Eziclean Nederland Anmeldelser

TrustScore 3 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Dit bedrijf bestaat niet meer ! Veel personen die in 2025 een bestelling deden en online daarvoor betaalden kregen geen levering en zijn hun geld kwijt. Pure oplichting is het om te blijven inca... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

De kwaliteit van de toestellen is goed. De communicatie verloopt zeer vriendelijk. De bestelling van accessoires liet erg lang op zich wachten. 8 maart besteld, 9 april geleverd. De dienst na... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Voor ons is dit apparaat een geweldige toevoeging aan ons huishouden. Het werkt optimaal en is bovendien erg stil. Hij manoeuvreert moeiteloos rondom objecten, zoals stoelpoten, wat je duidelijk... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na twee irobots en drie neato’s nu eens gekozen voor deze eziclean. Heel fijn dat deze robot niet dom tegen alles opbotst en als ie zichzelf klem rijdt, dan neemt ie gewoon dezelfde weg terug. Klinkt... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Støvsugerbutik

Skrevet af virksomheden

Eziclean is er voor u, met allerlei soorten producten waarvan het ontwerp en de kwaliteit uw taken makkelijker, efficiënter en aangenamer maken.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

6 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Robot stofzuiger lade niet meer op.

Robot stofzuiger lade niet meer op.
Wij apparaat opsturen doen ze niks omdat er binnenin de machine stofresten zaten, maar als als consument een machine open schroeft vervalt je garantie dus maak je schoon wat je kan. Daarnaast je stuurt hem op omdat hij niet meer oplaad dus wat heeft dit met elkaar te maken.
Dus garantie service is zwaar k..... zeg maar .
En wat denk je valt hij niet meer in de garantie nu hij terug is natuurlijk.
Koop NOOIT meer wat van dit merk.

3. februar 2025
Eziclean Nederland-logo

Besvarelse fra Eziclean Nederland

Hallo Matthijs Schouten,
Wij hebben van tevoren heel duidelijk aangegeven dat we het product graag zo schoon mogelijk ontvangen (wel zo fris natuurlijk).

Het gaat om de stofbak, even de hoofdborstel schoonmaken en het apparaat een beetje afstoffen.

Als de robot nog vol met stof zit en zo wordt meegegeven aan de vervoerder, gaat dit natuurlijk alle kanten op. We hebben vooraf aangegeven dat wanneer het product vies wordt opgestuurd naar ons reparatieadres, het weer teruggestuurd kan worden.

Helaas kan ik hier geen foto’s delen van hoe het product is aangetroffen. Zoals je weet, en zoals velen kunnen beamen, zijn wij absoluut niet moeilijk en altijd zeer oplossingsgericht.

Je hebt daarna geen contact meer met ons opgenomen, dus ik vraag me af waar de informatie vandaan komt dat de garantie nu zou zijn vervallen?

Neem aub even contact met ons op en dan gaan we er gewoon voor zorgen dat het product weer gaat doen waarvoor je deze in huis hebt gehaald

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Werkt goed, apparaat redelijk instabiel

De hogedrukreiniger heb ik nog niet zo heel vaak gebruikt. Maar wat de accessoires betreft doen die het goed. Nederlandstalige handleiding ontbrak, wel op internet kunnen vinden.
Omdat de hogedrukslang nogal stug is en dat die bevestigd zit op de bovenkant van de reiniger zelf, trek je deze makkelijk omver na 1.5m van het apparaat lopen. Geluidsniveau blijft binnen de perken vind ik.
Om de hogedrukslang aan de lans te bevestigen moet er 'trekker-mechanisme als bij een pistool' ingedrukt worden. Dit oogt en voelt redelijk fragiel.

14. januar 2025
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Vriendelijk en netjes geholpen met advies

Snel en duidelijk antwoord op vraag welk apparaat aan te schaffen in de aangegeven woonsituatie.
Apparaat voldoet echter niet aan de verwachtingen in de opgegeven situatie. Moet iedere 1,5/ 2 uur opladen en is in de gegeven woonsituatie bijna een dag bezig.

10. december 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Een hogedrukreiniger gekocht advies, hier niks kopen …

Een hogedrukreiniger gekocht maar helaas deze is na 2x gebruikt slang kapot , na veel mail contact geen reacties, zelf weer er achteraan mailen een andere slang gekregen, de verkeerde ! Deze past niet ! Weer gemaild, reactie dat het doorgezet word naar de technische afdeling en dan weer stil op de lijn!!! Helemaal klaar mee! Zou hier niets bestellen!

11. oktober 2024
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Bezorging dramatisch

Bezorging dramatisch.
Moet blijkbaar van ver weg komen want duurt 14 dagen voor het er eindelijk is.
Product zelf prima

30. december 2024
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Bestelling duurt erg lang

Bestelling duurt erg lang, 2 robot stofzuigers besteld. Als cadeautje 2x dweil set + vloerreiniger gekregen.

Helaas voor de kerst besteld, en missen we nog steeds 1 dweil set en vloerreiniger. Al 3x contact over opgenomen maar tot nu toe nog steeds geen na levering. Geven aan terug te bellen, ook dit word ook niet gedaan.

Tevreden over de robot stofzuiger maar de klantenservice is zeer slecht! Ik zou liever deze producten achteraf bij mediamarkt zelf hebben besteld.

10. januar 2025

Apparaat voldoet niet

Apparaat voldoet niet. Bij de klantenservice reageren ze er laconiek op

23. december 2024
Eziclean Nederland-logo

Besvarelse fra Eziclean Nederland

Beste Leo,

Je stuurt ons 2x een foto van een before/after en dit lijken gewoon identieke foto's van elkaar waardoor wij geen verschil zien.

Wij hebben je gevraagd om duidelijkere foto's te maken zodat we eventuele problemen voor jou kunnen oplossen, dit is niet laconiek dit is meedenkend en kijken naar de juiste oplossing. Wij hebben serieus geen verschil gezien in deze foto's waardoor het ontzettend moeilijk word om je hiermee te helpen.

Ondertussen hebben we al een tijdje niks van je gehoord dus verwachten en hopen wij dat alles naar wens is.

Mocht dit niet het geval zijn schroom dan niet om contact met ons op te nemen zodat we samen kunnen kijken naar een passende oplossing.

Vriendelijke groet,
Jana
Eziclean

1ste Goede service

1ste Goede service. 2de De antwoorden op vragen worden duidelijk uitgelegd of verwerkt.
Ik heb de x850 stofzuiger. Hij is zeer goed, maar toch beveel ik een andere aan: vooral de robot die de opgezogen stof e.d. in een afvalhouder blaast. VEEL makkelijker.

4. januar 2025

Super oplossing ! Omgeruild nieuw model p8

Ik had wat problemen met mijn dweil stofzuiger p410 defecte adapter hier heb ik binnen de garantie een nieuwe voor gehad na enkele haperingen gebeld met de klantenservice en hebben we een heel nieuw model de p8 gekregen .
Super blij mee deze werkt perfect nog beter dan de p410 gaat bijna vanzelf voorruit

28. november 2024
Uopfordret anmeldelse

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.