Esdemarca.com Anmeldelser 5.379

3,9

Lagerstatus som passer: Ja Mail med ordrebekræftelse: Ja Mail når ordre ekspederet: Nej Mail med Track and Trace-nr.: Nej, først kort inden at budet var her. Man kunne dog se pakken i fragtfirma... Se mere

Bestilte Sketchers sandaler - til en RIGTIG god pris - søndag, de blev leveret mandag ugen efter, på trods af en Helligdag i ugen. Skrev lige efter bestilling til kundeservice, da jeg havde lavet en... Se mere

Har ikke modtaget penge retur. Sendte en vare retur d. 21 februar, som blev leveret til firmaet d. 26 februar. Jeg ser nu at jeg ikke har modtaget pengene retur 1,5 måned efter. Jeg lader den her an... Se mere

1. Tøjbutik
  2. Støvlebutik
  3. Butik med modetilbehør

Om Esdemarca.com

Models wearing Esdemarca clothes

About Esdemarca

At Esdemarca, we celebrate fashion as a form of art and self-expression, becoming an essential partner for those looking to define their style.

As a leading ecommerce platform, we combine a sharp focus on the latest trends with an authentic and close relationship with our customers. Our permanent catalog features iconic international brands such as Blauer, GUESS, HUGO BOSS, Liu Jo, Tommy Hilfiger, UGG, Armani, and Calvin Klein, among many others that trust our vision and share our commitment to excellence.

Our mission is clear: to inspire our customers to discover and enhance their best selves through fashion, encapsulated in our claim, “Your partner in fashion.”

3,9

God

5 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

Sko over en måned undervejs efter træls dialog

Købte et par sko, som først kom efter en måned. Jeg fik i første omgang ikke en besked om, at pakken var kommet fra GLS. Men Esdemarca fastholdte, at den var afsendt og leveret i pakkeshop. De mente ikke at kunne gøre noget, før jeg havde klaget til GLS. GLS havde slet ikke pakken i deres system og det pakkenr, som Esdemarca oplyste i min dialog med dem, fandtes slet ikke hos GLS. Det var desuden 2 cifre for langt ifht. deres formater.
Lidt over en måned fra, at jeg afgav ordren og betalte for skoene, og kort tid efter jeg lavede en meget dårlig anmeldelse her på trustpilot, så kom en helt almindelig besked fra GLS om en pakke med et helt andet pakkenr. Det viste sig at være skoene. De er fine og alt er godt. Men at det skulle tage over en måned og dialogen med Esdemarca var så besværlig og så lidt kundevenlig, det er ikke i orden.

27. maj 2026

Hej Matilde,

Vi er meget kede af at læse om din oplevelse og forstår den frustration, som situationen har medført.

Vi vil gerne informere om, at alle henvendelser vedrørende leveringsproblemer bliver gennemgået grundigt sammen med transportfirmaet samt via vores interne kontroller, før vi kan give en endelig afgørelse.

Vores mål er altid at afklare, hvad der er sket, og finde den mest passende løsning i hver enkelt sag.

Kunden er naturligvis velkommen til fortsat at kontakte os via vores sædvanlige kundeservicekanaler.

Venlig hilsen,
Esdemarca Team

Venter stadig på min refusion

21. april 2026

Hej Claus,

Det er beklageligt at høre om den situation, du beskriver.

For at kunne gennemgå din sag i detaljer og hjælpe dig så hurtigt som muligt, beder vi dig kontakte os via vores kundeservice eller på consultas@esdemarca.com.

Vi vil meget gerne hjælpe dig.

Esdemarca-teamet

Hold jer fra dette firma

Hold jer fra dette firma. Har sendt en vare retur 2 gange da den kom retur til mig igen. Så har nu ventet 6 uger på at de tilbagebetaler. Er i dialog med forbrugerrådet i Danmark, med henblik på at deres salg skal stoppes. Har skrevet med Esdemarca mange gange men der sker Ikke noget .

31. marts 2026

Hej Jimmi,

tak fordi du deler din oplevelse, selvom vi er meget kede af, at det er kommet så vidt. Vi forstår fuldt ud din frustration efter seks ugers ventetid på en refusion og gentagne returneringsforsøg uden løsning – det er på ingen måde den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi vil meget gerne løse dette så hurtigt som muligt. Skriv venligst til os på consultas@esdemarca.com eller ring til os på +34 917 697 217 med dit ordrenummer, så vores team kan behandle din sag som højeste prioritet og finde en endelig løsning for dig.

Ikke modtaget penge retur

Jeg lader den her anmeldelse stå indtil jeg har modtaget mine penge retur som jeg forventer sker SNAREST.

25. februar 2026

Hej Cecilie,

Vi beklager virkelig den oplevelse, du har haft, og vi forstår fuldt ud, at det er frustrerende at vente så længe på din tilbagebetaling. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi vil meget gerne kigge på din sag med det samme og finde en løsning hurtigst muligt. Skriv venligst til os på consultas@esdemarca.com eller ring på +34 917 697 217 med dit ordrenummer, så tager vi fat i det med det samme.

Esdemarca-teamet.

Jeg købte et par sko og returenere dem…

Jeg købte et par sko og returenere dem da størrelsen ikke passede.
På deres hjemmeside skriver de:

Refusionsbeløb
Ved fortrydelse refunderes:

Beløbet for det returnerede produkt.
Omkostningerne ved standardforsendelse, forstået som den billigste leveringsmulighed, der var tilgængelig på købstidspunktet.

Men jeg fik ikke mit beløb minus forsendelse tilbage. Der var også kommet et returgebyr oveni, hvilket var højere end mit leveringsgebyr.

På den faktura og kreditnota de sendte fremgik det heller ikke at det var et returgebyr og et leveringsgebyr de fratræk mit beløb. Det var først da jeg klagede at de sagde at det var et ekstra returgebyr.

Tillæg efter svar:
Kæresten prøvede en sko på ved at gå et par skridt på et rent gulvtæppe. Herefter blev de pakket fint ind igen og sendt tilbage. Utroligt at det koster penge at prøve et par sko!

19. januar 2026

Hej Strandholdt,

Vi beklager den oplevelse, du har haft i dette tilfælde.

Refusionsbeløbet kan variere afhængigt af årsagen til returneringen. I tilfælde som størrelsesændringer eller frivillige returneringer kan både leveringsomkostninger og returgebyrer blive fratrukket, som det fremgår af vores returvilkår på hjemmesiden.

Hvis der er noget i din sag, som ikke stemmer, eller hvis du ønsker, at vi gennemgår den nærmere, er du velkommen til at kontakte os på consultas@esdemarca.com
eller på telefon +34 917 697 217. Vi hjælper dig gerne med at gennemgå sagen i detaljer.

Kundeservice-teamet

Rotate cardigan

Jeg bestilte en Rotate cardigan, som var på tilbud. Jeg havde læst nogle dårlige anmeldelser og var derfor i tvivl om jeg overhovedet ville modtage min pakke. Jeg modtog min pakke 1 hverdag senere end den forventede leveringsdag og kunne følge GLS hele vejen. Da jeg var i tvivl, om pakken ville komme frem, skrev jeg til kundeservice som svarede på blot få timer og tog action og fulgte op. Produktet var i rigtig god kvalitet, pakket fint ind og jeg er generelt meget tilfreds med det hele!

9. februar 2026

Virkelig dårlig service og firma

Virkelig dårlig service og firma
De er kun ude på at snyde!! De har snydt mig for 1800kr!!! De svarer mig ikke og jeg kontaktede dem samtlige gange i december!! Jeg blev snydt i slutningen af november!! Jeg skrev til dem at min pakke ikke var kommet og at den var leveret forkert!! De var ligeglade og vendte ikke retur! Jeg kontaktede dem samtlige gange uden et svar tilbage!! For 2 uger siden ringede jeg til deres spanske nr og en kvinde der ik kunne engelsk lovede at hendes kollega ville ringe en time efter men det skete aldrig!! Hold jer væk fra de her scammers! De snyder og lyver!

2. januar 2026

Besvarelse fra Esdemarca.com

Godmorgen, vi beklager oprigtigt din frustration og eventuelle ulemper. Kontakt os venligst på consultas@esdemarca.com, så vi kan gennemgå din specifikke sag. Med venlig hilsen

Pakke ikke sendt

Min bestilling gik igennem 30/11/25 og var forventet den skulle blive leveret 7/12/25. Det er nu 17/12/25 og pakken er stadig ikke afsendt.

17. december 2025

Besvarelse fra Esdemarca.com

Tak for din besked, og undskyld forsinkelsen. Vi anbefaler, at du kontakter os på consultas@esdemarca.com, så vi kan tjekke, hvor din pakke befinder sig. Nogle transportfirmaer oplever desværre forsinkelser i disse dage.

Gal igen

Gal igen. Som sidst varen ok, men den rabat der loves ved køb og som der står man får ved levering på sin side kommer ikke. Er det bevist at i ikke giver det? Sidst gik der over et mdr og mange mails før jeg fik den, denne gang er der gået 14 dage siden levering og der står 0credits. Det er ikke i orden. ORDRENUMMER
DU HAR TJENT:
34.19 ESD CREDITS
(tilgængelige ved modtagelse af din ordre

17. november 2025

Hej Ole,

Vi er meget kede af den forvirring og de generede, denne situation har skabt for dig. ESD-kreditter bliver normalt tildelt automatisk, så snart ordren står som leveret i vores system, men i nogle tilfælde kan der opstå en forsinkelse, som kræver manuel gennemgang.

For at vi kan hjælpe dig bedst muligt og kontrollere, hvad der præcis er sket med kreditterne for din ordre, beder vi dig venligst kontakte os på consultas@esdemarca.com
. Vores team vil gennemgå sagen i detaljer og opdatere dine kreditter, hvis det er nødvendigt.

Tak fordi du gjorde os opmærksom på problemet – vi hjælper dig meget gerne videre.

Venlig hilsen,

Bestilte et par støvletter 21/11

Bestilte et par støvletter 21/11, fik bekræftelse på ordren med forventet levering 1/12. Den 26/11 fik jeg besked om, at varen alligevel ikke kunne leveres, og fik pengene retur.

26. november 2025

Hej,

Vi beklager meget, at din ordre blev annulleret.Vi forstår din skuffelse og undskylder for ulejligheden.

Tak for din forståelse.

Super

Man kunne følge med i leveringen hele vejen, og der var ikke nogle forsinkelser. Tværtimod blev min pakke leveret 4 dage før den forventede dato. Derudover ingen problemer med autenciteten af varen.

21. november 2025

Jeg tror produktet er falsk

Jeg tror produktet er falsk. Købte et par birkenstock sandaler i størrelse 41, som er det samme som mine gamle, som er købt i en birkenstock butik. Produktet mindede slet ikke om hinanden i størrelsen, selvom det var til mænd og samme model sandal. Derudover koster refusionen 120 kr?! Ville ikke købe fra denne hjemmeside.

6. november 2025

Hej Viktor,

Vi beklager meget, at din oplevelse ikke var, som du forventede, og vi forstår din skuffelse. Vi vil gerne forsikre dig om, at vi hos Esdemarca kun arbejder med 100% originale varer, der distribueres direkte af mærkerne eller autoriserede officielle leverandører, herunder Birkenstock.

Med hensyn til størrelsesforskellen kan dette skyldes faktorer som skoens læst, den specifikke model eller små variationer mellem kollektioner. Hvis du ønsker det, kan du kontakte os direkte, og vi vil med glæde gennemgå din sag yderligere.

Tak for din feedback; vi sætter stor pris på den, og den hjælper os med fortsat at forbedre os.

returneringen er elendig

Det koster 119 kr for mig at returnere produktet, fordi de bl.a. skal afhente pakken.

13. oktober 2025

Hej,

Vi beklager meget, at din returneringsoplevelse ikke var tilfredsstillende. Vi forstår dit ubehag og undskylder for eventuelle ulemper forårsaget af omkostningerne ved tjenesten.

Vi vil gerne præcisere, at omkostningerne ved returforsendelse fra udlandet kan variere afhængigt af land og type afhentning, da de afhænger af de betingelser, der er fastsat af de fragtfirmaer, vi samarbejder med. I nogle tilfælde kan omkostningerne være højere, når tjenesten inkluderer afhentning i hjemmet i stedet for levering til et afhentningssted.

Hos Esdemarca bestræber vi os altid på at tilbyde en klar og bekvem returneringsproces og gennemgår løbende priserne og de tilgængelige muligheder for at sikre, at de er så overkommelige som muligt.

Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse, da dine kommentarer hjælper os med at forbedre vores tjenester.