En af de mest behagelige flyveture jeg har haft - Kbh - Abu Dhabi - Singapore t/retur. Økonomiklasse føles som mere - puder, tæppe , støtter til hovedet , lille toilet pose med diverse ting , fin... Se mere
At Etihad, we know that having the power to make your own decisions leads to great things. That’s why we’ve created a way to customise exactly how you want to travel. Travel light or travel heavy with extra baggage. Enhance your Economy experience or upgrade to a Premium one. Book an airport pick-up or pick your favourite seat – or two or three! The choice is yours. It’s your journey, so why not do it on your terms?
Forenede Arabiske Emirater
- 600 555666
- www.etihad.com
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Kom hjem fra Thailand den 21 marts i år…
Kom hjem fra Thailand den 21 marts i år med Norse da Etihad ikke kunne flyve pga krigen i Mellemøsten. Vi fik lovning på at vi fik refunderet billetten hjem da vi måtte betale kassen for nye flybilletter. Nu skriver vi snart september måned og har stadig ikke modtaget en klink ! Har ringet og skrevet utallige gange men intet sker . Sidste gang vi nogensinde køber flybilletter fra Etihad
Hvad f... foregår her??
Jeg bestilte en flybillet fra Bangkok til Abu dharbi vi skulle flyve Torsdag d. 30 juli flytiden blev ændret af flere omgange 5gange. Det endte med den endelig tid blev lørdag 1 August kl. 17.35 fik aldrig at vide hvorfor.bliver bare holdt som gisler. Frygtelig flyselskab. Meget dårlig oplevelse .flyver ALDRIG med dem igen.
Kun godt
Uden tvivl en af de bedste flyselskaber i verden.
Hvorfor?
1. Virkelig god mad 🍱
2. Gode film
3. God personale
4. Gode høretelefoner og gratis ting
5. Oplevelsen
Jeg købte en "Deluxe Fare" hos Etihad…
Jeg købte en "Deluxe Fare" hos Etihad Airways og betalte ekstra netop for at få en refunderbar billet. Desværre viste det sig at være penge ud ad vinduet.
Efter at Etihad ændrede min rejseplan væsentligt (bl.a. næsten 24 timers længere transit og ændring af destinationen på hjemrejsen), anmodede jeg om refusion den 12. april 2026. Etihad oplyser selv en behandlingstid på 45 arbejdsdage (ca. 9 kalenderuger eller omkring 63 kalenderdage), men denne frist blev overskredet uden nogen form for proaktiv information.
Det er samtidig meget besværligt overhovedet at komme i kontakt med kundeservice. Hver gang man ønsker at chatte med en medarbejder, skal man først igennem en chatbot og besvare de samme spørgsmål om bookingnummer, billetoplysninger, e-mail og rejserute – også selv om man allerede har oplyst dem flere gange tidligere. Først derefter bliver man sat i kontakt med en medarbejder.
Da jeg endelig kom igennem til kundeservice, fik jeg hver eneste gang stort set det samme standardsvar:
"Refunderingen er under behandling."
"Sagen er eskaleret."
"Vent venligst et par dage mere."
Ingen kunne give en konkret status, en forventet udbetalingsdato eller dokumentation for, at refunderingen faktisk var sendt.
Først efter flere måneders ventetid oplyste kundeservice, at refunderingen angiveligt var blevet behandlet den 30. juni 2026. Da jeg bad om et ARN-/transaktionsnummer eller anden dokumentation, så jeg kunne verificere refunderingen hos min bank, kunne de stadig ikke udlevere noget. I stedet blev jeg endnu en gang bedt om at vente yderligere fem arbejdsdage.
Det mest frustrerende var ikke kun ventetiden, men den manglende kommunikation. Jeg modtog ingen opdateringer fra Etihad af egen drift. Hver eneste status måtte jeg selv bruge tid på at følge op på, og svarene var de samme hver gang uden reel fremdrift.
Jeg har fuld forståelse for, at der kan opstå forsinkelser. Men når man betaler ekstra for en refunderbar billet, forventer man, at refunderingen sker inden for den tidsramme, flyselskabet selv har oplyst – eller som minimum, at man får ærlig kommunikation, løbende opdateringer og dokumentation.
Min oplevelse med Etihads kundeservice har været præget af standardbeskeder, manglende gennemsigtighed og gentagne løfter uden handling. Kombinationen af en tidskrævende chatbot, manglende opfølgning og en refundering, der overskred selskabets egen frist, gør, at jeg desværre ikke kan anbefale Etihad Airways – især ikke, hvis man betaler ekstra for en refunderbar billet.
Fik hurtig pengene tilbage på kontoen
Jeg fik aflyst mit fly og fik pengene efter tre dage
Strandet i Thailand
Jeg var strandet i Thailand pga. uro i Mellemøsten.
Derfor ringede jeg flere gange til Etihad og blev hver gang mødt af en venlig og hjælpsom person.
Jeg blev i Thailand 16 dage længere end planlagt og har nu fået refunderet de penge fra Etihad, som jeg havde lagt ud for de ekstra dages ophold.
Min kone skulle hjem til filipinerne og…
Min kone skulle hjem til filipinerne og vi stod i kbh lufthavn ca 1 time før at flyet skulle lette bevares de siger man skal være der 2 timer før men for det første intet pesonale der og deres telefoner var det ikke muligt at komme i gennem til vi var nødt til at få en ny billet til et andet flyselskab det er sidste gang jeg benytter ethiad ! Min kone kom med et fly klokken 700 om aftenen istedet for 9.50 om morgenen flyver aldrig med jer igen Qatar Airways vil jeg foretrække i stedet
Gennemført elendigt
Bookede business class til Hong Kong i forbindelse med større program.
efter flere mindre ændringer udsattes afrejse med 4 DAGE, naturligvis helt uacceptabelt.
normalt flyver jeg med andre selskaber, og det gør jeg så igen. Etihad kommer ikke på tale igen. gennemført elendigt.
Ingen kundeservice - ingen kompentation
Etihad's swap af fly, udløste at jeg ufrivilligt fik ændret 2 flyvninger, fra Business til Economy, uden nogle form for kompensation. De tilbød jeg kunne ændre billetten/flyet, og betale merpris for ny billet, eller få refunderet billetten.
Håbløs kundeservice.
Mistet fly fra kbh pga stævefejl på…
Mistet fly fra kbh pga stævefejl på biletten- har snakket 1,5h med kundeservice uden held- ingen goodwill
Vi tog Qatar uden problem
Aldrig mere Etihad
Talentløst!
Jeg havde betalt for 3 sæder på vej hjem fra Bangkok et familiemedlem rejser hjem før afrejsedato
Da jeg informere om dette ved tjek in inddrager de det sæde jeg har betalt for og for at det ikke skal være løgn får min 10 årige datter og jeg et sæde i hver ende af flyet!?
Det ender med at jeg må betale ekstra for at vi kan sidde sammen hjem til Kbh
Flyver aldrig med dem igen.
Ingen hjælp i akut situation – Etihad undviger dialog
Vi missede vores Etihad-afgang fra Bangkok på grund af et forsinket indenrigsfly. Check-in var lukket, ingen ansatte var til stede, og alle digitale kanaler henviste os til rejsebureauet, som ikke kunne hjælpe akut. Telefonnumre virkede ikke, og den eneste kontakt krævede dyre opkald.
Den medarbejder, vi endelig fik fat i, kunne ikke hjælpe uden rejsebureauets godkendelse – som ville tage dage – og vi måtte selv sikre hjemrejsen til høj pris.
Efterfølgende inviterede vi Etihad til at forklare hændelsesforløbet, inden vi anmeldte dem, men deres svar var undvigende.
Konklusion: Etihad har ikke fungerende procedurer for kritiske situationer, mangler koordination med rejsebureauer og tager ikke ansvar, selv når de får muligheden.
Tyveri!
Tyveri!
Vi har brugt 1,5 måned på at få en sag behandlet, hvor vi skriftligt fik anbefalet at købe særlig bagage. Det viste sig at være løgn, så vi blev opkrævet 2500 dkk ekstra i lufthavnen. Kundeservice er ikke eksisterende og det er umuligt at komme igennem til et menneske.
Hold jer væk.
Jeg giver dem NUL ⭐️!
Jeg giver dem NUL ⭐️!
De kalder sig et et 6 stjerners selskab fordi de mener de er en smule bedre end alle de andre. De har absolut ingen service, vi har nu i 3 uger forsøgt at komme i kontakt med dem, de svarer ikke på mail eller telefon.
Så hvis der sker en fejl, så er det umuligt at få fat i dem. Tuff lyck.
Vi stod i Hanoi med et problem, og der var bare ingen hjælp at hente 2 timer før afgang.
Flyver aldrig med det selskab igen.
Rejste fra Bangkok til København med…
Rejste fra Bangkok til København med mellem landing I Abu Dhabi. I Abu Dhabi var flyet overbooket. Fik en refusions voucher i lufthavnen, men har ikke kunnet indløse den efter, trods henvendelser til Flyselskabet.
Man bliver sendt rundt i systemet, meget dårlig service. Flyver aldrig med dem igen
Mangler pengene retur. Vi bestilte en rejse til Bali igennem…
Vi bestilte en rejse til Bali igennem Etihad men blev forhindret pga sygdom. Vi afbestilte i god tid og fik af vide at vi ville få pengene retur.
Der er gået 4 mdr og vi kan ikke få pengene og de bliver ved med at stille os igennem til alle mulige forskellige kontorer.
Hold jer LANGT væk fra Etihad.
Det er et svindelforetagende efterhånden.
Løgn på løgn
Vi valgte en rejse til Thailand. Etihad reklamerede med et layover i Abu Dhabi på to døgn. Inkluderet i billetten ville være et hotelophold på Millennium hotel i Abu Dhabi. Vi fik flybilletterne, men aldrig bookingbekræftelse på hotellet. Trods adskillige opringninger, hvor vi hver gang blev lovet, at der var booket værelser til os, endte det med, at vi selv måtte betale for hotellet. Etihad påstod, at det var fordi der ikke var ledige værelser på hotellet. Vi forklarede, at vi rent faktisk boede på hotellet, og at der var masser af ledige værelser. Fup og snyd. Hold jer fra Etihad
Hold jer væk!
Nå.. dumme jeg glemte at læse her inden købt billet af dem for første gang fra Kbh til filippinere.
2 mellemlandinger af billet købt på momondo.
Jeg fik ingen billet til det sidste fly og skulle selv skaffe denne!
Værre vær at der så var reduceret kuffert vægt, så jeg måtte betale for overvægt!
Flyveturene var som sådan egentligt god. Ok mad og venligt og opmærksomt personale. 4 stjerner for den den. Resten var til en stjerne (minus ikke muligt her)
Hold jer væk til deres får styr på deres butik, samarbejdspartnere og logistik!
Hold jer langt væk
Hold jer langt væk
Det værste af det værste nogensinde.’
Skulle til Indonesien 🇮🇩 og ville egentlig med EMIRATES hvor der var indchecket bagage med.
Men da jeg havde problemer med bookingen endte jeg hos Ethihad da jeg tænkte at det var ligeså godt.
Men næh nej for en oplevelse.
De fleste andre selskaber tager ca 100 usd for EN Indchecked KUFFERT men her måtte jeg betale 400 usd.
Vel at mærke kun for en vej. Wow
Jeg fik at vide hvis man downloadede deres app var det billigere, det gjorde jeg dagen efter for at købe indchecket bagage hjem , 200 usd.
Alt vel på app men da jeg dagen før jeg skal hjem 🏠 var den væk.
Jeg prøver igen denne gang 300 usd betaler, alt ok på appen som viser indchecket bagage, men på dagen væk igen omg.
Nu er det ikke længere muligt på app men må igen betale 400 usd i lufthavnen.
Ingen problemer med kreditkort alt var ok på,appen til jeg skulle checke ind.
Det virker som bevidst Svindel.
I øvrigt de mest ubehøvlede agenter i Cph Airport som påstår at 400 usd er prisen hos de fleste selskaber.
Jeg rejser meget og har aldrig oplevet noget lignende.
Hvis man køber en billet hos Ryanair så ved man hvad man kan forvente, men ETHIHAD MEGET meget værre.
Aldrig Aldrig igen hold jer lang væk
I øvrigt elendig mad ombord.
Havde også betalt for et sæde som jeg aldrig fik.
Fik blot at vide at flyet var fyldt så nu kunne de ikke ændre mit sæde til det jeg havde betalt for OMG.
STAY AWAY
Etihad Airways “free” stop over = SNYD…
Etihad Airways “free” stop over = SNYD og BEDRAG
Burde nok have tjekket på trustpilot inden jeg bookede rejsen, men som mange andre er vi også blevet snydt.
Havde booket 2 gratis overnatninger i Abu Dhabi, men da vi kom frem kunne hotellet ikke finde reservationen.
De ringede direkte til Etihad så jeg kunne tale med dem. Iflg Etihad var der sket en fejl, der var ikke flere ledige værelser og de kunne ikke hjælpe.
Rent scam for at få de rejsende til selv at betale, for der var masser af ledige værelser på hotellet.
ALDRIG brug stop-over. Det er SNYD og BEDRAG