Faky Flowers Anmeldelser

4,7

Post nl was niet in staat om mijn pakket adequaat te bezorgen fay Flowers heeft snel gereageerd door mij na n week wachten een nieuw boeket te sturen , deze zending kwam wel op tijd aan. Dank jullie... Se mere

Ik heb meerdere boeketten besteld en ze zijn allen prachtig!Je gaat er idd van houden! Snelle levering in een stevige doos.Met een attent kaartje erbij en hoe je de stelen kan afknippen. Ik vind dit... Se mere

Deze ‘Faky Glowers’ zien er echt fantastisch uit,zeer decoratief. Menigeen heb ik deze flowers geschonken en werden enthousiast ontvangen. Deze flowers zijn ècht prachtig! Charlotte.

Snelle levering, goed op de hoogte gehouden. Enig minpuntje is dat het product niet zo goudkleurig is als te zien op de website, het is meer een doffe goudkleur zonder glans. We zetten ze nu tijdelijk... Se mere

1. Butik med kunstige blomster
  2. Dekorerings- og boligindretningsbutik

Om Faky Flowers

Over Faky Flowers

Faky Flowers is dé specialist in zijden bloemen, zijden boeketten en stijlvolle woondecoratie. Vanuit Schoonoord stellen we met veel zorg boeketten samen die nauwelijks van echte bloemen te onderscheiden zijn en jarenlang mooi blijven. Zo geniet je ieder seizoen van bloemen in huis, zonder water te geven en zonder uitgebloeide bloemen te hoeven vervangen.

Een boeket voor ieder interieur

In onze webshop vind je een ruime collectie zorgvuldig samengestelde zijden boeketten, van kleurrijk en uitbundig tot rustig en naturel. Daarnaast verkopen we losse zijden bloemen en takken, waarmee je zelf een boeket kunt samenstellen. Ons assortiment bestaat onder andere uit tulpen, orchideeën, bloesemtakken, chrysanten en eucalyptus. Ook voor kunstplanten, kunstbomen, vazen en potten kun je bij ons terecht.

Vind je het lastig om te bepalen welk boeket, formaat of welke vaas het beste bij jouw interieur past? We denken graag persoonlijk met je mee. Ook kunnen we een zijden boeket naar wens samenstellen. Je ontvangt dan vooraf foto’s, zodat we het boeket samen kunnen aanpassen totdat het helemaal naar wens is.

Persoonlijke aandacht en betrouwbare verzending

We verpakken iedere bestelling zorgvuldig en versturen onze producten vanuit Drenthe naar klanten in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Daarbij vinden we niet alleen de kwaliteit van onze bloemen belangrijk, maar ook duidelijke communicatie en een goede oplossing wanneer er onverhoopt iets misgaat.

Naast particuliere klanten helpen we ook bedrijven, horecagelegenheden en winkels met blijvende bloemendecoratie en grotere bestellingen. Of je nu één bijzondere zijden bloem zoekt, een compleet boeket cadeau wilt geven of een ruimte blijvend wilt aankleden: bij Faky Flowers vind je bloemenpracht waar je lang van kunt genieten.

4,7

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

81 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Top!

Snel geleverd, en goed verpakt. De bloemen zijn prachtig. En ook nog eens voor een leuk bedrag een mooi boeket

8. juli 2026

⭐ Professionele samenwerking en schitterend resultaat

Wij deden voor onze proclamaties beroep op Faky Flowers voor de bloemendecoratie en zijn ontzettend tevreden over het resultaat.

De samenwerking verliep van begin tot einde vlot en professioneel. Er werd echt geluisterd naar onze wensen en er werd actief meegedacht om alles perfect af te stemmen voor ons evenement.

De bloemen werden bovendien zeer netjes verpakt geleverd. Het enige wat ik hoefde te doen was ze uit de dozen halen, in de prachtige vazen plaatsen en klaar! Het resultaat was onmiddellijk indrukwekkend en zorgde voor een mooie, stijlvolle uitstraling.

Wat ik extra geweldig vind, is dat deze bloemen nog heel lang mooi blijven. Zo kunnen we er nog lang van genieten.

Een absolute aanrader voor wie op zoek is naar kwalitatieve en prachtige bloemen met een uitstekende service. Helemaal fan! Bedankt, Katrien

19. juni 2026

Top service

Top service. Bestelling niet helemaal compleet, meteen in orde gemaakt en rest opgestuurd. Mooie bloemen.

12. juni 2026

Prachtig boeket

Ik heb een prachtig boeket ontvangen, ben er erg blij mee. Snelle verzending, mooi verpakt én, heel attent, een handgeschreven kaartje erbij!

22. april 2026