Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super szybka przesyłka pomimo wysyłki z Berlina. Sonda Lambda którą otrzymałem jest super. Wszystkie błędy w silniku skończyły się. Polecam.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Polecam! Super ceny oraz obsługa! Dobrali mi szybko pasującą część do mego FIAT. Polecam!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zamówie zrealizowano sprawnie, szybko towar zgodny z oczekiwaniami. Jestem w pełni usatysfakcjonowany.

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Køretøjer og transport

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

ⒺⓊ Auto części zamawiaj taniej online │ Wysoka jakość oryginalnych i identycznych części samochodowych z dostawą gratis powyżej 360 zł │ Do SKLEPU!

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

DOPASOWANIE CZĘŚCI DO WCZEŚNIEJ…

DOPASOWANIE CZĘŚCI DO WCZEŚNIEJ PODANYCH PARAMETRÓW I MODELU AUTA

5. august 2025

Witamy,
dziękujemy za napisanie opinii.
Przypominamy, że części zamienne warto dobierać za pomocą nr OEN lub VIN nadwozia.

trudno dostępna część

trudno dostępna część, szybka wysyłka

29. maj 2025

Besvarelse fra Euautoczesci

Witaj! Dziękujemy za poświęcenie czasu i pozostawienie pozytywnej recenzji! Z szacunkiem, Euautoczesci Team

Wszystko ok.

30. januar 2025

Besvarelse fra Euautoczesci

Cześć, dziękujemy za ocenę. Cieszymy się, że nasze usługi spełniły Państwa oczekiwania. Z szacunkiem, euautoczesci Team

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Zamówiony towar zgodny z opisem.

Zamówiony towar w konkurencyjnej cenie zgodny z opisem i szybko dostarczony.

31. januar 2025

Besvarelse fra Euautoczesci

Cześć, dziękujemy za ocenę. Cieszymy się, że nasze usługi spełniły Państwa oczekiwania. Z szacunkiem, EUAUTOCZESCI Team

Solidna hurtownia

29. november 2024

Besvarelse fra Euautoczesci

Hello! Thank you very much for your high rating. We are very pleased that our company was able to provide you with excellent service. We are glad that you chose us! Best regards, AUTODOC Team

Zamówienie zostało zrealizowane…

Zamówienie zostało zrealizowane sprawnie i szybko.

24. juli 2024

Besvarelse fra Euautoczesci

Dziękujemy za ocenę naszego serwisu na pięć gwiazdek! Cieszymy się, że możemy zapewnić Ci doskonałe wrażenia z zakupów w AUTODOC. Jeśli potrzebujesz pomocy, skontaktuj się z nami pod adresem trust@aeuautoczesci.pl
. Z wyrazami szacunku, zespół AUTODOC.

Polecam w 100%

19. marts 2024

Drogi Pawle
Dziękujemy za pozytywną recenzję
Naszą misją jest zapewnienie sprawnej obsługi, która spełni Twoje oczekiwania.
Z wyrazami szacunku
Zespół AUTODOC

Super sklep

Super sklep, pełen profesjonalizm

20. marts 2024

Witamy,
ślicznie dziękujemy za napisanie opinii.

Szybko

Szybko, sprawnie idealny produkt

17. januar 2024

Witamy,
dziękujemy za napisanie opinii.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

W moim wypadku masakra

Zamówioną cześć otrzymałem w nie właściwym kolorze. Po mojej reklamacji musiałem odesłać ją z powrotem i zamówić ponownie z obietnicą że przed wysłaniem zostanie sprawdzona. Oczywiście przyszła nie właściwa a po mojej reklamacji zaproponowano mi 10zł rekompensaty i pomalowanie jej na kolor właściwy oczywiście na koszt własny . Nie zgodziłem się i musiałem zamówić to po raz trzeci. Po pewnym czasie dostałem wiadomość że cześć ta która do nich przyszła jest też nie właściwa i proponują mi zamiennik innej firmy na co się zgodziłem. Czekam na to już od poniedziałku i codziennie do nich dzwonię z zapytaniem kiedy w końcu to wyślą i codziennie dostaje odpowiedz że dziś będzie wysłana. Zależało mi na czasie ponieważ w sobotę wyjeżdżam i nie będzie mi to już potrzebne w Polsce. Pieniędzy za poprzednie zamówienia też jeszcze nie dostałem. Mam duże doświadczenie z niemieckim AUTODOC i zawsze byłem zadowolony ale polski oddział to jakaś masakra. Odnoszę wrażenie że to jakiś zakład pracy chronionej lub spółdzielnia inwalidów z zaburzeniami psychicznymi, szkoda tylko że bez żadnego nadzoru. Nie polecam i nigdy więcej już u nich nic nie zamówię. Szkoda czasu i nerwów.

21. juni 2023

Besvarelse fra Euautoczesci

Witamy, dziękujemy za zgłoszenie. Prosimy wysłać nr zamówienia na nasz adres mailowy trust@euautoczesci.pl
Z szacunkiem, euautoczesci Team

Towar zgodny z zamówieniem

Towar zgodny z zamówieniem, szybka realizacja

5. september 2022

Cześć,
cieszymy się, że wszytsko przebiegło sprawnie!
Zapraszamy na ponowne zakupy.

Besvarelse fra Euautoczesci

Cześć, Takie słowa są dla nas ogromnie ważne i motywują nas do pracy. Zachęcamy do ponownych zakupów. Pozdrawiamy serdecznie! Z szacunkiem, euautoczesci.pl

Super

Super . Super. Super !!!!

8. juni 2022

Dear Customer,

Thank you so much for rating us 5 stars. Glad to be of service.

Best regards,
Еuautoczesci Team

Super

Wszystko super !

2. marts 2022

Dzień dobry,
bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Takie słowa są dla nas ogromnie ważne i motywują nas do pracy. Zachęcamy do ponownych zakupów.
euautoczesci.pl

Polecam zakupy.

20. december 2021

Szanowny Panie Pawle,
dziękuejmy za napisanie opinii.
Zapraszamy na ponowne zakupy!
euautoczesci.pl

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.