Samling af bænken Manglede en beskrivelse hvor skruerne og skiverne skulle placeres. Jeg måtte have hjælp af andre, det gjorde det lidt besværligt. Iøvrigt manglede der en lille skive.... Se mere

Rent plat. Måtte gennem advokat for at få halvdelen af mine penge retur. ca 1 år efter. Beskrivelse og produkt er absolut ikke sammenligneligt. Umulige at komme i kontakt med. Har samlet set kostet te... Se mere

Det hele var super fint, varerne sendes efter 3-4 dage efter min bestilling, som der står på hjemmesiden. Bestilte en søndag, og havde allerede den første vare om torsdagen. Den sidste vare kom mand... Se mere

1. Butik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Find alt til hjemmet og lækre accessories fra kendte designer brands. Alt samlet et sted på evetoft.com

2,9

Middel

Kvalitet af vores købte møbel matcher…

Kvalitet af vores købte møbel matcher ikke pris på møblet. Loungesofa i tilsvarende kvalitet kan gåes langt billigere andre steder.

14 dages fuld tilfredshedsgaranti gælder kun hvis man har original emballage ellers. Hvis ikke reducerer Evevtoft værdien med 90-100%.
Vi havde desværre ikke kasserne fra første levering.
Det fremgår ikke af handelsbetingelserne på ordrebekræfigelse eller faktura at produktet skal være i original emballage.
Evetoft support gjorde heller ikke opmærksom på dette, da vi først henvendte os for returnering, der var informationen blot at vi skulle angive antal kasser, vægt etc. hvis ikke original emballage blev anvendt.

Jeg kan absolut ikke anbefale at handle her.

23. juli 2020

padleboard

på jeres hjemmeside står der leveringstid 3-4dage der gik næsten 14dage
der står også frifragt på forsiden på næste side koster det 499kr til ikke brofaste øer det dyrt for en postpakke på 10.7 kg hilsen ole svendsen

20. juli 2020

Havemøbler i dårlig kvalitet

Har købt to polyrattan have stole og to mindre borde. Benene på bordene kan ikke strammes ordentligt. Stolene leveres usamlet - skruehullerne sidder ikke lige og er helt eller delvist dækket af polyrattanen. Endvidere er polyrattanen gået løs på stolebenene

17. juli 2020

Jeg bestilte en havebænk og 2…

Jeg bestilte en havebænk og 2 parasoller. Havebænken kom som den skulle og jeg fik besked. Men indtil nu (14 dage senere) har jeg kun modtaget den ene parasol, og den måtte jeg selv finde ud af at jeg kunne hente på posthuset. Der kom ikke besked om at den var klar til afhentning. Jeg afventer stadig svar på hvornår min parasol nummer 2 kommer - men pengene er trukket 😒

6. juli 2020

Levering m.m

Levering m.m. var OK.

Der var lidt knas med at samle det p.g.a. dårlige gevind og en skævhed i benene i et lille bord, som måtte afhjælpes med en træklods.

24. juni 2020

Modtog ikke pakken selv om vi var…

Modtog ikke pakken selv om vi var hjemme og modtog heller ikke hverken brev i postkasse, mail eller sms om at den ikke kunne leveres

17. juni 2020

Hej Trine

Vi kan se at du har modtaget et track and trace link 2 dage før levering, hvor du kunne følge din levering. Din pakke har været forsøgt leveret på din adresse, hvor du ikke har været hjemme. Derfor er pakken blevet indleveret på nærmeste pakkeshop så du kunne afhente den der.

Hvis du vil undgår at Postnord leverer forgæves kan du oprettet en modtagerflex aftale med Postnord hvorved dine pakker vil kunne blive stilt på din adresse hvis du ikke er hjemme.

Stolen var i stykker

Stolen var i stykker , samt hynderne til min sofa var halv gule . Aftalte var at post nord sku hente og levere i dag ml 8-17 . Jeg har skrevet flere dage i træk med spørgsmål og ingen svar retur . Har el før været godt tilfreds

16. juni 2020

Stærkt under middel.

Betalte 179 kr for hjemlevering, jeg skulle afhente min møbel på posthuset. Øv øv.

12. juni 2020

Hej Roger

Vi kan se at du kun har betalt 149 kr. i fragt med Postnord, din pakke har været forsøgt leveret på din adresse, hvor du ikke har været hjemme. Derfor er pakken blevet indleveret på nærmeste pakkeshop så du kunne afhente den der.

evetoft.com

Jeg fik forkert varer og stole er meget…

Jeg fik forkert varer og stole er meget dårlig kvalitet.

1. maj 2020

Hej Danilia

Vi har 14 dages tilfredshedsgaranti, så hvis du ikke er tilfreds med dit køb har du haft 14 dage til at returnere det uden beregning. Altså vi betaler returfragten - Men denne service har du ikke gjort brug af, og vi kan heller ikke se at du har været i kontakt med vores kundeservice.

Vi er kede af at høre at du har haft en dårlig oplevelse med dit køb hos os, men vi kan desværre ikke udbedre fejl vi ikke er bekendte med.

Vi opfordrer dig derfor til at tage kontakt til vores kundeservice, før du laver en anmeldelse her på trustpilot.

Hvis du har fået en forkert vare skal denne selvfølgelig ombyttes, og det er meget beklageligt.

Mvh.

Dårlig/ingen information om afsendelse

Jeg bestilte to forskellige ting i samme ordre. Ingen af gangene fik jeg besked fra postnord om at pakken kunne afhentes fra posthuset, og jeg fik kun besked om at den ene pakke overhovedet var afsendt. Da jeg skrev for at høre om den anden var afsendt fik jeg som svar "du har ikke afhentet din pakke på posthuset" og først derefter modtog jeg information om at pakken allerede havde været 12 dage på posthuset.
Ellers var produkterne som forventet.

16. marts 2020