Helaas geen goede ervaring met het bedrijf. 1,5 week geleden een zonnebril besteld en tot op heden niets vernomen van enige verzending of levering. 3 keer gemaild en contact proberen op te nemen, m... Se mere
Ondanks dat ik wel langer moest wachten op de producten was het contact wel prettig. Als tip zou het helpen om proactiever contact te onderhouden wanneer items nog nageleverd worden. Nu ontving ik wek... Se mere
Ik heb 2 weken geleden een tshirt besteld, nog niks ontvangen! Mailtje naar ze gestuurd wel reactie ontvangen met smoesjes. Zij hebben gisteren een neppe track&trace naar mij gemaild . Jammer dat het... Se mere
Ik heb onlangs een ring besteld en kreeg helaas de verkeerde ring binnen. Ik heb twee mails gestuurd naar het juiste mailadres (info @ fallonamsterdam.com) en daarop (na 4 dagen wachten) nooit reactie... Se mere
Online Fashion Musthaves store
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Op 10 april heb ik een bikini besteld. Op de website wordt levertijd 1-3 dagen vermeld. Omdat ik op 15 april nog g niets ontvangen had of een verzendbevestiging had gekregen heb ik een mail gestuurd.
Het is momenteel 23 april en ik heb nog steeds niets ontvangen en heb ook geen reactie op mijn mail gehad.
Dit is niet de manier hoe je met klanten omgaat.

Besvarelse fra Fallon AMS
Ivm de oorlog van oekraine dn rusland duurde mijn bestelling wat langer, toch ben ik superr blij met mijn bestelling !! Ik bestel hier graag vaker !

Besvarelse fra Fallon AMS
Kwaliteit van het door mij gekochte product is erg slecht. Retourneren is helaas niet mogelijk omdat het gaat om een product uit de sale.

Besvarelse fra Fallon AMS
Helaas geen goede ervaring met het bedrijf.
1,5 week geleden een zonnebril besteld en tot op heden niets vernomen van enige verzending of levering. 3 keer gemaild en contact proberen op te nemen, met als gevolg geen gehoor. Ik hoop dat ik het pakketje alsnog geleverd krijg, anders helaas mijn geld verdwenen.
Op de website is aangegeven dat ze binnen 2 dagen het pakket verzenden en je hierbij een track&trance ontvangt, niets ontvangen helaas.

Besvarelse fra Fallon AMS
Snelle levering & mooie kwaliteit, zou zeker weer bestellen
Ik wacht al 1,5 week op mijn bestelling of op zn minst iets van een mail, maar ik hoor helemaal niks meer van dit bedrijf sinds dat ik heb betaald. Heb al gemaild en bericht op insta maar krijg geen reactie. Bestel hier dus NIET als je geen geld wilt verspillen.

Besvarelse fra Fallon AMS
What you see is what you get! Producten zijn van goede kwaliteit en ook altijd een zeer snelle levering.

Besvarelse fra Fallon AMS
Mooie spullen, Super service!! En als het pakketje is vertraagd krijg ik het gelijk te horen met een kortingscode

Besvarelse fra Fallon AMS
Goed kwaliteit maar jammer dat ik moet zo lang wachten voor mijn bestelling.
prima product alleen jammer dat de levering etc erg onduidelijk was. Ik kreeg een mail met ‘processing’ en vervolgens zie ik een mailtje dat mijn bestelling geleverd is. Hoefde er gelukkig niet voor thuis te blijven maar was af en toe wel benieuwd hoe het zat