Excluso Anmeldelser

TrustScore 3 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Mijn ervaring met dit bedrijf is ronduit teleurstellend. Op klachten wordt laat gereageerd en de bezorging is beneden alle peil. Er worden telefonisch duidelijke toezeggingen gedaan en zelfs beloof... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Seiko SUR449P1 besteld op vrijdag 3 Juli welke zaterdag door DPD is opgehaald en dinsdag 7 Juli is bezorgd. Horloge zat in zijn originele verpakking in de doos. Horloge en doos onbeschadigd ontvangen... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

0The watch was delivered quickly, which is a big plus. Unfortunately, however, it has defects. The wooden box is also damaged. I am forced to send it back.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ring met steentjes gekocht. Echter na 2 mnd al steentje eruit. Retour gestuurd en terug ontvangen. Durfde de ring eigenlijk niet meer te dragen. Na een tijdje weer gedragen en dezelfde dag weer... Se mere

Virksomhedsoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 83 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

14 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het uurwerk heeft me nooit bereikt maar Excluso heeft daar geen enkele schuld aan.

Het uurwerk heeft me nooit bereikt. Alles is misgegaan bij de koerierdienst GLS, wiens service echt schabouwelijk was. Ik geef toch vijf sterren omdat de opvolging door Excluso werkelijk exemplarisch was. Ik had een levend wezen aan de telefoon (wat in dit cybertijdperk zeldzaam is en bij GLS zelfs niet mogelijk) die met veel doorzettingsvermogen en vastberadenheid de zaak (die wekenlang heeft aangesleept) uiterst correct heeft afgehandeld. Als ik ooit dit uurwerk in handen krijg, zal ik het nog 's reviewen... Maar kudos voor Excluso en schande voor GLS !

28. december 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle goede service en daadkrachtig

Snelle goede service en daadkrachtig. De bestelde ring en verpakking ervan was perfect, maar de bezorger GLS had het pakket ONBEHEERD in de lobby van het (hoge) flatgebouw achtergelaten. Gelukkig was het niet gestolen. Ik heb Excluso verteld over dit voorval en ze hebben direct de vervoerder erop aangesproken. Dit waardeer ik enorm, omdat ik in de toekomst graag weer bij Excluso wil bestellen en niet het risico lopen dat het pakket gestolen wordt.

1. oktober 2024

Prima klantenservice.

Ik had een horloge besteld en betaald maar ik had toch het verkeerde horloge besteld, volgende ochtend met de klantenservice gebeld om te annuleren en dat was geen probleem.
De medewerker was zeer vriendelijk en annuleerde de bestelling direct.
Binnen 2 dagen had ik mijn geld netjes terug.
Mijn nieuwe horloge wil ik hier gewoon weer bestellen.

5. september 2024

Supergoede ervaring met Excluso

Supergoede ervaring met Excluso. Voor mijn zoon een Seiko horloge gekocht die zelfs de dag erna al in huis was. Ik had vooraf nog vragen over de lengte van de band en hierover telefonisch contact gehad. Ook de klantenservice weet waarover ze praten en dat maakt precies het verschil. Bedankt!

25. maj 2024
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Het horloge doet alles wat hij moet

Het horloge doet alles wat hij moet. Ik heb hem nu 1week .Battery gaat zeker 4 dagen mee. Binnen een uur weer helemaal oogeladen met een fastcharger. Fijn bandje. Alleen met dit warme weer het contactplaatje met de huid om de dag effe goed schoonmaken vanwege het zweten .Bezorging was al de volgende dag.

9. juli 2023

Klantvriendelijk en persoonlijk

Vorig jaar 2 horloges besteld waarvan 1 een langere levertijd bleek te hebben. Ik ben persoonlijk op de hoogte gesteld door Hanneke en het is absoluut een verademing om nog zo netjes bejegend te worden. Dat maakt het allemaal wel te behappen als er is iets fout gaat. Nu wederom een horloge besteld bij Excluso omdat ik mijn eerste koop ervaring als zeer prettig , persoonlijk en klantvriendelijk heb ervaren.
Als er meer Jannekes zouden zijn op deze wereld zou deze er een stuk mooier uit zien ;-).
De laatste bestelling is onderweg en ik heb er weer alle vertrouwen in.

5. juni 2023

Snel opgelost !!

Er was in eerste instantie een verkeerd horloge verstuurd, het was bijna dezelfde als ik besteld had. Net even een ander model. Kan gebeuren. Na het versturen van één mailtje was het juiste horloge alweer onderweg naar mij samen met een retoursticker voor het verkeerde horloge Super snel opgelost dus!! :-)

3. april 2023

Voorbeeldige zaak!

Excluso doet alle moeite de klant het zoveel mogelijk naar de zin te maken. Op mijn verzoek werd voor verzending de band van mijn nieuwe horloge ingekort en ook de tijd en de datum werden vooraf ingesteld. En vervolgens werd het per omgaande goed verpakt bezorgd. Bravo, in het bijzonder voor Hanneke!

22. marts 2023

Perfecte service

Product op tijd, in perfecte staat ontvangen. Heb meerdere duidelijke emails ontvangen met de factuur en verzendupdates (inc tracking link).

7. marts 2023
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Seiko titanium horloge te laat ontvangen.

Een Seiko titanium horloge bestelt voor een jarige. Echter het verkeerde horloge kwam. Na telefonisch contact het juiste horloge ontvangen maar dit kwam te laat. Men is telefonisch prima bereikbaar en gaf de fout toe. Uiteindelijk een horloge met een redelijke korting gehad. Ondanks deze ervaring durf ik gerust zaken met Excluso te doen.

25. november 2022
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bij excluso een seiko horloge gekocht…

Bij excluso een seiko horloge gekocht (laat in de avond).
direct een mail van het bestelde item, wordt met GLS verstuurd. Volgende dag bij GLS kunnen aangeven dat ik het bij een afhaalpunt wil ophalen (dit kan niet bij UPS). optijd en keurig afgeleverd.
Horloge netjes en onbeschadigd geleverd.
Top!

31. august 2022
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

En weer een leuke Seiko gekocht bij…

En weer een leuke Seiko gekocht bij Excluso, weer netjes op maat gemaakt. Handig ook dat je ze ook kan bellen, zeer goede service. Misschien mag het niet, maar ben goed geholpen door Hanneke van Excluso.
Horloge werd snel geleverd en weer precies op maat. Zit lekker om de pols. Handig ook dat je bij een bestelling een bericht kan plaatsen. Ik kan alleen maar zeggen dat Excluso een aanrader is, heb je een probleem dan wordt het snel opgelost. Beste ervaring bij het online kopen van een horloge

31. juli 2022
Uopfordret anmeldelse

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.