anvendte et udenlandsk Master card (europæisk land med euro) fornylig i Rødby for at trække dkk 2000. transaktionsgebyr dkk 30 = ok provision 12,99% = grænser til åger !!!! obs: ATM`en meddeler... Se mere
På en tur til Budapest forsøgte jeg to gange at hæve samme beløb på to forskellige ATMs. Beløbet blev aldrig udbetalt, men alligevel trukket fra min konto. Da jeg kom hjem gave Euronet mig ret over t... Se mere
Scam firma som skjuler deres gebyrer når man hæver penge og tillader ikke deres kunder at fortryde hvis de først har indtastet mængden af kontanter de ønsker at hæve Hvornår gør ECB noget ved det h... Se mere
Var desværre uopmærksom da jeg hævede Euro i Østrig, de svindlede mig for 13% det kostede mig desværre 240 kr at hæve 250€. Magen til svindelfortagende skal man lede længe efter. Der plejer at væ... Se mere
Euronet Worldwide is a global leader in processing secure electronic financial and payment transactions.
College Boulevard 3500, 66211, Leawood, USA
- euronetworldwide.com
Du bør vide
Har ikke besvaret negative anmeldelser
SVINDEL
Underligt de må være på marked, det er svindel på højt plan. Brug dem ALDRIG, gå i en alm. bank automat.
PAS PÅ : KONTANTHÆVNING EURONET
transaktionsgebyr dkk 30 = ok
provision 12,99% = grænser til åger !!!!
obs: ATM`en meddeler at man skal acceptere omregningsbeløbet men alternativet var at køre til Nakskov eller Maribo og finde en anden ATM.
Gængse priser:
eks: Lollands Bank = intet gebyr, ingen provision
eks2: Danske Bank = gebyr 40dkk, ingen provision
Tab i kroner ift LB ca DKK 300 altså ca. 15%
Kan vi plz få fjernet euronet atm fra…
Kan vi plz få fjernet euronet atm fra gaderne. Det er svindel på høj plan.
For guds skyld for jer langt væk for de her hæveautomater
Man ikke noget ude af at bruge dem overhovedet, udover din bankkonto bliver kneppet med gebyr.
30kr gebyr for at hæve 100kr forresten....
Blev desværre “snydt” For ca 15% af…
Blev desværre “snydt” For ca 15% af vekslebeløvet i deres ATM i Grækenland pga deres elendige kurser samt gebyr.
Hvor er lovgivningen som kan stoppe dem?
Dårligt selskab og urimelig hævekurs
Dette selskab burde overhovedet ikke få en eneste stjerne. De tager den højeste hæve kurs på EUR kurs i forhold til DK.
Hold jer væk fra de hæveautomater og brug en landets banker.
😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
Simpelthen en dårlig oplevelse!
Simpelthen en dårlig oplevelse!! Hold jer langt væk fra euronet atm’s. De tog 200kr for at hæve 1200kr, det kan jo ikke betale sig. Svindel på højt plan!!