Banner for evdk

evdk Anmeldelser

1.482

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 204 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser ofte den fremragende kundeservice og det hjælpsomme personale, der yder god rådgivning og hurtig respons. Mange sætter pris på de fair og billige priser på ladebokse og installationer. Den samlede service, herunder hurtig levering og problemfri opsætning, beskrives som effektiv og ligetil, hvilket sikrer en god brugeroplevelse. Dog var nogle kunder utilfredse med mangelfuld kommunikation og begrænset support, især når produkter ikke virkede som forventet. Enkelte oplevede også, at tilbud ikke var helt gennemsigtige, med uventede ekstraomkostninger for installation eller tilkøb, og at løfter om tidsfrister ikke altid blev overholdt.

Det, folk taler mest om

Service

Kunder havde positive oplevelser med service, hvor mange roser den hurtige og kompetente hjælp, de modtog. De... Se mere

Staff

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med personalet, som beskrives som venligt, imødekommende og... Se mere

Customer service

Mennesker rapporterer positive oplevelser med kundeservice, hvor mange fremhæver venlig, hurtig og hjælpsom... Se mere

Product

Forbrugere finder produktet positivt, og mange roser den gode pris på ladebokse og hurtig levering. Kunder... Se mere

Price

Brugere beskriver positive interaktioner med prisen, hvor mange fremhæver gode og fair priser på ladebokse,... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Har købt ny ladeboks hos EVDK. Valgte at bruge min egen elektriker til at skifte den eksisterende ud med den nye. Efter installation skulle den aktiveres ved at ringe til kundeservice - her fik jeg... Se mere

Jeg droppede Clever efter 4 år pga. dårlige vilkår og elendig kundeservice! Når jeg siger elendig, så mener jeg frustrerende uduelig. Så tog jeg chancen med evdk, og har kun oplevet positivitet og meg... Se mere

Det fungerer hurtigt og med fin service. Et rigtigt koncept, med komplette løsninger for elbils-folket. Tilmed fair priser, what is not to like? Ser frem til en hverdag med produktet inkl. elafta... Se mere

God hjælp og vejledning både inden og efter køb. Hurtig forsendelse og installation via lokal elektriker, som også mod merpris stod for udskiftning af hele eltavlen. Desværre fandt elektrikeren u... Se mere

1. nr. 4 af de 19 bedste virksomheder i Ladestation til elektriske køretøjer
  2. nr. 4 af de 23 bedste virksomheder i Elselskab
  3. nr. 5 af de 21 bedste virksomheder i Energiselskab
  4. nr. 1 af de 2 bedste virksomheder i Leverandør af eludstyr
  5. nr. 3 af de 11 bedste virksomheder i Energiudstyr og -løsninger

Hos evdk gør vi opladning enkelt. Vi har skåret alt det unødvendige fra, så du hurtigt og nemt kan finde den rette ladeløsning - uden bøvl. Vi tror på kvalitet, pålidelighed og brugervenlighed. Vores ladeløsninger er fremtidssikrede og designet til at gøre din hverdag lettere. Med mange års erfaring i elbilbranchen ved vi, hvad der virker. Derfor har vi samlet de bedste løsninger ét sted - så du slipper for at lede. Med evdk og vores app får du en enkel og tryg opladningsoplevelse. Ingen forvirring, bare strøm på bilen.

Garanti og serviceaftale

Du får 2 års fabriksgaranti på ladeboksen.

Med Serviceaftale får du refusion og support på ladeboksen

1 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 måned

(1.482)

Ingen ventetid og alle oplysninger…

Ingen ventetid og alle oplysninger ligger klar i deres system - så hurtige og klare svar på mine spørgsmål.

10. december 2025

Tak for anmeldelsen, det glæder os at høre. Mvh Jacob fra EVDK

Hjælp der var kort og præcist

Hjælp der var kort og præcist. En helt perfekt vejledning.

9. december 2025

Hej Preben,

Tusind tak for den fine anmeldelse.
Godt at vi kunne hjælpe, og forklaringen var klar og tydelig.
Du er altid velkommen til at kontakte os igen.

Emil fra EVDK

Kompetent rådgivning ved køb af…

Kompetent rådgivning ved køb af ladeboks. Hurtig levering og problemfri installation.

9. december 2025

Hej Kenneth,

Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at vi kunne hjælpe dig med din nye ladeløsning.

Næmt at oprette

Næmt at oprette, hurtig betjening

Hej Inger,

Mange tak for de flotte stjerner.
Det er godt at høre at din oprettelse gik nemt.

Emil fra EVDK

Alt funger som det skal og rigtig god…

Alt funger som det skal og rigtig god og venlig support.

Hej.

Tak for din fine anmeldelse.
Godt at høre at alt fungerer som det skal, og at vores support har været god og venlig.

Det virker!

God og behagelig kundeservice, der tager sig tid til at forklare en nybegynder hvordan tingene hænger sammen!

Besvarelse fra evdk

Hej Martin. Mange tak for din flotte anmeldelse, det glæder os at høre. Mvh Jacob fra EVDK

Jeg har bestilt strøm og ladeboks fra…

Jeg har bestilt strøm og ladeboks fra EVDK - alt har kørt som smurt indtil videre. Nem og komme i kontakt med og hurtig betjening.

8. december 2025

Besvarelse fra evdk

Hej Mads, Mange tak for din flotte anmeldelse, det glæder os at høre. Mvh Jacob fra EVDK

God kundeservice - hurtig levering

Mine indledende spørgsmål blev besvaret uden ventetid og uden irriterende telefonsvarere dvs dvs god gammeldags kundeservice.
Levering af lader skete næsten fra dag til dag, og installation 3 dage senere. Og både pris på lader og installation var god.

18. november 2025

Besvarelse fra evdk

Hej Knud. Mange tak for din flotte anmeldelse, det glæder os rigtig meget at høre. Mvh Jacob fra EVDK

Leveret som forventet

Leveret hurtigt og ladeboks opsat på aftalt dato.

6. november 2025

Besvarelse fra evdk

Hej Leif. Mange tak for anmeldelsen, det glæder os at høre. God weekend. Mvh Jacob fra EVDK

Vores Easee ladeboks ville pludselig…

Vores Easee ladeboks ville pludselig ikke lade bilen. EVDK.DK rettede mistanken mod en dårlig forbindelse ud af boksen. Det viste sig at være rigtigt. Kontaktspray og lidt kabelmassage løste problemet.

6. november 2025

Besvarelse fra evdk

Hej Søren. Mange tak for anmeldelsen. Godt fejlen blev fundet så du kan lade igen. Mvh Jacob fra EVDK

God service - hurtig respons tid ved kundesupport. Kun gode oplevelser

22. oktober 2025

Besvarelse fra evdk

Hej Flemming. Mange tak for din anmeldelse, det glæder os at høre. Mvh Jacob fra EVDK

Super service! Det er hurtige og altid klar med god rådgivning og support

5. november 2025

Hej Andreas. Mange tak for anmeldelsen, godt at høre. Mvh Jacob fra EVDK

Det fungerer hurtigt og effektivt.

Det fungerer hurtigt og med fin service.
Ser frem til en hverdag med produktet inkl. elaftale og serviceaftale.
Værd at bemærke 5 års garanti.

5. november 2025

Besvarelse fra evdk

Hej Ulrich. Tak for din flotte anmeldelse, det glæder os at høre. Mvh Jacob fra EVDK

Katten i sækken v installation af ladestander

Jeg skiftede til Evdk i forbindelse med etablering af ladeboks. Evdk samarbejder med et installationsfirma, som jeg bestemt ikke kan anbefale. Man presses til en masse tilkøb.

20. oktober 2025

Hej Marianne

Det er bestemt ikke installationsfirmaets hensigt, at kunderne skal føle sig presset til at tilkøbe ydelser.

Som vi oplyste dig i telefonen, har du købt en standardinstallation, der som udgangspunkt inkluderer alt det, der kræves af en installation.

Når installationsfirmaet har en liste med tillægsydelser og priser på tillægsydelser i det spørgeskema, de beder dig udfylde, er det for at give dig et overblik over ydelser, som ikke er inkluderet i installationen. Det kan f.eks. være ekstra meter kabel udover de 10 meter, der er inkluderet i standardinstallationen eller man ønsker, at kablet udenfor skal trækkes i et stålrør.

Det er derfor ment som en service fra installationsfirmaet side, når de præsenterer dig for mulige tillægsydelser, og hvad de koster 😊.

Jacob Larsen, EVDK