Satte 800 kroner ind i juli og vandt omkring 2100 kroner. Anmodede om udbetaling den 15. juli, men så blev jeg bedt om at bekræfte min identitet igen selvom jeg allerede havde gjort det ved registreri... Se mere
Jeg er desværre kommet dertil at jeg har valgt at lukke min konto herinde på ubestemt tid. Det er simpelthen for latterligt så lidt jeres bonus spil er begyndt at give tilbage. Der tegner sig et mønst... Se mere
Rettet fra 4-5 - Jeg har nu brugt nye Expekt i 2 ugers tid - på computeren(browser) ikke appen. Det med udbetaling skal ske igennem Trustly, virker lidt mærkeligt. Men har foretaget en udbetalin... Se mere
Expekt, har et bredt sortiment af spillemaskiner, samt et bredt udvalg af sport. Ydermere er der underholdende personlige bonusser, som øger underholdningsværdien. Dog julekalenderen mangelfuld og der... Se mere
Expekt - expekt more! Efter nogle års fravær på det danske marked vendte expekt i 2023 tilbage til Danmark, denne gang under navnet nye expekt. Expekt.dk er en online side, som både tilbyder væddemål på sport og masser af underholdende spil på vores casino og live casino. Vi har forskellige tilbud til alle vores spillere, så du er altid garanteret masser af underholdning. På vores casino opdateres vores store spilkatalog løbende, så du altid kan være sikker på at finde de bedste klassikere og de mest interessante nye spilleautomater. Med vores live casino kan du få fornemmelsen af at sidde på et fysisk casino, mens du interagerer med vores fantastiske live dealers. Sidst men absolut ikke mindst er expekt den perfekte side til dig, der elsker sport. Her hos expekt elsker vi nemlig også sport, og derfor finder du altid masser af sports specials på siden, ligesom vores store udbud af live streaming har alt det bedste for den store sportsfan. Hos expekt finder du live streaming af en lang række store kampe inden for blandt andet fodbold, håndbold og basketball. Læs meget mere om expekt på vores hjemmeside. God fornøjelse! 18+. Spil ansvarligt. Selvudeluk via ROFUS.nu. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk
Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 48 timer
Jeg har spillet hver torsdag, hvor der er gaver i nogle uger nu, men aldrig har udbetaling været så svært. Første gang virkede det uden problemer, så nu her hvor jeg har 850 jeg gerne ville have udbetalt, så skal jeg verificere min profil. Det er egentlig fint, men de vil have et billede af mit kort foran og bagpå, så de kan se det hele og det kommer ikke til at ske. Har 10+ venner på siden, som ikke har skulle verificere deres profiler og det virker bare. Det kan ikke passe, at jeg skal udsætte mig selv for kreditkortssnyd, for at kunne få udbetalt mine penge.

Besvarelse fra Expekt Danmark
Redigeret: Havde næsten kun positivt at sige!
Men den/de chat kontrolfreaks ødelægger alt og glemmer hvor mange andre steder man kan spille. De personer er nemlig ligeglade med firmaet og tænker mere på sin egen ego og ikke en positiv oplevelse. Har enda forsøgt flere gange men får bare et nej uden grund. Evigt forvist for intet.
Jeg blev pludselig uretfærdigt blacklistet fordi jeg klagede og ku ingengang få lov til at forsvare mig selv/snakke med nogen så glem alt positivt 🤮
KUN pga en dårlig medarbejder som misforstod mig totalt i chatten pga adhd og stemplede mig som ludoman så jeg slet ik kan/må forsvare mig selv, selvom det faktisk gør jeg har bedre kontrol med penge og regnskab. Har bare svært ved at forklare mig på skrift men meget bedre tale hvilket ikke er muligt men det er der heldigvis andre steder!
Gammelt: udover problemer med app (udseende og log-in) så virker hjemmeside upåklagelig og jeg har udbetalt ca. 5000kr flere gange uden problemer…
I burde have en sports better som mig ansat, så ville det jo slet ikke være så svært at gøre bedre endnu.
Vær indstillet på at det er en hobby og ikke altid et behov for at vinde men hygge sig og ha det sjovt 😁

Besvarelse fra Expekt Danmark
Jeg lavede en sports odds med en fejl som jeg gerne ville annullere med det samme. Der var over en uge til sportseventet startet og oddsene havde ikke ændret sig, alligevel kunne jeg ikke cash out. Da jeg skrev til support sagde de bare at de ikke ville annullere den og bordet fanger. Har aldrig spillet hos en bettingside der ikke lader en annullere/cash out en odds lige efter man har lagt den når der hverken er ændring i odds eller at eventet snart starter.

Besvarelse fra Expekt Danmark
Jeg har idag d. 28/9 spillet for første og sidste gang på deres hjemmeside. De kører en kampagne hvor man kan sætte 100 kr ind også hvis man er så uheldig at ens odds går tabt, får man et free bet på 100 kr. Dette nedenfor er deres betingelser for at deltage:
Fodbold/Danmark/Superligaen
Minimumsindsats påkrævet 100.00 kr.
maks. indsats 100.00 kr.
tripler og større kombinationer
Ikke-Bet Builder væddemål
Loss unlocks free bet: 100.00 kr.
Kombinationsodds ovenfor 4.00.
Så vidt jeg kan læse mig til kan jeg spille på Fodbold, som i alt slags fodbold, jeg kan så vælge sport i Danmark og jeg kan vælge Superligaen.
Det viser sig så at det KUN var Superligaen man kunne spille på. Jeg spørger om han ikke blot af ren good will kan rette det så jeg får min loss bonus, men nej. Det er desværre ikke muligt med deres spil licens. Men sjovt at stort set alle andre udbydere netop godt kan omstøde det hvis man har kommet til at lave en fejl. Aldrig sæt dine penge herind, for du får ingenting ud af dem.

Besvarelse fra Expekt Danmark
Det med udbetaling skal ske igennem Trustly, virker lidt mærkeligt. Men har foretaget en udbetaling igennem det og pengene var på kontoen dagen efter.
Deres hjemmeside samt odds virker fornuftige og deres tilbuds overblik virker kanon godt!
Expekt ringede op for at spørge til anmeldelsen - de forklaret hvorfor det var sådan og at man nemt kunne tilknytte kort til udbetaling.
Yderst professionelt ! Bruger Expekt til at oddse på fodbold fremover.

Besvarelse fra Expekt Danmark
Hvis du er ude efter en ekstrem dårlig spilleoplevelse og maskiner der er manipuleret for fuld skrue så er expekt stedet at spille.
De påstår at maskinerne ikke kan manipuleres men når man har spillet online i over 20 år og spillet på stort set alle maskiner så kan man sgu godt se når noget er helt galt. Den rtp de foreskriver passer absolut heller ikke om de regner det ud på 100 spins eller 1 million spins er fuldstændig ligegyldigt for den passer ganske enkelt ikke.
Du vil have mere held med at smide 1000kr ud af vinduet i håb om at de formere sig end at vinde noget som helst på denne side. Det virke som om at maskinerne kører i et konstant loop hvor man rammer de samme gevinstløse kombinationer efter hinanden. Jeg siger ikke at man skal vinde held tiden men engang imellem ville da være på sin plads men ikke på expekt. Kontakter du support er det den ene talentløse tosse efter den anden som giver den samme smøre med rng systemet ( Random Number Generator) der er intet random i at ramme den samme kombination 30 gange i løbet af en session. De siger også at systemet ikke kan manipuleres 😂 systemet er udviklet af mennesker så selvfølgelig kan det manipuleres af mennesker nok kan expekt ikke manipulere systemet men man kan jo altid betale udvikleren af maskinen/programmet for at gøre det.
Mit råd hold jer langt væk og lad være med at indbetale på deres side i kommer kun til at fortryde det.
Men hvad havde man forventet når det er Leo Vegas der ejer siden 😂😂
Som man kan se 👇🏻 akkurat det samme svar her som man får fra deres support 😂😂 sjovt nok vinder jeg masser på andre sider men expekt er og bliver indbegrebet af fusk bedrag og humbug.
Løgnagtige firma 😂

Besvarelse fra Expekt Danmark
Selvom de fleste, der skriver her, er folk, der har oplevet tab, er det ikke tilfældet for mig. Jeg indsatte 1000 kr og ønskede straks at hæve mine penge igen, da ingen af deres maskiner fungerede. Det virker som om, de har valgt en for billig leverandør til deres hjemmeside, og alt fungerede bare dårligt. Det giver virkelig et dårligt indtryk af, hvad LeoVegas er, især da denne side er en søsterside til dem.

Besvarelse fra Expekt Danmark
Aldrig jeg jeg hørt noget så latterligt. Havde indbetalt 400 som skulle gennemspillet 10 gange. Så ville man få 100spins pr dag i 4 dage, det fik jeg også den dag jeg havde gennemspillet beløbet, anden dag var mine spins væk, så jeg tager kontakt til kunde service hvor jeg først får afvide at de var udløbet, nr 2 person skriver at det var mig selv der havde afvist mine spins!!!WHATT!!! Hvorfor f..... skulle jeg da gøre det!!! Det giver jo ingen mening
hold jer væk, der er ingen kundeservice, og det der er, sejler rundt fordi det er blandet med leovegas, fuldstændig håbløst
Søster spille side til LeoVegas og samme problemer med udbetaling de
Vil gerne modtage ens penge .
Men .. når de skal udbetale er sagen en anden.
Kræver et tons af dokumentation og det ligefor man skal fortælle om sin sko størrelse også..
Når man nu logger ind med MITID og har sendt kreditkort kopi ind..
Føj hvor besværligt
Elendig casino ...hold jer langt væk.
Umuligt at vinde eller gennemspille sin bonus ..
Forfærdelig side ! De største snydere !!
Jeg havde igår spillet en odds på 8 kampe for 500kr hvor gevinsten ville være 24.500 alle kampene gik så hjem, pånær en tenniskamp, hvor ham jeg havde sat som vinder trak sig med en skade! Hvilket resulterede ud i at expekt satte min kupon som tabt fordi spilleren jeg havde Odder på havde trukket sig! Jeg henvendte mig derfor til kundeservice og beklagede mig over at kuponen stod tabt! Fordi man jo aldrig kan gadere sig mod en tennis spiller trækker sig og at på alle andre betringsites får man bare odds 1.0 på en tenniskamp når en spiller trækker sig.. jeg fik så efter svarer at det var ikke deres politik og når en tenniskamp var igang og et sæt var spillet. Hvis så en spiller træk sig så man personen der gik videre i turneringen som vinderen og det bare var ærgerligt hvis man så havde Oddset på den modsatte spiller ! Hvilket så betød at jeg blev taget i måsen og expekt beholdte min gevinst som så ville være 16.500 hvis man havde givet den pågældende tenniskamp odds 1.0 … forbandende snydere !
Her er en side man absolut skal holde sig fra. Jeg spillede på siden på deres casino og det gik forrygende jeg kunne både ramme freespins funktionen og bonus funktionen og endda vinde et fornuftigt beløb. Jeg ville så have mine penge ud og skulle indsende dokumenter hvilket jeg gjorde. Der hvor det så bliver sjovt er at efter at mine dokumenter er godkendt kan jeg ramme absolut intet på maskinerne. Jeg spinder over 300 gange og jeg rammer da freespinsne hele 5 gange ialt og vinder gennemsnitlig 14-16 freespins alle 5 gange jeg rammer freespinsne vinder jeg 1,50kr -2,80kr med 10kr i indsats. Hvilket support så slår fast er meget normalt da systemet køre på rng (random number generator) der er absolut intet random over det. Jeg gør dem opmærksom på at jeg flere gange bliver smidt af serveren og de forsikre mig i at det ikke ændre udfaldet. Nok er jeg ikke computernørd men ved da af ren og skær logik at hvis der ikke er forbindelse kan informationerne imellem deres server og min pc jo ikke blive sendt frem og tilbage.
Så ikke nok med at de lyver overfor deres meget få kunder så må man jo også betragte dem som tyveknægte når du meget hurtigt kan blive rippet for hvad du har på din spillekonto grundet fejl og manglende forbindelse.
Hvis det er sådan de vil drive deres forretning så eksistere de ikke til næste år. Mit råd hold jer væk herfra. Kast hellere dine penge ud af vinduet for det får du mere ud af end at satse på noget som helst expekt har at tilbyde.
Men hvad havde man regnet med når det er leovegas der ejer siden 😂 det var åbenbart ikke nok med at tage øven på folk på 1 side nej man skal have hele to 🤣 sjovt at de intet har lært når leovegas har fået så mange klager og er blevet meldt til spillemyndigheden flere gange fuskerfirma så det batter
Magen til useriøst betting firma skal man led længe efter. Jeg havde et stykke tid lagt mærke til dem via deres enorme markedsføring på TV og besluttede mig til at prøve deres platform.
Efter at have oprettet min profil, kunne jeg ikke umiddelbart finde frem til alle deres betting muligheder og besluttede mig for at kontakte dem på chatten.
Jeg simpelthen blevet blacklistet i samme øjeblik jeg oprettede min profil, heldigvis havde jeg ikke nået at overføre penge endnu.
Support fyren var ikke særlig interesseret i at oplyse mig om hvad der var sket. Jeg tænker bare at det bør være en formsag at oprette en profil med mitID og så komme i gang.
Jeg fik så kolde fødder efter at have læst en masse anmeldelser om deres platform. Tænk hvis man vandt et stort bet og så lukker de bare ned for ens profil igen.
Jeg vil anbefale alle andre til at benytte nogen af de eksisterende betting firmaer, hvor der altid er styr på det.