farrow + Dutch

Top!

Recent contact gehad met Farrow + Dutch in verband met een sollicitatie bij Carglass. Ik heb het contact als zeer prettig ervaren. Een soort van eerste kennismaking met het bedrijf waar ik solliciteerde. Na mijn sollicitatie ook snel contact met mij opgenomen en is het balletje gaan rollen. En nu inmiddels 3 weken werkzaam bij mijn nieuwe werkgever. Kortom een goede ervaring.

2. august 2023

Duidelijkheid in verwachtingen

Farrow was vanaf het eerste contact moment duidelijk wat de verwachtingen waren waar de kandidaat aan moest voldoen. Dit zorgde voor een prettig en constructief gesprek zodat Farrow, de opdrachtgever en de kandidaat precies wisten waar ze aan toe waren. Dit heeft geresulteerd in een prachtige samenwerking tussen kandidaat en opdrachtgever.

17. oktober 2023