Er stond een stand bij een voetbaltoernooi, mijn zoon heeft een bal gekocht, een uur laten bleken er 2 kleine beschadigingen op te zitten dus wij terug,...pech...kwam door de hekken met punten gaf de... Se mere
Virksomheden har svaret
Wij wisten niets van dit bedrijf af tot we op de kerstmarkt in Lauwe hen tegenkwamen met een standje. Daar hebben we een lichtgevende lamp gekocht van Manchester City en daar hebben ze ons dan verteld... Se mere
Virksomheden har svaret
Gepersonaliseerde scheenlappen besteld . Wat waren ze prachtig! Zoon blij en deze raken nooit in andermans voetbaltas 😁 perfecte service en snelle levering . Wij maken zeker en vast reclame bij de me... Se mere
Virksomheden har svaret
Super en overzichtelijk site ,had vragen en direct antwoord geen enkele vraag was teveel heel vriendelijk in omgang verdiend een dikke duim en raad het iedereen aan. Met nog een vriendelijk handgeschr... Se mere
Virksomheden har svaret
Een bundeling van accessoires en kledij van alle grootste Europese voetbalploegen maakt Fabbe Sport een interessante shop. Wij staan garant voor kwalitatieve en, officiële producten en zouden graag ons assortiment met u delen.
Bredeweg 6, 9320, Nieuwerkerken (Aalst), Belgien
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Duidelijke website, snelle levering en prima service! Voor mij 1 minpuntje; dat ik geen gehoor kreeg via de chat.

Besvarelse fra Fabbe Sport
Snelle en vriendelijke service. Voor herhaling vatbaar.
Misschien wat meer informatie over maattabel/afmetingen voor de kinder truitjes gezien ze klein vallen.

Besvarelse fra Fabbe Sport
Alles prima, alleen de bestelling kwam veel later aan dan geplanned

Besvarelse fra Fabbe Sport
Heel blij met mijn Inter Milan beertje!
Snelle levering & persoonlijk briefje erbij :)

Besvarelse fra Fabbe Sport
snelle verzending, snelle reactie op e-mail, leuk persoonlijk berichtje bij de levering. Kortom TOP service

Besvarelse fra Fabbe Sport
Top service, snelle levering, zelfs nog een leuk extraatje gekregen. Ga in de toekomst zeker nog is bestellen bij jullie.

Besvarelse fra Fabbe Sport
Slechte garantie. Bal Tottenham gekocht (bal, handtekeningen, maat 5, blauw). Binnen 1 maand schadeplekken bij normaal gebruik. Fabbe houdt de boot af en beweert dat schade ontstaat door op straat te voetballen.

Besvarelse fra Fabbe Sport
Snelle levering ,aardig briefje van medewerker. Hiermee geef ik aan dat wij tevrede zijn en de medewerker plezier heeft in zijn werk .

Besvarelse fra Fabbe Sport
Vriendelijk en uitstekend geholpen geweest na aankoop te grote outfit, zeer snel gepaste outfit ontvangen . Zeer tevreden, aanrader.

Besvarelse fra Fabbe Sport
Zoals verwacht! Pakketje is netjes aangekomen, broertje was erg blij met zijn cadeautje. En Fabbesport liet ook een persoonlijk, handgeschreven briefje achter. Dat is toch een bewijs dat ze hun klanten waarderen.

Besvarelse fra Fabbe Sport
Woensdagavond besteld en vrijdag thuis geleverd dikke pluim

Besvarelse fra Fabbe Sport
Snelle levering van het bestelde artikel en in goede staat ontvangen.

Besvarelse fra Fabbe Sport
Topservice. Ze kwamen het gratis leveren ondanks we de optie ‘Ophalen’ aanvinkten. Dat is mooi meegenomen natuurlijk. Erg aardig

Top aanrader
Wat ik nog zocht
Een nieuwe klant er bij
Gunther

Besvarelse fra Fabbe Sport
Snelle en correcte levering. Goede service. Vriendelijke bediening.

Besvarelse fra Fabbe Sport
heel snel gelevert anders moetje da een week op wachten ma nu is het inde buurt en kan ik er ook zelf om gaan jullie gaan mij zeker en vast nog zien en zeer vriendelijk ook

Besvarelse fra Fabbe Sport
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.