Fashion For Cycling Anmeldelser 2.567

4,8

Online bestelling was perfect in orde. Heel veel keuze. Ben ook langs geweest in de fysiek winkel in Geraardsbergen waar ik op een vriendelijke manier ben geholpen. Bedankt voor jullie goede service

Fashion for cycling social ride was een hele leuke ervaring. Perfect georganiseerd, leuke sfeer en de pasta na de rit was een hele leuke attentie van de organisatie. We komen zeker terug.

Fashion for cycling is het walhalla als je van fietsen houd, je vind hier fietsonderdeling, kleding, accessoires, onderhoud voor je fiets... En er staat een team voor je klaar dat je deskundig advi... Se mere

Zeer snelle levering, woensdagmiddag besteld, donderdag al ontvangen. Tevreden van wereldkampioen wielertruitje voor onze zoon. Blij dat we maat groter besteld hebben zoals aangegeven stond op de sit... Se mere

1. Butik med cykeltilbehør
  2. Sportstøjbutik
  3. Butik med udstyr til udendørssport
  4. Butik med sportssamlerobjekter
  5. Sportsernæringsbutik
  6. Sportstøjsbutik

Om Fashion For Cycling

Welkom bij Fashion For Cycling!

Bij Fashion For Cycling zijn we gepassioneerd door fietsen en streven we ernaar om jouw fietservaring naar een hoger niveau te tillen. Onze toewijding aan kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid vormt de kern van wie we zijn.

Wat maakt ons uniek?

1. Breed assortiment: Bij Fashion For Cycling bieden we een uitgebreide selectie van hoogwaardige fietskleding, -accessoires en -onderdelen. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste technologie op het gebied van fietscomputers, hoogwaardige hartslagmeters, smart trainers om thuis te trainen, of gewoon essentiële onderdelen voor je fiets, we hebben het allemaal. Daarnaast bieden we ook sportvoeding en -massage aan, want wij begrijpen het belang van voeding en herstel in de wereld van het fietsen. Of je nu traint voor een grote wedstrijd of gewoon geniet van een ontspannen fietstocht in het weekend.

2. Deskundig advies: Ons team bestaat uit gepassioneerde fietsers met diepgaande kennis van de fietsindustrie. We staan klaar om je te voorzien van advies op maat, of je nu op zoek bent naar de juiste fietskleding, onderdelen of voeding. Wij helpen je vooruit!

3. Uitstekende klantenservice: Jouw tevredenheid staat bij ons voorop. We streven ernaar om elke klant een persoonlijke en attente service te bieden, vanaf het moment dat je onze winkel binnenstapt tot jaren na je aankoop. Of je nu onze fysieke winkels in Lotenhulle en Geraardsbergen bezoekt of online bij ons winkelt.

Onze missie:

Bij Fashion For Cycling is onze missie om fietsen toegankelijker, plezieriger en veiliger te maken. We begrijpen dat de juiste uitrusting en expertise het verschil kunnen maken in jouw fietservaring. Onze winkels fungeren als ontmoetingsplaatsen voor de fietsgemeenschap, waar je advies kunt krijgen, producten kunt uitproberen en je passie kunt delen.

Onze groeiende webshop stelt ons in staat om onze missie verder te verspreiden en een breder publiek van fietsers te bereiken. Bij Fashion For Cycling weet je dat je kunt vertrouwen op kwaliteit, passie en service.

Bedankt dat je voor Fashion For Cycling hebt gekozen. Sluit je aan bij onze community van fietsliefhebbers en verbeter je fietservaring met ons.

#theloveofyourride #fashionforcycling #kruipmeeinonswiel

Grootste leverancier van fietsplezier!

2 fysieke winkels!

Bij Fashion For Cycling geven we graag persoonlijk advies bij het uitkiezen van je fietskleding, fietsaccessoires en onderdelen.

4,8

3 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

Fast response and quick delivery

Fast response and quick delivery. I love most offered items, even prices are reasonable.

13. juni 2026

Besvarelse fra Fashion For Cycling

Thank you for your feedback! We’re glad you’re happy with our service, products, and prices!

Online bestelling was perfect in orde

13. juni 2026

Besvarelse fra Fashion For Cycling

Bedankt voor de positieve review!

Goede prodikten eijzijn in orde maar de…

Prodikten eijzijn in orde maar de communicatie omtrent de levering was onvolledig en verwarrend

9. juni 2026

Besvarelse fra Fashion For Cycling

Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze producten. We vinden het jammer om te lezen dat de communicatie rond de levering niet duidelijk en verwarrend was, dat is uiteraard niet de ervaring die we willen bieden.

Zou je kunnen toelichten wat er precies misging? Op die manier kunnen we dit beter begrijpen en onze service verder verbeteren. Neem gerust contact met ons op via shop@fashionforcycling.be, we helpen je graag verder.

Met sportieve groeten,
Het FFC-Team

Zeer goed

Altijd snel geleverd met track and trace en goede prijzen

8. juni 2026

Besvarelse fra Fashion For Cycling

Bedankt voor de positieve review.

Fantastisch

Fantastisch , vlotte levering. Vlugger dan verwacht. Goed verpakt . Kortom , Fantastisch.

4. juni 2026

Besvarelse fra Fashion For Cycling

Bedankt voor de positieve review.

Social ride FFC

5. juni 2026

Besvarelse fra Fashion For Cycling

Bedankt voor de positieve review! Fijn om te horen dat u zo genoten hebt van de social ride. We kijken er alvast naar uit om u opnieuw te verwelkomen bij een volgende editie!
Het FFC-Team