Eu Billabong Anmeldelser 383

1,4

Tot nu toe zeer slecht geen respons vanuit webshop klantenservice en artikelen nog steeds niet verstuurd (5 dagen) en dit is niet zoals aangegeven op hun site. Jammer van zo’n cool merk en zeker geen... Se mere

Hele slechte (lees: geen) klachten afhandeling Indien je iets online koopt en je het wilt houden, gaat het goed. Maar als je iets gaat retourneren, gaat het fout. Je kunt Billabong niet bereiken... Se mere

op 19 december bestelling gedaan en deel hiervan nog steeds niet geleverd, krijg als antwoord dat mail ontvangen is en daarna dat ze bij ups navraag gaan doen , dit tot 2 x toe maar helaas...als ze... Se mere

Ich habe den Kundenservice in der letzten Zeit mehrfach versucht zu erreichen: - 1. ein Paket kam scheinbar nicht an, weshalb ich mich an den Service wendete. Dieser meldete sich zwar schnell aber... Se mere

1. Tøjbutik
  2. Sportstøjbutik
  3. Herretøjsbutik
  4. Skobutik
  5. Streetwearbutik
  6. Dametøjsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Billabong International Limited is a surf company, primarily a clothing retailer that also produces accessories, like watches and backpacks and skateboard and snowboard products under other brand-names.

1,4

Dårlig

Waardeloos

Hier helaas het zelfde ik heb mijn bestelling geretourneerd maar ontvang Indd mijn geld niet terug, en hoor ook Indd niks van Billabong zelf terug!
Krijg geen contact met ze.
Zou heel graag mijn geld terug ontvangen!!!
Bestelling 150211857

4. juli 2023

Manque profond de professionnalisme.

J'ai commandé plusieurs articles (shorts et t-shirts), dans un premier temps, les t-shirts sont arrivés (l'un est tâché)... sans les shorts. J'ai contacté le service client pour qu'ils m'envoient la suite de ma commande. Ils m'ont facturé une expédition supplémentaire alors qu'ils n'ont clairement pas fait leur correctement boulot la première fois et que je n'ai pas à payer pour leurs bêtises. J'ai finalement reçu les shorts mais, avec une erreur dans la commande. 3 shorts de la même couleur au lieu de deux. Heureusement, ils sont à la bonne taille... A lire les commentaires précédents, je n'ose même pas renvoyer l'article en défaut de peur de finir par payer 100€ un short qui en valait 30 à la base.

12. juli 2023

Ik probeer al 4 weken om contact te…

Ik probeer al 4 weken om contact te krijgen met Billabong. Krijg alleen maar automatische mails terug en geen enkele reactie via social media.
Product nooit ontvangen, wil restitutie!
Hele slechte service KOOP HIER NIET!
Billabong wordt het niet eens tijd dat je contact met ons zoekt!!!!

15. juni 2023

Hälfte der Bestellung storniert | Keine Antwort

Ich habe bei Billabong ein T-Shirt und eine Hose bestellt. Die Hose wurde storniert und nur das T-Shirt Versand. Für ein T-Shirt hätte ich nicht bestellt und vor allem keine 4,95€ Versand gezahlt.

Habe über das Kontaktformular meine Unzufriedenheit über dieses Verfahren gemeldet und bis heute keine Antwort erhalten.

29. juni 2023

Ik heb 26 juni een bestelling geplaatst…

Ik heb 26 juni een bestelling geplaatst van een broek een jurk en een t shirt. Het shirt is binnen gekomen via DPD. De jurk en broek zouden komen via DHL. Ik heb tot nu toe deze nog niet ontvangen ?? Heb zeker 5 mailtjes gestuurd en ik krijg alleen maar automatische berichten terug! Een beetje service is hier ver te zoeken, ik ben bang dat ik mijn geld kwijt ben. Heb normaal nooit last met hun maar ben ik er wel klaar mee ! Ga hier nooit meer bestellen.

26. juni 2023

Very bad customer service

Very bad customer service, made a return that got stuck with the post and Billabong is doing nothing about it, it’s been over a month now and they even stopped answering my emails, now i’m filing an official complaint through my bank

17. maj 2023

Ich hatte genau die gleiche schlechte…

Ich hatte genau die gleiche schlechte Erfahrung wie die Nachrichten zuvor. Hätte ich vorher die Bewertungen gelesen, hätte ich die Finger weg gelassen von dem Shop. Leider habe ich mit meiner Kreditkarte bezahlt, ich kann das Rücksendeetikett nicht erstellen und in meinem Kundenkonto steht alles als storniert. Keine Ahnung wie ich das regeln soll. Hat einer einen Tipp ob ich da auch einen Käuferschutz etc. habe. Ich möchte das Zeug loswerden und mein Geld wieder haben. danke!!

26. juni 2023

Une honte le Service Client

Le pire SAV que j'ai contacté. Une honte...La personne se moque ouvertement de moi au téléphone et rigole avec ses collègues en parlant de moi avec eux... Je suis tellement déçu.. Après n'avoir acheté que du Billabong ces dernières années pour mes boardshorts, c'est terminé. Je ne recommande pas de commander sur le site.
C'était ma dernière commande billabong

20. juni 2023

GEEN SHIRT GELEVERD GELD WEG…

GEEN SHIRT GELEVERD GELD WEG KLANTENSERVICE NIET BEREIKBAAR. Ik baal als een stekker. Is. een fiks bedrag wat ik kwijt ben. Er wordt geen gehoor gegeven als ik de klantenservice mail.

11. juni 2023

Finger weg!

Ich schließe mich der vorherigen Bewertung an. 1 zu 1 gleicher Ablauf. Habe heute Gott sei Dank die Bestätigung von Paypal bekommen, dass ich mein Geld zurückbekomme. Bodenlose Frechheit. Nie nie wieder!

12. juni 2023

Katastrophaler Service

Ich habe die Retoure meiner Bestellung vor über einem Monat zurückgeschickt und die Retoure ist laut Post auch kurze Zeit später eingetroffen. Ich warte immer noch auf die Eingangsbestätigung und die Aktualisierung der Rechnung. Eine Kontaktaufnahme mit Billabong ist zwecklos, da man nur automatische Antworten bekommt und nie eine Nachricht, die einem wirklich weiterhilft. Ich habe nun den Paypal Käuferschutz eingeschaltet, da ich nicht denke, dass ich von selbst mein Geld wiederbekommen werde. Insgesamt bin ich sehr enttäuscht vom Onlineshop und werde, obwohl ich die Sachen mag, nie wieder dort bestellen.

12. juni 2023

NIET HIER BESTELLEN!

NIET HIER BESTELLEN!
Je krijgt je geld niet terug!
Zeer slecht!

Update: Na review geplaatst te hebben alsnog resterend bedrag ontvangen.

Met verzending ging het al mis.
Niet gecommuniceerd dat er twee pakketen onderweg waren, waardoor ik dacht dat er iets ontbrak.
Door gegeven en laten weten dat dit beter gecommuniceerd kan worden, standaard mailtje terug.
Daarna wat geretouneerd.
Meer dan een maand moeten wachten op een terug betaling, die maar gedeeltelijke is terug betaald.
Tussendoor contact proberen te krijgen, maar van een automatische mail naar helemaal geen mails meer.
Op social media chat ook geen gehoor.

Uiteindelijk, geld kwijt, veel frustratie en een slechte ervaring rijker.

3. maj 2023

Une honte

Une honte
Pas reçu la bonne taille
Impossibilité d'avoir le Sav
Téléphone ne répond jamais
Dès voyous
Je ne commanderai plus jamais quoi que ce soit chez eux
Et en plus ils vont avoir droit à de la publicité gratuite
Croyez moi

5. juni 2023