Banner for evdk

evdk Anmeldelser

1.482

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 204 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser ofte den fremragende kundeservice og det hjælpsomme personale, der yder god rådgivning og hurtig respons. Mange sætter pris på de fair og billige priser på ladebokse og installationer. Den samlede service, herunder hurtig levering og problemfri opsætning, beskrives som effektiv og ligetil, hvilket sikrer en god brugeroplevelse. Dog var nogle kunder utilfredse med mangelfuld kommunikation og begrænset support, især når produkter ikke virkede som forventet. Enkelte oplevede også, at tilbud ikke var helt gennemsigtige, med uventede ekstraomkostninger for installation eller tilkøb, og at løfter om tidsfrister ikke altid blev overholdt.

Det, folk taler mest om

Service

Kunder havde positive oplevelser med service, hvor mange roser den hurtige og kompetente hjælp, de modtog. De... Se mere

Staff

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med personalet, som beskrives som venligt, imødekommende og... Se mere

Customer service

Mennesker rapporterer positive oplevelser med kundeservice, hvor mange fremhæver venlig, hurtig og hjælpsom... Se mere

Product

Forbrugere finder produktet positivt, og mange roser den gode pris på ladebokse og hurtig levering. Kunder... Se mere

Price

Brugere beskriver positive interaktioner med prisen, hvor mange fremhæver gode og fair priser på ladebokse,... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Har købt ny ladeboks hos EVDK. Valgte at bruge min egen elektriker til at skifte den eksisterende ud med den nye. Efter installation skulle den aktiveres ved at ringe til kundeservice - her fik jeg... Se mere

Jeg droppede Clever efter 4 år pga. dårlige vilkår og elendig kundeservice! Når jeg siger elendig, så mener jeg frustrerende uduelig. Så tog jeg chancen med evdk, og har kun oplevet positivitet og meg... Se mere

Det fungerer hurtigt og med fin service. Et rigtigt koncept, med komplette løsninger for elbils-folket. Tilmed fair priser, what is not to like? Ser frem til en hverdag med produktet inkl. elafta... Se mere

God hjælp og vejledning både inden og efter køb. Hurtig forsendelse og installation via lokal elektriker, som også mod merpris stod for udskiftning af hele eltavlen. Desværre fandt elektrikeren u... Se mere

1. nr. 4 af de 19 bedste virksomheder i Ladestation til elektriske køretøjer
  2. nr. 4 af de 23 bedste virksomheder i Elselskab
  3. nr. 5 af de 21 bedste virksomheder i Energiselskab
  4. nr. 1 af de 2 bedste virksomheder i Leverandør af eludstyr
  5. nr. 3 af de 11 bedste virksomheder i Energiudstyr og -løsninger

Hos evdk gør vi opladning enkelt. Vi har skåret alt det unødvendige fra, så du hurtigt og nemt kan finde den rette ladeløsning - uden bøvl. Vi tror på kvalitet, pålidelighed og brugervenlighed. Vores ladeløsninger er fremtidssikrede og designet til at gøre din hverdag lettere. Med mange års erfaring i elbilbranchen ved vi, hvad der virker. Derfor har vi samlet de bedste løsninger ét sted - så du slipper for at lede. Med evdk og vores app får du en enkel og tryg opladningsoplevelse. Ingen forvirring, bare strøm på bilen.

Garanti og serviceaftale

Du får 2 års fabriksgaranti på ladeboksen.

Med Serviceaftale får du refusion og support på ladeboksen

1 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 måned

(1.482)

211 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Fik hurtigt svar på mine spørgsmål og…

Fik hurtigt svar på mine spørgsmål og da jeg havde en ændring til min tidligere ordre, blev det ændret uden problem.

2. februar 2026

Hej Thomas,

Tusind tak for din anmeldelse.
Vi er galde for at vi kunne hjælpe dig, og det hele skete problemfrit.

PERFEKT

Som oplevet gennem flere år, igen en super og hurtig service TAK

28. januar 2026

Hej Torben,

Tusind tak for 5 flotte stjerner
Vi er glade for at se at du fortsat er glad og tilfreds med din løsning hos os

Fik hurtigt svar

27. januar 2026

Hej Michael,

Tusind tak for de 5 stjerner.
Det er dejligt at høre, at du fik et hurtigt svar.

Kedelig oplevele

Havde bestilt en ladeboks samt installation , ifølge deres tilbud var det inklusiv 10 meter kabel, jeg skulle bruge 33 meter og blev rådet af Gronell at købe kablet på nettet da de skulle have 180 kr. pr meter, jeg har selv trukket kablet over loftet og gravet det under fliserne til carport, EVDK forlanger nu betaling for 10 meter kabel som de ikke har leveret. Det bliver ikke med mig som kunde.

22. januar 2026

Hej Kurt,

Vi er kede af at se at det er sådan du opfatter vores produkt. Som vi har forsøgt at forklare dig gentagende gange, så er det korrekt at vores tilbud indeholder op til 10 meter installationskabel, men for at gøre sig kvalificeret til en billigere installationspris kræver det at kablet er sat i tavlen samt kombirelæ er installeret. Da dette ikke er tilfældet, er du opkrævet for en Standard installation.

Emil fra EVDK

God hjælp og vejledning både inden og…

Desværre fandt elektrikeren ud af at mit hus ikke var tilsluttet 3. fase, og jeg afventer fortsat (nu på 3. uge) at netværksselskabet får tilsluttet det, så jeg kan få installationen afsluttet. Men indtil da har de sørget for at jeg kan lade på en enkelt fase.

Da elektrikeren blot er underleverandør til EVDK er de teknisk set ikke en del af dette review, men det er stadig positivt at underleverandøren er responsiv på trods af uforudsete problemer.

12. januar 2026

Hej Helene,

Tak for din fine anmeldelse.
Vi er glade for at du havde en god oplevelse med os og vores montør.

Emil fra EVDK

Super rare begge jeg har talt med i…

Super rare begge jeg har talt med i dag. Meget forstående over for mig da jeg er helt uvidende og ny som ladeboks/elbil ejer. Tak for det! Jeg følte mig tryg og ikke gjort dum.

23. januar 2026

Hej Birgitte,

Mange tak for din anmeldelse.
Det betyder meget for os, at vores kunder føler sig godt behandlet, så vi er glade for at høre om din oplevelse.

Emil fra EVDK

Virkelig nået bonde fangeri de lover en…

Virkelig nået bonde fangeri de lover en masse kan intet holde. En udgift på 5000kr bliver til 12500kr istedet overhovedet ik til at stole på hold jer langt væk

23. januar 2026

Hej Michael,

Vi er kede af at det er sådan du har forstået vores løsning. Vi forsøger at gøre dig opmærksom, både på vores hjemmeside, samt i efterfølgende mails fra vores montør, hvad vores installationspakke indeholder, og hvad man evt. skal være opmærksom på. I vores telefonsamtale forsøgte vi at være imødekommende og forstående, men vi kan desværre ikke hjælpe på baggrund af din måde at kommunikere til os på da vi ikke finder dette acceptabelt.

Hej Ivan,

Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for du havde en godt oplevelse med vores kundeservice.

Installation af bil-lader

Fik installeret bil-lader ad Adam og Faheem. Helt utrolig god service og de var super kompetente. Tak for besøg af A-teamet

22. januar 2026

Hej Lars,

Tusind tak for 5 flotte stjerner.
Det er dejligt at høre at din oplevelse har været god.

Vi fandt ud af tingene

At tingene virker efter hensigten

5. januar 2026

Hej Thomas,

Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at høre at tingene virker som de skal.

Emil fra EVDK

Har fået en zap go boks op

Har fået en zap go boks op, og det virker som det skal, har dog haft en gang hvor der var problemer med at lade, og problemet blev løst med det samme, rigtig fin service🤌 og pænt arbejde ud først af elektrikeren, alt i alt en godt oplevelse indtil videre 😁

19. januar 2026

Hej Sonny,

Mange tak for din anmeldelse.
Det er godt at høre, at vi kunne hjælpe dig, og at installationen af ladeboksen gik godt.

Godt førstehånds indtryk

Godt tilbud på ladeboks og installation.
Håber /forventer at I her i 26 også tilpasser serviceaftalen med bedre vilkår. Flere andre udbydere har allerede justeret prisen ned

19. december 2025

Hej Peder,

Mange tak for 5 flotte stjerner.
Du har allerede en serviceaftale til 0,- så denne har vi svært ved at justere på. Hvis du har brug for info omkring din løsning, er du altid velkommen til at skrive til os.

Ha´ en rigtig god dag

Imødekommende

Venlighed og imødekommende da jeg kontaktede dem med nogle ønsker

9. januar 2026

Hej Jytte,

Mange tak for din anmeldelse.
Godt at høre, at du blev hjulpet af en venlig og imødekommende medarbejder.