Vi har bestilt event hall til en blå mandag. Der står at adressen er Øster Parkvej 2-4, men derude er der blot tomme lagerbygninger. Forsøger man at kontakte stedet, bliver ens mails ikke besvare... Se mere
Fik samlet familien, og havde 1½ times super sjov oplevelse. Fik prøvet sumo brydning, Gladiator kamp, Bungeebaskeet, sonic scream, Mega Dart, Menneske bordfodtbold og ikke mindst Paintball.... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Vi ønsker at skabe gode oplevelser, social værdi og fælles relationer når vi siger: ”Life is about having fun”. Vi har aktiviteter og produkter af en høj kvalitet udført af positive instruktører og god service til konkurrencedygtige priser. Eventhall efterstræber den størst mulige tilgængelighed og åbenhed for vores kunder. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os på mail. Hvert hold får jeres egen instruktør og hallen helt for jer selv. Glæd jer ;)
Jens Juuls vej 2, 8260, Aarhus
- 60198752
- info@eventhall.dk
- eventhall.dk
Andre kiggede også på
Uprofessionelt og slet ikke anbefalingsværdige
Forsøger man at kontakte stedet, bliver ens mails ikke besvaret og de tager ikke telefonen. Ringer man til dem, bliver der sagt, at man kan ringe på et andet nummer, som ikke findes.
Ville ikke anbefale stedet til nogen. Meget uprofessionelt.
Status er, at ude ved de tomme lagerbygninger får vi at vide, at event hall har været lukket i mere end et år. Det virker skummelt og ikke som et sted, hvor jeg har lyst til at bruge mine penge.
Utrolig beskidt
Utrolig beskidt, toiletterne var virkelig ulækre, bordende klistret og rodet, deres undskyldning var at de er ved at flytte! Ja men derfor må hygge egnen godt være der. De har ingen førstehjælps kasse eller isposer hvis nogle kommer til skade ( hvilket skete ). Simpelthen dårlige forhold! Den ene aktivitet står så tæt på en mur, at vælter man ja så går kan det gå galt. En kom til skade under “bord” fodbold, fordi skoene skulle smides så tæppet ikke blev ødelagt, men under hockey på selv samme bane, måtte man godt have sko på? Hmm.
Men udover det ok personale, og der blev Grinet en del. Men forholdende håber jeg bliver bedre hvis / når i flytter.
I forbindelse med polterabend var vi…
I forbindelse med polterabend var vi til et af eventhalls polterabend, og jeg har næsten kun gode ting at sige. Aktiviteterne og legene var sjove og varierende, personalet var rigtige venlige og hjælpsomme og overordnet set havde vi en super god dag.
Eneste skår i glæden var at vi desværre ikke havde mulighed for at spille paintball (hvilket eventhall dog også havde oplyst på forhånd).
Jeg kan kun anbefale eventhall til andre der ønsker et sjovt og udfordrende indslag til deres polterabend.
Vh Søren
Fedt sted
Fedt sted, rimelige priser og virkelige gode forhold, og det gør slet ikke noget at man skal gå fra hallen over til deres paintball område. kan klart anbefale det her til andre.
Fed underholdning
Fed underholdning, og især paintball delen er virkelig god - både de nye faciliteter og priserne generelt
Super god service
Super god service!
var ude på deres nye udendørs paintballbaner, det fungerede helt perfekt, helt sikkert et sted jeg vil besøge igen
ikke helt tilfreds
der skulle afholdes polterabend på deres udendørs paintball bane
for det første var de forsinkede dernæst var der ikke gevære nok til os alle sammen der virkede så der skulle køres efter andre så spillet blev 30 min forsinket og dernæst vidste dem der stod og havde med det at gøre absolut intet om noget af det

Dårlig og farlig paintballbane
Paintballtur med drengene til polterabend. Vi troede ikke det kunne gå galt. Instruktøren var en rimelig uvidende ung pige, som haltede meget i hendes forklaringer og regler omkring spillet. Udstyret var ikke helt optimalt. Det absolut værste ved hele oplevelsen, var uden tvivl banen. Man gled rundt, og det var umuligt at få fodfeste på hvad der lignede en skøjtebane. Det var umuligt at spille paintball. Jeg vil på det kraftigste råde alle om, ikke at spille paintball hos Eventhall.dk.

fint nok i helhed
vi var 10 venner inde at spille paintball. alt i alt var det godt nok. dog virkede pistolerne ikke og vores guide brugte 40 min på at finde ud af hvordan buerne virkede hvorefter vi konstaterede at det ikke ville komme til at virke. så vi måtte nøjes med geværene. syntes dog at banen var meget lille til 10 mennesker. man kunne ikke få spillet til at virke optimalt det blev mere team death match istedet for capture the flag.

Skuffende og dyrt
Vi holdte igår polterabend i Eventhall, det var en virkelig skuffende oplevelse. Vi spillere pointtal, banen var alt alt for lille til 10 mennesker,så vi kom aldrig rigtigt igang med at spille. Desuden var halvdelen af de våben vi havde ikke tip top. Så det krævede at folk hele tiden skulle ud og bytte osv. Vil absolut ikke anbefale Eventhall , hvis man skal spille paintball. der er langt bedre muligheder i Aarhus!

Gennemført fed oplevelse!
Jeg var på polterabend i event hall og havde en helt fantastisk dag. Vi grinede fra vi kom, til vi gik. Særligt "bord-fodbolden", hvor man selv er med som spiller var hylende sjovt. Stedet kan varmt anbefales.
Fantastisk fed oplevelse. Sjoveste ever
Det var en fantastisk oplevelse, med både "bordfodbold" , gladiator hvor man testede balancen og var meget mere krævende end først antaget, basket med elastik i ryggen fed oplevelse der bestemt skal prøves igen
fin og sjovt oplevelses sted for dem over 16 år
Meget fin sted med nogle gode sjove ting man kan afprøve, samt af få brugt latter musklerne. Der er også ting hvor mindre børn kan være med ,men der skal lige investeres i nogle mindre hjelme. Så kan dem der er under 16 år også få en sjov oplevelse ud af at besøge eventhall. Skrevet på vejene af Jasmin Rørvang
Sjov oplevelse, men kold
Min polterabend var planlagt med et besøg i Eventhall hvor vi skulle sumo-bryde, og det var mega sjovt! Det eneste der var nederen var at vi ikke måtte spise eller drikke vores egne ting på stedet, men skulle stå lige ude foran i regn og kulde...ikke optimalt! Specielt ikke når vi ikke havde fået noget af vide om det.
Og så var det først bagefter(da hun havde taget en masse billeder) vi fik af vide at alle billederne kom på deres facebook side - altså ingen Info til os om det, og heller ingen accept fra os. Det synes vi ikke var i orden!
Ellers en rigtig sjov time med sved på panden og gode grin:-)

Besvarelse fra Eventhall
Vi havde en super god aften.
Alt var i den skønneste orden. Varm modtagelse og en god oplevelse hos Eventhall
Man kommer i godt humør
Det er helt sikkert et besøg værd og der er gode chancer for at more sig
Perfekt arrangement !
Perfekt event til min 30 års fødselsdag med 9 venner. Fede aktiviteter og en smilende, engageret og sjov instruktør! Jeg vil til hver en tid anbefale eventhall.
Ganske fint
Masser muligheder for en sjov eftermiddag. skulle i have 5 stjerner skulle paintball banen være noget større eller ihvertfald bredere. Servicen kan man ikke klage over. SUPER god stemning og kanon service fra personalet!.
tak for en god eftermiddag.!
Ikke som forventet
Jeg havde en aftale kl. 16 med eventhallen men måtte dog stå udenfor at fryse indtil kl. 16:10 imens jeg flere gange prøvede at ringe og banke på uden resultat. Havde bestilt tid til paintball men dette var dog lidt en skuffelse da mange af våbene ikke virkede, og derfor blev meget af tiden brugt på ombytning. Så det samlede resultat var langt fra om forventede