Espresso International » Sweden Anmeldelser

TrustScore 5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

I was able to get hold of premium coffee at a reasonable price. Shipping was prompt and the coffee arrived well packaged and protected. I will buy from them again.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Har letat efter specifika kaffesorter som varit slut länge i Sverige (ca 6 mån). Men här på Espresso International, fanns allt och lite till. Snabb leverans och lite gratis smakprover gjorde mig extra... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De har alltid snabba leveranser. Och jag får leveransen ända fram till min dörr och i och med att jag köper tio paket så är det gratis frakt. Kan det bli bättre? Ja, det är när man tar sin första kopp... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Espresso & Moka! Espresso International har ett intressant och omfattande sortiment! Uppskattar att man kan se datummärkningen redan på hemsidan. Första beställningen levererades snabbt! /h

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Kaffegrossist
  2. Kaffebar
  3. Kaffebutik

Om Espresso International » Sweden

Skrevet af virksomheden

Vi har de bästa ☕ Espressomärkena!
Det här värdesätter vi ❤:

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

58 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Dålig uppdatering av spårningen…

Dålig uppdatering av spårningen initialt men det gick fort på slutet😊

16. december 2024

Besvarelse fra Espresso International » Sweden

Tack för din recension, Matskund! Vi beklagar att spårningen inte var tillfredsställande i början, men vi är glada att din leverans ändå kom snabbt fram. Vi tar din feedback på allvar och jobbar på att förbättra spårningen för framtida beställningar.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snabb leverans med trevliga…

Snabb leverans med trevliga överraskningar i paketet. Stort sortiment.

16. december 2024

Besvarelse fra Espresso International » Sweden

Tack för din recension, Juha! Vi är glada att du uppskattar vår snabba leverans och vårt sortiment. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen snart!

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Bra sortiment men haltande teknik

Bra sortiment, men många varor ofta slutsålda och - efter flera år, fungerar det fortfarande inte att som företag handla momsfritt.

12. december 2024

Besvarelse fra Espresso International » Sweden

Tack för din feedback, Phille! Vi är glada att höra att du gillar vårt sortiment. Vi beklagar problemen med tillgänglighet och momsfria köp för företag. Vi jobbar på att förbättra dessa delar, och din input är värdefull för oss.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Very good

Very good, with the exception that shipping is too expensive to Sweden. I personally don’t need it delivered to my door

3. december 2024

Besvarelse fra Espresso International » Sweden

Thank you for your feedback, Daniel! We're glad to hear you enjoyed the products. We understand your concern about shipping costs, and we appreciate your input. We'll keep working to improve our services!

Bra produkter och snabb leverans

Bra produkter och snabb leverans

28. november 2024

Besvarelse fra Espresso International » Sweden

Tack för din recension! Vi är glada att du är nöjd med våra produkter och den snabba leveransen. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen! 😊

Snabbt och enkelt

21. oktober 2024

Besvarelse fra Espresso International » Sweden

Tack för din recension! Vi är glada att höra att du hade en snabb och enkel upplevelse.

Outstanding experience 🙌

Outstanding experience 🙌. Thanks

11. oktober 2024

Besvarelse fra Espresso International » Sweden

Thank you for your kind review, Cristian! 🙌 We’re delighted that you had an outstanding experience with us. Looking forward to serving you again soon!

The Espresso International Team

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Kaffet är toppen och servicen snabb men…

Kaffet är toppen och servicen snabb men det som drar ned betyget är att Postnord sköter utleverans i Sverige och den tjänsten är katastrof.

30. september 2024

Kära kund,
stort tack för din recension.

Vi beklagar verkligen att leveransen inte motsvarade dina förväntningar.
Vi har dock gjort allt vi kan för att paketet ska vara hos dig så snabbt som möjligt. Som det går att se på paketspårningen lämnade paketet vårt lager med DHL dagen efter att du gjorde din beställning (du beställde på en söndag och vi skickade det på måndagen) och det levererades sedan till dig inom utsatt tid.
I Sverige har DHL lämnat över ansvaret för leveransen till sin partner Postnord, men tyvärr har vi inget inflytande över deras utförande.

Vi är ledsna över att få ett 2-stjärnigt betyg för en faktor som ligger utanför vår kontroll.
Vi hoppas på din förståelse.

Ditt Espresso International-team

30. september 2024

Besvarelse fra Espresso International » Sweden

Tack för din recension, Sven-Olof! Vi ser fram emot att hjälpa dig igen snart!

Very good shopping experience

Straight forward shopping experience, great variety of options, and fast processing order time.

17. september 2024

Besvarelse fra Espresso International » Sweden

Thank you for your wonderful review, Anna! We’re thrilled to hear that you had a very good shopping experience with us. Our goal is to provide a straightforward process, a great variety of options, and quick order processing. We appreciate your feedback and look forward to serving you again!

Your Espresso International Team

Besvarelse fra Espresso International » Sweden

Stort tack för din recension! Vi är mycket glada att du uppskattar våra produkter och ser fram emot att fortsatt kunna erbjuda färskt och prisvärt kaffe.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Första gången jag beställt och nöjd med…

Första gången jag beställt och nöjd med snabb leverans, välpackat porslin.

4. september 2024

Besvarelse fra Espresso International » Sweden

Tack för din första beställning och för att du delade med dig av din upplevelse! Vi är glada att höra att du är nöjd med den snabba leveransen och hur väl porslinet var packat.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Snabb leverans bra grejer

2. september 2024

Besvarelse fra Espresso International » Sweden

Tack för din recension! Vi är glada att höra att du uppskattade den snabba leveransen och våra produkter. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen!

Väldigt nöjd

Väldigt nöjd, snabb leverans.

26. august 2024

Besvarelse fra Espresso International » Sweden

Tack för din fina recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service och leveranshastighet. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen snart.

26. august 2024

Besvarelse fra Espresso International » Sweden

Tack för din feedback! Vi är glada att höra att leveransen var snabb.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Köpte fina espressokoppar + en…

Köpte fina espressokoppar + en cappuccinokopp.
Väldigt snabb leverans😀

29. august 2024

Besvarelse fra Espresso International » Sweden

Tack Kjell för din positiva recension! Vi är mycket glada att du uppskattar våra fina kaffekoppar och den snabba leveransen.

Espresso International Sverige

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Väldigt bra utbud (även om mycket var…

Väldigt bra utbud (även om mycket var slut), men väldigt högt lägsta orderbelopp.

27. august 2024

Hej Karin,

stort tack för din beställning och recension!

Vi är glada att du uppskattar vårt stora utbud men beklagar att en del artiklar var slutsålda. Vi strävar alltid efter att erbjuda färskt kaffe och föredrar därför att köpa in mindre kvantiteter men oftare. Om en vara säljer bättre än förväntat kan det hända att den tar slut innan vi får nästa leverans.

Det minsta ordervärdet är av affärsmässiga skäl en del av våra beställningsvillkor. Vi uppskattar din feedback och strävar efter att framöver erbjuda våra kunder ett ännu bättre utbud.

Espresso International Sverige

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snabb leverans. Gott kaffe.

23. august 2024

Besvarelse fra Espresso International » Sweden

Tack för din recension, Cecilia! Vi är glada att höra att du är nöjd med både leveransen och kaffet.

Besvarelse fra Espresso International » Sweden

Thank you for your review! We're happy to hear that you were pleased with the quick and accurate delivery.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bra utbud och snabb leverans

Bra utbud och snabb leverans. Allt med en personlig touch. Man känner sig som en viktigt kund.

21. august 2024

Besvarelse fra Espresso International » Sweden

Tack, Gabriel, för din fina feedback! Vi är glada att höra att du uppskattar vårt utbud, den snabba leveransen och den personliga servicen. Vi strävar alltid efter att få våra kunder att känna sig viktiga.

Dette er Trustpilot

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.