anvendte et udenlandsk Master card (europæisk land med euro) fornylig i Rødby for at trække dkk 2000. transaktionsgebyr dkk 30 = ok provision 12,99% = grænser til åger !!!! obs: ATM`en meddeler... Se mere
På en tur til Budapest forsøgte jeg to gange at hæve samme beløb på to forskellige ATMs. Beløbet blev aldrig udbetalt, men alligevel trukket fra min konto. Da jeg kom hjem gave Euronet mig ret over t... Se mere
Scam firma som skjuler deres gebyrer når man hæver penge og tillader ikke deres kunder at fortryde hvis de først har indtastet mængden af kontanter de ønsker at hæve Hvornår gør ECB noget ved det h... Se mere
Var desværre uopmærksom da jeg hævede Euro i Østrig, de svindlede mig for 13% det kostede mig desværre 240 kr at hæve 250€. Magen til svindelfortagende skal man lede længe efter. Der plejer at væ... Se mere
Euronet Worldwide is a global leader in processing secure electronic financial and payment transactions.
College Boulevard 3500, 66211, Leawood, USA
- euronetworldwide.com
Du bør vide
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Kontant hævningsgebyr.......
35 kr. i gebyr ved hævning i Jeres automater.
Røveri ved højlys dag. Føj..........
0-10 kr, fair nok, men 35 kr....... Nej, det er ikke i orden.
Scam firma som skjuler deres gebyrer…
Hvornår gør ECB noget ved det her firmas ulovlige forretningsmodel?
Kære Euronet,
Kære Euronet,
Jeg ønsker at indgive en formel klage over en oplevelse med jeres pengeautomat. Dags dato forsøgte jeg at hæve 300 kr. på en af jeres ATM’er.
Før hævningen stod der intet sted, hverken på skærmen eller på automaten, at der ville blive pålagt et gebyr.
Efter hævningen blev jeg chokeret over at opdage, at der var trukket 35 kr. i gebyr, uden at jeg på noget tidspunkt var blevet informeret herom.
Dette er vildledende praksis, og jeg finder det helt uacceptabelt, at jeres automater pålægger skjulte gebyrer uden klar oplysning til kunden.
Jeg har forsøgt at få en kvittering for hævningen, men oplevede heller ikke her nogen klar information om gebyret.
Jeg kræver en tilbagesøgning af det uberettigede gebyr samt en forklaring på, hvordan I vil undgå, at dette sker igen.
Jeg forventer en hurtig og tilfredsstillende løsning på sagen.
Ingen penge
Hævede kr. 400 men fik ingen penge, men de har trukket både gebyr og pengene fra min konto. SVINDEL firma!
Snyder, hæver 200dkk og får gebyr på…
Snyder ..hæver 200dkk og får gebyr på 35 dkk. Ren scam. Telefon er en bot som er håbløs. Brug ikke euronet.
Vælg hæveautomat med omhu. Undgå Euronet ATM
Hævde 1500kr i Euronet ATM i DK på mit Visa/Dankort. Dvs. hævede kroner i DK.
Betalte 1535kr. Dvs. jeg betalte 35kr for en hævning jeg kunne få gratis i mange bank hæveautomater fx Kreditbank. I min egen bank Andelskassen er hævning naturligvis gratis. Så undgå Euronet ATM
Gebyrgrib
Havde brug for kontanter på Kreta.
Hævede 250 euro. svarende til ca. 1885 dkr ved en visakurs på ca. 754 kr. Betaling til Euronet blev 2187,68 kr. Et samlet gebyr på over 300 kr.
Min anbefaling: Undgå Euronets ATM!
Tæt på bedrageri
Det er ren bedrageri og stjæle 35,- kr. for at hæve 300,- kr.
man opdager ikke der bliver taget et ublu gebyr før det er for sent, et sådan firma hører ikke hjemme i DK!
Hvordan kan det være lovligt?
Man stjæler jo penge fra intetanende mennesker med dette udenlandske firma, som kun er for og snyde folk, det er ikke sådanne hæve automater vi har brug for i Danmark.
Hold jer langt væk fra Euronet Worldwide. De er nogle tyveknægte.
Kriminel vekselkurs plus højt…
Kriminel vekselkurs plus højt vekselgebyr - undgå dem
Direkte forfærdelig oplevelse
Direkte forfærdelig oplevelse
Min mor benyttede en af deres maskine i Corfu og hævede 2000 kr, pengene blev trukket men ingen kontanter kom ud
Værste svindelfirma
Værste svindelfirma. Det lykkedes dem at tage et “gebyr” på omtrent 265 kr. for at hæve 200 euro i Slovenien. 5 euro i entrance fee, fair nok. Men man kan ikke vælge, at trække i EUR og så tilbyder de verdens dårligste exchance rate på knap 15 %.
De fik mig forvirret denne gang, men sidste gang jeg hæver i deres automater. Hold jer væk! Vildt at man kan drive sådan et firma, der kun har dårlige anmeldelser.
Elendige og tårnhøje, skjulte gebyrer
Elendige og tårnhøje, skjulte gebyrer. Jeg var på intet tidspunkt informeret om det eksplosive gebyr på min kontanthævning, indtil jeg havde anmodet om en kvittering, hvor det så fremgik at jeg betalte over 10 % af hævebeløbet i gebyr. Dette er en virksomhed der driver forretning igennem manipulation og forbrugerudnyttelse. Hold jer langt væk.
Plat og svindel
Platuglerne bag Euronet forlanger 25 kroner for en kontanthævning, som ellers er ganske gratis i de rigtige bankautomater.
Afbrød selvfølgelig straks og gik de 50 meter videre til en rigtig hæveautomat.

Besvarelse fra Euronet Worldwide
Dårligste kurs vi nogensinde har…
Dårligste kurs vi nogensinde har vekslet til i Grækenland + et højt gebyr. Find et andet sted at veksle end ATM det er første og sidste gang vi bruger ATM😟

Besvarelse fra Euronet Worldwide
For højt gebyr 😳😭
Hold nu kæft for et skod firma. Skulle hæve Euro i Grækenland. Fandt en ATM maskine, hævede 300 Euro. Fandt så ud af bagefter at de tog 350 kroner i gebyr 😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳
Jeg hævede 250 euro med et Mastercard
Jeg hævede 250 euro med et Mastercard , og så trak de ca 250 kr i gebyr. Dette firma er ren scam. Skam jer!
Ekstremt høje gebyrer
Betalte 300kr i gebyr for at hæve 250€ i en af deres automater i Italien
ATM spyttede ikke kontanter ud.
Hævede 1900kr på mit visa på Vesterbrogade i København. Automaten gav mig ingen penge. Jeg ringede til Euronet Customerservice. De sagde, at jeg skulle vente på, at de trækker pengene på min konto og så skal min bank kontakte dem. Det giver ikke mening. Jeg har nu spærret mit kort, så de ikke kan trække penge på det. Det er første og sidste gang jeg benytter en ATM!!!
Never ever use Euronet ATM
Ville hæve 500 kr. i atm i kbh, den sagde fejl men trak alligevel 500 kr. Tlf support er dansk nr men engelsk talende person i røret. Fik af vide jeg skal kontakte min egen bank. Det svar accepterede jeg ikke og s0 smed damen røret på. Så Euronet kaster atms op over hele kbh med fejl på! Har du andre hæve muligheder, for guds skyld, brug dem! Ikke dansk standard
Åger
Der spredes Euronet atm maskiner mange steder lige nu. Hævede 400 dkk i fisketorvet og betalte 25 kr. Man kan undre sig over hvorfor de danske banker ikke stiller atm til rådighed....som de normalt har gjort. Med langt mindre gebyrer. Jeg kalder det åger.