Fallon AMS Anmeldelser

TrustScore 2.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Helaas geen goede ervaring met het bedrijf. 1,5 week geleden een zonnebril besteld en tot op heden niets vernomen van enige verzending of levering. 3 keer gemaild en contact proberen op te nemen, m... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik heb 2 weken geleden een tshirt besteld, nog niks ontvangen! Mailtje naar ze gestuurd wel reactie ontvangen met smoesjes. Zij hebben gisteren een neppe track&trace naar mij gemaild . Jammer dat het... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik heb onlangs een ring besteld en kreeg helaas de verkeerde ring binnen. Ik heb twee mails gestuurd naar het juiste mailadres (info @ fallonamsterdam.com) en daarop (na 4 dagen wachten) nooit reactie... Se mere

Virksomhedsoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

2 sterren voor de levering, de rest...

Klantendienst werkt niet zoals het moet. Ik had iets besteld maar in het verkeerde kleur, na 1 min na het plaatsen en betalen van mijn bestelling heb ik direct klantendienst gecontacteerd op IG en via klantendienst op hun site. Er was beloofd dat de aanpassing van het kleur zal zeker gebeuren. Achteraf bleek het dat het niet gebeurd was. Jammer natuurlijk, want één van de belangrijke criteria van een online winkel is natuurlijk klantendienst/ -service
- wat veel van zulke winkels ontbreken vind ik.

10. november 2021

Beste Marta,

wat jammer om te lezen dat dit niet goed is gegaan. stuur ons even een mailtje dan komen we met een oplossing/tegemoetkoming.

Liefs

Top!!!

Top! Klantvriendelijk meteen een nieuwe broek toegestuurd heeft nog vertrouwen in de klant zie je nergens meer

2. november 2021

Besvarelse fra Fallon AMS

Super lief! leuk om te lezen, Thanks!!

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Maatadvies klopt niet en (nog) geen reactie op mail

Voor het eerst een bestelling geplaatst bij Fallon Amsterdam. Heb 3 pyjama's besteld.

Van tevoren bij de klantenservice gevraagd of de pyjama's op maat vallen. Kreeg netjes een snelle reactie dat de pyjama's iets ruimer vallen. Draag normaal een M en had voor de zekerheid toch een L besteld, vind het prima als ze heel groot vallen. Erg teleurgesteld, maar 1 van de 3 pyjama's past me, terwijl de klantenservice aan gaf dat deze op maat vielen! Had minstens een XL nodig gehad, en dat is 2 maten groter dan ik normaal heb... Let dus op: de pyjama's vallen dus zeker niet net iets ruimer, ze vallen erg klein!

Daarnaast ook 1 verkeerde pyjama ontvangen, op de foto was de pyjama shimmer roze met zwart, ik heb een donkerroze pyjama met rode logo's ontvangen. Heb de klantenservice hier al op 17 oktober over gemaild maar nog steeds geen reactie ontvangen...

Om toch nog een positief punt de benoemen: de pyjama die wel past zit heerlijk en is gemaakt van een fijn stofje!

Vind het ontzettend jammer om een negatieve review te schrijven! :( Maar ben erg teleurgesteld dat ik 2 van de 3 pyjama's niet pas ondanks dat ik maatadvies heb gevraagd en dat ik geen reactie krijg op het verkeerd ontvangen product...

25. oktober 2021
Uopfordret anmeldelse

Hi Amber,

wat jammer dat je een slechte ervaring hebt, en we zon slechte review ontvangen. Ik ben bang dat onze collega van de klantenservice een foutje heeft gemaakt met het beantwoorden van jou vraag. de pyjama's vallen namelijk klein, dus we leveren standaard grotere maten uit.. dus dan klopt het wel dat je ze inderdaad niet past..
We willen je graag alle pyjamas in de juiste maat toesturen. Alleen klopt het dat je besteld hebt met een andere naam? want dan hebben we inmiddels wel contact gehad per mail. wel wil ik aangeven dat wij met de klantenservice proberen binnen 7 dagen te reageren. dit staat ook aangegeven in onze voorwaarden. vandaar dat we inderdaad wat later hebben gereageerd. graag bieden we je natuurlijk een oplossing aan. mocht je per email niet snel genoeg antwoord krijgen kun je ons ook een DM sturen via instagram. We horen heel graag van je.
Liefs

Goed contact

Ondanks dat ik wel langer moest wachten op de producten was het contact wel prettig. Als tip zou het helpen om proactiever contact te onderhouden wanneer items nog nageleverd worden. Nu ontving ik weken later ineens mijn bikini. Waar ik overigens wel blij mee ben.

12. juli 2021
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ben echt heel tevreden over het product…

Ben echt heel tevreden over het product !! Super snelle levering, zeker voor herhaling vatbaar! Ga snel weer wat bestellen bij jullie!! Groetjes Saïda

21. juni 2021

Beste Saida,

Wat ontzettend fijn om te horen! Hier doen we het voor :)
Heel erg bedankt voor deze top review!

Slechte kwaliteit + geen reactie

Kwaliteit van het product was enorm slecht. Mijn berichten worden niet gelezen.

16. juni 2021

Beste Laura,

Wat jammer om te lezen! Wij proberen altijd een gepaste oplossing te zoeken met onze klanten mochten deze ergens ontevreden over zijn.
We hebben helaas die kans niet gehad bij je omdat we geen berichten van je hebben ontvangen op onze klantenservice mail om je te kunnen helpen met je klachten. Zou je ons aub een mailtje kunnen sturen naar info@fallon-ams.nl zodat we alsnog samen naar een oplossing kunnen kijken?

Alvast bedankt!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle levering. En ook het retour proces ging soepel.

16. juni 2021

Beste SB,

Wat ontzettend fijn dat je tevreden bent met onze service! Daar doen we het voor!
Heel erg bedankt voor je review!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

De trui waar ik zo naar uit heb gekeken…

De trui waar ik zo naar uit heb gekeken viel tegen. Boorden allemaal lichter van kleur dan de kleur van de trui zelf. Lijkt wel verkleurt door de zon, en daardoor een tweedehands item. Jammer.

2. juni 2021

Beste Cindy,

Wat jammer om te horen. We hebben helemaal geen klacht van je ontvangen en we zouden graag het met je op willen lossen. Hier hebben we helaas nog geen kans voor gekregen en vinden het erg jammer dat we hierdoor zo een review van je hebben gekregen. Zou je ons een mailtje kunnen sturen naar info@fallonamsterdam.com? Dan kunnen we samen naar een oplossing kijken!
Alvast bedankt en we hopen snel van je te horen!

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Krijg gewoon een totaal ander product…

Krijg gewoon een totaal ander product geleverd dan ik besteld heb.

14. april 2021

Hi Kaj,
wij hebben al contact met elkaar gehad via de klantenservice. Hier hebben wij volgens mij ook al een oplossing voor gevonden. wij hebben helaas het lingerie setje opgestuurd ipv de Body. En die wordt gewoon netjes omgeruild. Het kan helaas wel eens gebeuren dat er een verkeerd product wordt verstuurd als er bijna geen verschil in zit.. nogmaals onze excuses en jammer van de slechte recensie die we hierdoor van je hebben gekregen. Liefs Team Fallon

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.