Zeer teleurgesteld in de service en…
Zeer teleurgesteld in de service en vooral de nazorg.
Na de behandeling waren de muizen nog steeds niet weg. Er werd ons beloofd dat we binnen twee dagen zouden worden teruggebeld, maar dat is nooit gebeurd. Daarna hebben we gedurende weken herhaaldelijk geprobeerd contact op te nemen, zowel telefonisch als via e-mail. Telkens stonden we lang in wacht of kregen we helemaal geen reactie.
Vorige week hadden we uiteindelijk toch iemand aan de lijn. Er werd gezegd dat we een e-mail zouden ontvangen om een afspraak voor de nazorg in te plannen. Intussen is er opnieuw meer dan een week voorbij en hebben we nog steeds geen e-mail of verdere opvolging ontvangen.
Ondertussen zijn we bijna drie weken verder en is ons probleem nog altijd niet opgelost. We hebben betaald voor een behandeling én de bijhorende nazorg, maar die blijft uit. Door het gebrek aan opvolging hebben de muizen zich intussen mogelijk opnieuw vermenigvuldigd.
Een goede behandeling is belangrijk, maar een bedrijf wordt ook beoordeeld op zijn klantenservice en opvolging. Helaas schiet die hier ernstig tekort. Ik kan deze service daarom niet aanbevelen.