Vi har bestilt event hall til en blå mandag. Der står at adressen er Øster Parkvej 2-4, men derude er der blot tomme lagerbygninger. Forsøger man at kontakte stedet, bliver ens mails ikke besvare... Se mere

Paintballtur med drengene til polterabend. Vi troede ikke det kunne gå galt. Instruktøren var en rimelig uvidende ung pige, som haltede meget i hendes forklaringer og regler omkring spillet. Udstyret... Se mere

Fik samlet familien, og havde 1½ times super sjov oplevelse. Fik prøvet sumo brydning, Gladiator kamp, Bungeebaskeet, sonic scream, Mega Dart, Menneske bordfodtbold og ikke mindst Paintball.... Se mere

Vi holdte igår polterabend i Eventhall, det var en virkelig skuffende oplevelse. Vi spillere pointtal, banen var alt alt for lille til 10 mennesker,så vi kom aldrig rigtigt igang med at spille. Desud... Se mere

1. Forlystelsescenter

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi ønsker at skabe gode oplevelser, social værdi og fælles relationer når vi siger: ”Life is about having fun”. Vi har aktiviteter og produkter af en høj kvalitet udført af positive instruktører og god service til konkurrencedygtige priser. Eventhall efterstræber den størst mulige tilgængelighed og åbenhed for vores kunder. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os på mail. Hvert hold får jeres egen instruktør og hallen helt for jer selv. Glæd jer ;)

2,3

Under middel

Sjov, men dyr fornøjelse.

Det var alt i alt en meget sjov og positiv oplevelse. Det var bare mange penge man skulle af med i forhold til det kun var halvanden times underholdning.
Det kunne desuden ha' været dejlig med lidt mere plads :)

6. januar 2014

Julefrokost

Det er ganske underholdende men simbelthen en for lille paintballbane til at det virkelig fanger. Det ender med at man "bare" pløkker hinanden, så strategi er der ikke meget af. Men ellers super at det er indendørs, og god instruktør som tog os med et smil.

16. december 2013

Dyrt for en tur i hoppeborg

verdens mindste paintball bane og ret uengagerede Guider?

16. december 2013

Hej Rasmus

Vi har forståelse for at vores bane er 100 m2 og at det set i forhold til udendørs baner er lille. Vi skal jo starte et sted, - vi håber dog stadig at kunne tilbyde sjove og anderledes aktiviteter iform af vores oppustelige aktiviteter som i har for jer selv sammen med en instruktør og forskellige paintball våben kan give jer nogle sjove oplevelser. Hvis du har oplevet noget specifikt med vores instruktører, vil vi gerne gøre det bedre. Vi kan desværre ikke ringe dig op, men du må meget gerne ringe på vores hovednummer tlf. 60198752 eller på mobil 22161994, så vil vi prøve at gøre det bedre. Vh Alex Nielsen

Godt arrangement

Syntes at vi fik en rigtig godt betjening - og det var nogle søde og arrangerer piger som tog sig af os!
Det var desværre en del bøvl med pistolerne, hvilket gjorde det lidt træls på paint Ball banen.

26. november 2013

Fed oplevelse - For lille paintball bane

Jeg var med mit hold ude i eventhall fordi vi havde vundet en FUNsession til alle. Oplevelsen var egentlig rigtig god, men for mig der havde forventet at skulle give den gas på en paintball bane, var det ret skuffende. Banen var lille og der var ikke de store muligheder for at løbe rundt og lægge diverse taktikker internt på hvert hold. Derudover blev jeg også lidt skuffet over at man fik en lille pistol istedet for en ordentlig paintball gun.
Men blowsession var vildt sjovt og alt hvad vi alle havde forventet :-)
Personalet ydede virkelig god service og var glade, smilende og hjælpsomme hele vejen igennem og de gik virkelig op i at vi fik en fed oplevelse. Helt klart største plus ved eventhall! :-)

26. november 2013

Sjov oplevelse.

Det var rigtig sjovt. Jeg synes dog at "bordfodbold" var for farligt. Gulvpladerne sad løst og der var flere som faldt og slog sig. De andre ting var dog rigtig gode. Bestemt noget vi kunne finde på igen.

4. november 2013

Hej Helle
Vi havde et gulvtæppe og ville gerne gøre noget mere for netop at undgå folk slog sig hvis de spillede lidt vildt;) Derfor indkøbte vi et skumgulv som vi lagde på istedet for gulvtæppet. men ja, vi oplevede i weekenden at pladerne kan gå op,
Så vi kigger på en bedre metode til fæstne dem til gulvet. tak for dit input.

sjov oplevelse

Rigtig fin betjening og sjov oplevelse. Dog er det meneskeligefodboldbords underlag under al kritik. vi var 2 der fik lettere forstrækninger og knubs. ,da det gummi underlag der er lagt ud ikke er limet eller tapet sammen.. så når man satte af efter bolden forsvandt gulvet under en.

4. november 2013

Hej Kevin

Så vi kigger på en bedre metode til fæstne dem til gulvet. tak for dit input.

Virkelig fedt sted!

Eventhall er super sjovt! En masse forskellige aktiviteter man kan boltre sig på - man kan ikke undgå at konkurrencegenet kommer frem :)
Tilbragte en eftermiddag i Eventhall hvor den bl.a. stod på megafodbold og bungeebasket - ingen tvivl om at jeg kommer der igen!

23. oktober 2013

Yderst underholdende!

Det var virkelig sjovt. Herlige aktiviteter og lidt for enhver smag. Vi var på fra vi kom til vi gik og grinede utrolig meget! Kroppen var øm dagen efter, men det var det hele værd. Kan varmt anbefale det!

21. oktober 2013

Pladsmangel

Paintball er super sjovt, men oplevelsen blev forringet, eftersom banen langt fra var stor nok

13. oktober 2013