Kundendienst reagiert nicht auf meine vielen Mails: Seit 4 Wochen schreibe ich wöchentlich eine freundliche eMail an Evolar und bitte um Informationen. Ich nehme an, dass die Klimaanlage einen Defek... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Een refurbished terrasheater besteld, snelle levering, echter was deze gedeeltelijk kapot. Telefonisch besproken, de volgende dag kosteloos een nieuwe bezorgd gekregen! De oude konden we retour sturen... Se mere
Achtung! Hier handelt es sich um Betrüger. Kauft nichts bei dieser Firma. Mein Anwalt ist eingeschaltet. Es wurde eine defekte Klimaanlage für 995 Euro geliefert. Man erreicht niemanden bei dieser S... Se mere
Helaas kan ik mee aansluiten bij een aantal voorgaande reviewers. Onze ES9000 gaf ook de geest na 2 zomers gewerkt te hebben. Buiten garantie , dat wel. Maar er wordt geen enkele service / a... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Kontaktoplysninger
Wifi Evolar ES9000 werkt niet
De Evolar ES9000 een paar maanden geleden aangeschaft. Installatie ging prima. Het contact leggen tussen router en de Evolar ES9000 daar ging het helemaal mis. Op geen enkele manier kan er een WiFi contact gemaakt worden. Volgens een expert is de WiFi module stuk.
Na veel email correspondenties kreeg ik het antwoord dat de wifi module niet kapot kan zijn, terwijl daat wel bewijzen van zijn.
Ik kan de Evolar ES9000 zelf naar Nijmegen brengen of €60,- betalen om de airco te laten bezorgen.
Beste mensen van Evolar, ik heb 24 maanden garantie en ik heb betaald voor een 100 procent werkend apparaat. Mensen uit de reviews en ik verwachten een correcte oplossing.
Dus, doe er wat aan!
100% Afrader! Niet doen
Jammer dat ik niet minder dan 1 ster kan geven.
Een Eveolar Geluidsreducerende warmtepomp omkasting gekocht. Kosten enkel voor de omkasting 949,-. Daar moet je dan nog een achterwand bij kopen a 359,- en stelvoetjes a 31,95
Al met al een serieuze investering.
Product werd keurig geleverd, daar was niets op aan te merken.
Maar toen begon het al, volgens de bijgelverde instructie moest het geplaatst worden met de lamellen naar beneden. Volgens de instructie video met de lamellen naar boven. Contact met de klantenservice maakt je niets wijzer, gewoon doen wat je zelf mooier vindt is de reactie.
Bij plaatsing blijkt dat je dwars door de omkasting heen kijkt. Absoluut onvoldoende dekking voor de vraagprijs. Daarnaast is de scheidingsplaat wit. De omkasting is antraciet en aangezien je dwars door de omkasting kijkt, kijk je tegen een witte plaat aan. Geen gezicht.
Tot slot de bijgeleverde isolatie, deze is te klein en het montagemateriaal is een lachtertje. Het is dat wij het zelf goed in de gaten hielden, maar binnen enkele seconde werd de isolotie van de omkasting tegen de buitenunit aan gezogen.
Het is een ontzettende aanfluiting en contact met de klantenservice heeft ons niets verder gebracht. Enige wat ik als reactie krijg is dat er niet gecompenseerd kan worden. Dat is ook niet wat ik heb gevraagd. Ik heb gevraagd om een oplossing, maar deze is tot op heden uitgebleven.
Echt serieus teleurgesteld voor iets waar wij serieus geld in hebben gestopt.
Waardeloze aankoop.
Advies ; NIET kopen !!!! De houten omkastingen zijn absoluut waardeloos. Na één winter al rijp voor de kachel. De gefineerde latjes zijn totaal niet bestand tegen weersinvloeden. En dan ook nog eens boven de €300,- rekenen. Kortom ROTZOOI !!!!
Slecht product van een bedrijf zonder fatsoenl
Een houten omkasting besteld voor Airco. De eerste omkasting begon al na een aantal weken af te bladderen. Gemeld en kreeg nieuwe opgestuurd. Bij het uitpakken was al duidelijk dat deze het ook niet lang ging volhouden. Foto’s gemaakt en gemaild maar mail komt telkens niet aan. Waarschijnlijk is mijn mailadres geblokkeerd. Na 2 seizoenen is er nagenieten niets van die kast over en dat voor het bedrag wat ze er voor vragen.
EV9000. Niet bestaande service.
Buiten garantie , dat wel. Maar er wordt geen enkele service / aftersales geboden. Je moet maar een monteur in de buurt zoeken die de koelvloeistof kan bijvullen.
Kortom, niet doen, tenzij je 500 euro wil betalen per zomer koele lucht (apparaat kost immers bijna 1000 EUR).
Deze club gedraagt zich meer als dropshipper dan als 'fabrikant' (zo profileren ze zich op hun site).
Evolar niet kopen …
In februari gekocht en de maand juni uit de doos gehaald, airco werkt niet, bloedheet en geen airco want die moest gerepareerd. Slecht merk slecht bedrijf, nul service, geschikt voor Radar!
Bestelling niet geleverd gekregen
Bestelling niet geleverd gekregen, bedrijf neemt geen enkele verantwoordelijkheid hierin. Geld niet terug gekregen. Ga niet in zee met dit bedrijf!
Zelfs 1 is teveel
Zelfs 1 is teveel. Iets besteld wat niet geleverd werd. Contact met klantendienst opgenomen. Bijna 2 weken kat en muis spelletje om dan toch mijn geld of het artikel nog niet te ontvangen. Triestige firma.
Zeer slechte service
Onze Evo CH-18000 koelt niet meer en was 8 dagen buiten de fabrieksgarantie. Unit heeft misschien in totaal 30 uur gedraaid. Evolar benaderd en die gaf aan dat ik maar een airco monteur moest bellen. Evolar kon zogenaamd niets betekenen en wilde ook geen coulance geven. Ik heb daarop gevraagd of Evolar tegen betaling de unit gecontroleerd c.q. gerepareerd kon worden. Evolar zegt dat zij deze service alleen kan aanbieden als de unit in de garantietermijn zit. Verder staat de garantietermijn niet concreet in de voorwaardes, volgens Evolar is dit twee jaar. Vind het schandalig dat de fabrikant geen betaalde controle/reparatie wilt uitvoeren indien de garantietermijn is verlopen . Unit heeft me 955 euro gekost.
De 9000 werkt maximaal een half uur.
De 9000 werkt maximaal een half uur.
Daarna kan je warm water tergend traag aflaten om de airco weer met 37 liter koud water te vullen...
Dat duurt minstens 20 minuten.
Om de airco weer maximaal een half uurtje te doen functioneren.
Conclusie:
Waardeloos.
De ventilator werkt degelijk, maar daarvoor betaalde ik geen 995 euro...
Hele slechte service bij defecte EVOLAR EVO-ES9000 koeler na 2.8 jaar
Betere Service bieden
Mijn niet veel gebruikte EVOLAR EVO-ES9000 koelt niet meer.
Het apparaat is natuurlijk net uit de garantie van 2 jaar, en dus is de melding van de klantenservice "helaas mogen wij u niets meer aanbieden na de garantie periode" ik vind dat een zeer slechte zaak.
Het is jammer dat zij niet meer achter hun product van 995 euro staan, en dat ik het maar lekker zelf moet uitzoeken, met een stek monteur bij mij in de buurt ofzo.
Ik dacht dat de airco 12 tot 15 jaar mee zou gaan.
Aanbevelen?
Nee
Vandaag
Jan Borst , Heerhugowaard
Waaiboomhout buiten product
Medio vorig jaar hebben we een omkasting voor onze warmtepomp gekocht bij Evolarshop. Deze was niet goedkoop, kostte bijna €400,- Na nog geen driekwart jaar valt het hout uit elkaar, splijt en ziet de omkasting eruit als waaibomenhout. Echt onbegrijpelijk. De leverancier reageert niet op onze klacht! Een slecht product leveren is al niet fijn, maar niet reageren op klachten is nog erger! Te gek voor woorden.
Slechte kwaliteit Evolar airco kap
Net als onderstaande revieuw, een zeer slecht product.
Het gaat om de Evolar houten airco bescherm kap.
Verf bladdert eraf en de bovenkant zijn van zeer dunne 5mm dikke plankjes welke helemaal krom trekken.
Ook is het goedkoop gefineerd hout waarvan het fineer ook al los laat na een paar maanden buiten te hebben gestaan.
Product is helemaal niet voor buiten geschikt, en ik voel mij echt besodemieterd, een van mijn grootste miskopen ooit.
Dit product kan ik niemand aanbevelen, rotzooi.
Omkasting airco zwart van hout
Omkasting airco zwart van hout. Op zich bestelling kwam netjes binnen. Na 2 weken begon een stukje van de verf te bladeren. Denk vroeg een kleine vergoeding voor een potje zwarte verf. Had ik dit maar niet gedaan, nu een winter verder ben ik de hele sikkens fabriek nodig. Wat een slechte kwaliteit is dit product, weg gegooid geld! Koop geen houten omkasting die geverfd is. Ik ga hem weg gooien , en ga op zoek naar een goed product
Læs mere om andre typer anmeldelser.