ESSENZA HOME Anmeldelser

2,9

Bei Möbel Um habe ich Bettwäsche und Spannbettücher gekauft. Nicht billig! Nun sind die Spannbettücher ein Jahr alt und der Gummizug ist ausgeleiert. Das heißt, dass das Spannbettuch sich immer wieder... Se mere

Heerlijk dekbed voor een goede prijs! Heb nu een aantal dekbedovertrekken van het merk Essenza en Marco Polo en ik moet zeggen dit slaapt heerlijk. Heb sinds 2008 mijn eerste dekbedovertrek en zelfs h... Se mere

k ben ontzettend tevreden over mijn aankoop van Essenza beddengoed. Vanaf het moment dat ik het uit de verpakking haalde, voelde je direct dat het om hoogwaardige kwaliteit gaat. De stof is heer... Se mere

Essenza verkoop overtrekken en hoeslakens van Perkal (Percale) katoen. Volgens hun website zijn die 'knisperend en bij uitstek zeer geschikt voor de warme maanden' en zijn ze 'een absolute must-have v... Se mere

Middel

Det tager typisk over 1 måned at svare

2,9

Wat een geweldige winkel en de service…

Wat een geweldige winkel en de service zo uitstekend! Prachtig servies besteld en het was goed ingepakt en snel geleverd. Nu blijkt op een van de kopjes een heel klein stukje van het glazuur beschadigd te zijn, waarschijnlijk in de fabriek gebeurd.
Via Whatsapp gemeld en krijg direct antwoord en daarop meteen actie ondernomen door Essenza. Binnen een mum van tijd een nieuw kopje binnengekregen. Zo wil je graag winkelen. Bravo voor Ezzanza!

13. marts 2021

Hallo Yvonne,

Onze excuses voor onze late reactie. Wat fijn dat het beschadigde kopje zo snel is vervangen en dat je tevreden bent over de verpakking, levering en service. Bedankt dat je jouw ervaring zo uitgebreid hebt gedeeld. We waarderen het dat je dit met ons deelt.

Marjolein

Dit is echt een topwinkel

Dit is echt een topwinkel. Meerdere malen iets besteld, kleed, sierkussens en een dekbedset. Allemaal van goede kwaliteit en corresponderen met de foto's. Het ziet er ook nog heel stijlvol uit! Één keer problemen met de levering gehad maar dezelfde dag nog opgelost met een medewerker bij de chatfunctie. De winkel reageert daarnaast heel snel op problemen met bestellingen.

6. marts 2021

Hallo Boyana,

Onze excuses voor onze late reactie. Wat fijn dat je meerdere keren bij ons hebt besteld en tevreden bent over de kwaliteit en uitstraling van het kleed, de sierkussens en de dekbedset. Ook mooi dat het probleem met de levering dezelfde dag via de chat is opgelost. Bedankt dat je jouw ervaring met ons deelt.

Perfecte service.

Perfecte service.
In 16 uur tijdsbestek, bestellen en in huis! Geweldig

26. februar 2021

Hallo Janta,

Onze excuses voor onze late reactie. Wat fijn dat je bestelling binnen 16 uur al in huis was. Bedankt dat je jouw ervaring met onze service deelt.

I am £500 out of pocket.

I am £500 out of pocket.
First rug arrived and was faulty. Essenza would not send me a free replacement, I had to return and reorder.
I’m still waiting for money from first rug?
Second rug did not arrive, it was held by shipping until I paid a further £64.00. It arrived and that too was faulty.
Customer services are only available by email which takes 5 days to get a reply.
Don’t use the company

24. februar 2021

Slecht prijs kwaliteit verhouding.

Essenza heeft prachtige producten. Goede website en snelle verzending. Alleen de prijs kwaliteit verhouding vind ik niet goed. Een dekbedover trek ziet er na 1jr al " verwassen" uit. Zelfs een hoeslaken is na een aantal maanden al "pillig" op de ligplekken. Ik koop het alleen nog maar in de sale plus ING rentenpuntenbon anders vind ik het zonde van mijn geld. Ik was het overigens op 60gr en het gaat in de droger maar dat is mogelijk conform de productinformatie.

28. januar 2021

Hallo Nina,

Onze excuses voor onze late reactie. Fijn dat je tevreden bent over onze collectie, website en verzending. Wat vervelend dat het dekbedovertrek en hoeslaken sneller slijtage lieten zien dan je verwachtte. Bedankt dat je jouw ervaring en gebruik zo duidelijk hebt toegelicht.

Top!

Prachtig beddengoed van hoge kwaliteit en super mooie woonaccessoires. Snel verzonden en goede service als er iets technisch misgaat. Helemaal top!

5. december 2020

Hallo Roos,

Bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons beddengoed, onze woonaccessoires en de snelle verzending. Ook doet het ons goed dat je onze service waardeert als er iets technisch misgaat.

Groetjes, Martine

Super Bettwäsche

Super Bettwäsche

Schnelle Lieferung, und hohe Qualität der Bettwäsche. Ich habe nun mein mittlerweile drittes Bettwäschesett von der Seite bestellt und bin rundum zufrieden! Meine anderen beiden Setts die ich schon hatte sehen auch nach zwei Jahre noch sehr schön aus und machen wirklich was her.

27. april 2017

Essenza home sold product as oeko-tex certified but refuse to document it

From one of their dealers I have bought a product intended to be used by babies that was sold as oeko-tex certified for babies. That turned out to be false. Essenza home now claims the prduct has another oeko-tex certification that is not intended for use by babies. I have asked Essenza home to document this but they refuse to do that.

I think it is a shame that their dealer sell a product with false information about oeko-tex certification and then Essenza home refuse to document what the product is tested to comply with the oeko-tex certification they now inform me the product has. It seems to me the oeko-tex certification is more usefull for the revenue of the company than for the safety of the consumer, since it seems to serve the purpose of selling products promised to be free of harmfull substances without being able to document that this is really the case.

13. oktober 2014