Fabbe Sport Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Er stond een stand bij een voetbaltoernooi, mijn zoon heeft een bal gekocht, een uur laten bleken er 2 kleine beschadigingen op te zitten dus wij terug,...pech...kwam door de hekken met punten gaf de... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij wisten niets van dit bedrijf af tot we op de kerstmarkt in Lauwe hen tegenkwamen met een standje. Daar hebben we een lichtgevende lamp gekocht van Manchester City en daar hebben ze ons dan verteld... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Foldboldbutik
  2. Butik med udstyr til udendørssport
  3. Sportsbutik
  4. Butik med sportssamlerobjekter
  5. Sportstøjsbutik

Skrevet af virksomheden

Een bundeling van accessoires en kledij van alle grootste Europese voetbalploegen maakt Fabbe Sport een interessante shop. Wij staan garant voor kwalitatieve en, officiële producten en zouden graag ons assortiment met u delen.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

16 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Super snelle levering

Zo lief dat ze ervoor hebben gezorgd dat het verjaardagscadeau al de volgende dag bezorgd werd en dus op tijd binnen was.
Van België naar Nederland binnen 24 uur. En dan zelfs nog een lief kaartje erbij..

11. oktober 2023

Hallo Van Dijk

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een vijfsterrenrecensie voor ons achter te laten, we stellen je vriendelijke woorden enorm op prijs! Dit geeft ons nog een extra boost om zo verder te gaan 🤩

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super behulpzaam en heel…

Super behulpzaam en heel vriendelijk.Zij reageren ook heel snel op de mails en hetgeen je vraagt proberen zij waar te maken.Het resultaat was verbluffend 👌.
Absolute aanrader.

5. september 2023

Hallo Claudia

Vijf sterren, super! Blij om te horen dat de gepersonaliseerde scheenlappen in de smaak vallen, dit vinden wij belangrijk. Wij willen je bedanken voor de tijd die je hebt genomen om een beoordeling voor ons achter te laten en wensen je veel plezier met je bestelling 😊

Hallo

Vijf sterren, super! Wij willen je bedanken voor de tijd die je hebt genomen om een beoordeling voor ons achter te laten en wensen je veel plezier met je bestelling 😊

Top service

Snel geholpen als je een vraag had. Heel goede service.

20. august 2023

Hallo Pina

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons.
we hopen de volgende keer u weer van dienst te mogen zijn.😊

Mooie bal

Mooie bal. Tijdige levering. Met een persoonlijke boodschap die mijn petekind helemaal geweldig vond!

6. august 2023

Hallo Caroline

Wat lief dat je de tijd nam om deze leuke reactie met ons te delen. Het doet ons enorm veel plezier om dit te lezen!😊
Dankzij jouw super toffe feedback zullen wij ook shinen voor de rest van de dag!

Perfecte service

Van bestellen tot bezorgen top geregeld

29. juli 2023

Hallo Henk

Bonjour Hugues

Merci pour votre gentil commentaire avec 5 étoiles 😊

Nous sommes très heureux de lire que vous êtes si satisfait de notre service et bien sûr de votre nouvelle acquisition.

Salutations Mitchell

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle levering! Vdg besteld en de dag erna al in huis

11. juli 2023

Hallo Sandra

Bedankt voor je mooie review met 5 sterren 😊

We vinden het erg fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en natuurlijk je nieuwe aanwinst.

Gepersonaliseerde scheenlappen besteld…

Gepersonaliseerde scheenlappen besteld . Wat waren ze prachtig! Zoon blij en deze raken nooit in andermans voetbaltas 😁 perfecte service en snelle levering . Wij maken zeker en vast reclame bij de medespelers van de ploeg😉 Doe zo verder Fabbe Sport en super bedankt !

20. juli 2023
Uopfordret anmeldelse

Hallo Sandra

Super!!

Was mijn eerste bestelling bij Sabbe sport… zeer tevreden!!! Super snelle levering.. en een persoonlijk briefje.

9. juli 2023

Hallo Marie-Paule

Hallo J vdw

we hopen de volgende keer u weer van dienst te mogen zijn.😊

Top bedrijf

Goede website
Snelle verzending
Leuk persoonlijk bericht in het pakket
Correcte prijs

5. juli 2023

Hallo Dorian

Vijf sterren, super! Blij om te horen dat je bestelling op tijd is geleverd en dat het in goede orde is ontvangen, dit vinden wij belangrijk. Wij willen je bedanken voor de tijd die je hebt genomen om een beoordeling voor ons achter te laten en wensen je veel plezier met je bestelling 😊

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een vlotte service en ook heel…

Een vlotte service en ook heel persoonlijk met een handgeschreven briefje bij mijn bestelling 😁😁 je bent niet zomaar een nummertje bij fabbe sport

11. juli 2023
Uopfordret anmeldelse

Hallo

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Correcte en snelle levering.

Correcte en snelle levering.
En een persoonlijk briefje erbij. 😀

12. juni 2023

Hallo Marlies

Top service

Top service, mails gestuurd en telefonisch terug contact gekregen. Prima communicatie!

6. juni 2023

Hallo Renaat

Bedankt voor je mooie review met 5 sterren 😊

We vinden het erg fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en natuurlijk heel veel plezier met de gepersonaliseerde scheenlappen 🤩

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super en overzichtelijk site ,had…

Super en overzichtelijk site ,had vragen en direct antwoord geen enkele vraag was teveel heel vriendelijk in omgang verdiend een dikke duim en raad het iedereen aan. Met nog een vriendelijk handgeschreven briefje erbij was aangenaam verrast waar krijg je dit nog den dag van vandaag .

11. maj 2023

Hallo Ann

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede en snelle bezorging naar…

Goede en snelle bezorging naar Nederland!! Mooie producten eigenlijk nog mooier dan verwacht. Ik ben erg tevreden. En nog een leuk persoonlijk briefje bij mijn bestelling.

13. maj 2023

Hallo Joey

Vijf sterren, super! Wij willen je bedanken voor de tijd die je hebt genomen om een beoordeling voor ons achter te laten en wensen je veel plezier met je bestellingen 😊

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mooie rugtas en lunchbox van Atletico…

Mooie rugtas en lunchbox van Atletico Madrid. Goede en snelle verzending met een persoonlijk handgeschreven briefje erbij erg leuk.

6. maj 2023

Hallo Eddy

Prima

Prima

Alles in orde

24. april 2023

Hallo Davy

Vlotte bestelling & levering

Vlot kunnen bestellen, zeer keurig en tijdig geleverd.

3. april 2023

Hallo Winok

Fabbe Sport

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.