Post nl was niet in staat om mijn pakket adequaat te bezorgen fay Flowers heeft snel gereageerd door mij na n week wachten een nieuw boeket te sturen , deze zending kwam wel op tijd aan. Dank jullie... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Ik heb meerdere boeketten besteld en ze zijn allen prachtig!Je gaat er idd van houden! Snelle levering in een stevige doos.Met een attent kaartje erbij en hoe je de stelen kan afknippen. Ik vind dit... Se mere
Deze ‘Faky Glowers’ zien er echt fantastisch uit,zeer decoratief. Menigeen heb ik deze flowers geschonken en werden enthousiast ontvangen. Deze flowers zijn ècht prachtig! Charlotte.
Snelle levering, goed op de hoogte gehouden. Enig minpuntje is dat het product niet zo goudkleurig is als te zien op de website, het is meer een doffe goudkleur zonder glans. We zetten ze nu tijdelijk... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Om Faky Flowers
Skrevet af virksomheden
Over Faky Flowers
Faky Flowers is dé specialist in zijden bloemen, zijden boeketten en stijlvolle woondecoratie. Vanuit Schoonoord stellen we met veel zorg boeketten samen die nauwelijks van echte bloemen te onderscheiden zijn en jarenlang mooi blijven. Zo geniet je ieder seizoen van bloemen in huis, zonder water te geven en zonder uitgebloeide bloemen te hoeven vervangen.
Een boeket voor ieder interieur
In onze webshop vind je een ruime collectie zorgvuldig samengestelde zijden boeketten, van kleurrijk en uitbundig tot rustig en naturel. Daarnaast verkopen we losse zijden bloemen en takken, waarmee je zelf een boeket kunt samenstellen. Ons assortiment bestaat onder andere uit tulpen, orchideeën, bloesemtakken, chrysanten en eucalyptus. Ook voor kunstplanten, kunstbomen, vazen en potten kun je bij ons terecht.
Vind je het lastig om te bepalen welk boeket, formaat of welke vaas het beste bij jouw interieur past? We denken graag persoonlijk met je mee. Ook kunnen we een zijden boeket naar wens samenstellen. Je ontvangt dan vooraf foto’s, zodat we het boeket samen kunnen aanpassen totdat het helemaal naar wens is.
Persoonlijke aandacht en betrouwbare verzending
We verpakken iedere bestelling zorgvuldig en versturen onze producten vanuit Drenthe naar klanten in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Daarbij vinden we niet alleen de kwaliteit van onze bloemen belangrijk, maar ook duidelijke communicatie en een goede oplossing wanneer er onverhoopt iets misgaat.
Naast particuliere klanten helpen we ook bedrijven, horecagelegenheden en winkels met blijvende bloemendecoratie en grotere bestellingen. Of je nu één bijzondere zijden bloem zoekt, een compleet boeket cadeau wilt geven of een ruimte blijvend wilt aankleden: bij Faky Flowers vind je bloemenpracht waar je lang van kunt genieten.
Kontaktoplysninger
Klaas Buiststraat 7, 7848 CN, Schoonoord, Holland
- +31624445345
- info@fakyflowers.nl
- fakyflowers.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
supersnel en mooi
Het kwam supersnel, mooie doos en leuke handleiding hoe je de bloemen kon stylen .

Aparte bloem
Ik had, voor het huwelijk van mijn zoon met zijn Vietnamese schone, lotus nodig in een boeket. Niet te krijgen, dus. Behalve bij Faky Flowers. MyHa was blij verrast.

Aanrader!
Prachtige zijden bloemen ontvangen, heel mooie kwaliteit, zeker gezien de goede prijs vergeleken met andere zijden boeketten. Aanrader!

Echt heel erg blij mee
Echt heel erg blij mee. De bloemen zien er realistisch uit, de verzending was ontzettend snel. Een handgeschreven kaartje erbij, top service!!

Besvarelse fra Faky Flowers
Erg snelle service en mooie bloemen…
Erg snelle service en mooie bloemen gekregen. Ook een persoonlijke kaart gekregen met een bedankje. Fakyflower is een echte aanrader!

Prachtige bloemen
Eerst het verkeerde pakket ontvangen, maar dat werd snel en netjes opgelost: het pakket wat ik had gekregen mocht ik houden en 2 dagen later werd mijn pakket bezorgd. Prachtige bloemen, goede kwaliteit en snelle service! En een persoonlijk geschreven kaartje in het pakket, dat maakt het helemaal af!

Besvarelse fra Faky Flowers
Faky bloemen voor redelijke prijs
Simpele web pagina, maar toch aardig keuze aan betaalbare kunstbloemen.
Makkelijk bestellen, veel betaalmogelijkheden +punt, snelle levering ++punt, goede verpakking, mooi en met liefde ingepakt.
Nog een keer bestellen? Dat is zeker een aanbeveling en betrouwbare webwinkel
Op en top

Besvarelse fra Faky Flowers
De service kreeg nl eerst berichtje dat…
De service kreeg nl eerst berichtje dat de kleur combinatie anders uitviel en of ik dit wilde veranderen. Dat is meedenken en een heel goede service. Ook was het goed en leuk ingepakt met lief kaartje erbij. Dus alleen maar lof over fake flowers . Nogmaals bedankt voor het meedenken

Levensechte bloemen en planten
Levensechte bloemen en planten, zelfs Google Lens herkend elke soort bloem met naam en info 👍.ben zeer tevreden met de prijs/kwaliteit.

Erg mooi
Bloemen en vazen die je niet snel ergens voorbij ziet komen, leuk om kado te doen.

Prachtig! Helemaal blij!
Wij zijn helemaal blij met de prachtige vaas en mooie vrolijke bloemen.
Kwaliteit is top, levering snel en voor een mooie betaalbare prijs!
Al veel complimenten mogen ontvangen.

Besvarelse fra Faky Flowers
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.