2,8

Middel

Faktisk lidt ked af denne anmeldelse...

Faktisk lidt ked af denne anmeldelse...

Har brug dem gennem flere år, men supporten har aldrig været deres stærke side.

Har haft en sag kørende i 10 dage nu - rykket fire gange for svar og får ingen respons retur overhovedet :-(

Det kræver ikke meget bare at skrive retur at man ser på sagen eller lign.

kom nu med et svar så jeg kan forbedre "min oplevelse" med deraf følgende stjerner

7. juni 2021

Hold jer langt væk!!!!!

Gennem et år har jeg forsøgt at føre kommunikation og dialog med eShop+, hvor jeg har webshop i dag. Denne dialog er desværre meget ensidig, da man - når man meddeler fejl i deres system og administrationsmodul - enten ikke får et svar eller bliver spist af med et svar om, at de arbejder på det. Hvis man er så heldig at modtage et svar så ophører kommunikationen også der, da man ikke efterfølgende får en status på løsning af problemet. I flere tilfælde har jeg meddelt fejl, som jeg så rent faktisk selv har fundet svar på ved at teste systemet af på flere måder. Nogle fejl var i bund og grund simple, men dårlige eller manglende vejledninger til forskellige moduler gør samtidig, at både ejer og ansat(te) ikke selv er bekendt med løsningen, eller hvis man er bekendt med løsningen, så gør man ikke noget for at formidle den. Har gennem mere end 1 år betalt for en import/eksport fil funktion som på intet tidspunkt har virket. Har flere gange via mail forsøgt at gøre opmærksom på den faktisk meget simple fejlkode, men uden held. Problemet bliver forbigået, ikke løst og dialogen er ganske enkelt ophørt. Så når man ikke kan føre en fornuftig dialog med firmaets ejer, så må jeg på det kraftigste advare andre om, at benytte dette system. Find for guds skyld et andet firm - også selv om det skulle koste lidt mere.

19. juni 2017

Hold jer væk

Hold jer langt væk, når man skriver mail til dem om at opsige vores webshop, får man ingen svar tilbage.

25. november 2014