e.on er nu partner i SAS EuroBonus-program, så man optjener point til flyrejser ved opladning. Jeg kører elbil for at undgå at belaste klimaet med afbrænding af fossilt brændstof, men nu vil e.on hjæ... Se mere

Har været Eon kunde i 2 år og været yderst tilfreds. Kundeservice er altid hjælpsom med tekniske problemer som eksempelvis da min lader skulle lave en firmware opgradering og derefter gik i sort, e... Se mere

Jeg er gammel EV-lade kunde for godt 5 år siden. Frikøbte eON ladeboks da eON aftale stoppede. Her 4 år senere ville jeg lege med ladeboks og få den i min HA. Spurgte eON support om hjælp m... Se mere

Det var nemt at bestille lader inkl. hvilken type, afklaring af om det skulle være eje eller leje osv. Selve installationen er udført virkelig pænt af en meget venlig/høflig medarbejder, inkl. opry... Se mere

1. Energiselskab

E.ON i Danmark producerer og leverer fjernvarme til mindre byer, og er dermed en del af svaret på samfundets ønske om at øge andelen af grøn energi. Byerne får varme fra E.ONs lokale, energieffektive anlæg, der leverer nem og sikker varme. Sammen med partnere på vores Biogasanlæg leverer E.ON ca. 10 % af Danmarks samlede produktion af biometan, og bidrager dermed til at nedbringe Danmarks C02-udledninger. Vi står også bag en række biogas-tankstationer, der giver et grønt alternativ til den tunge transport. Vores søsterselskab, E.ON Drive Infrastructure, driver et af Danmarks største ladenetværk til elbiler, der giver adgang til opladning både i Danmark og mange andre lande i Europa. Dem finder du her: edri.dk / https://dk.trustpilot.com/review/edri.com

3,9

God

Svarer typisk inden for 24 timer

Dårligt firma ville ønske vi kunne…

Dårligt firma ville ønske vi kunne skifte de er alt for dyre og dårlig service

14. april 2025

Hej Jack.

Vi er kede af, at du ikke er tilfreds med os og vores service. Du er meget velkommen til at kontakte os enten på telefon eller via mail, så vi kan tale om, hvad der er sket og eventuelt finde en løsning.

E.ON Kundeservice

Har ladeløsning med zaptec lader

Har ladeløsning - fungerer vældigt fint

6. april 2025

Hej Frank.

Tusinde tak for din anmeldelse og de fem stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Skønt at høre, at du er glad for din ladeboks og ladeløsning hos os og mange tak for at du har taget dig tid til at skrive om det her.

Dejlig dag til dig ☀️

En simpel rettelse

At bede om en rettelse på min adresse er simpelt nok, burde man mene, og det var det, det handlede om. Problemet var at det havde jeg bedt om for 3 år siden, Og fået at vide at det var ordnet. Men 3 år senere,konstaterer jeg så, at det var det ikke alligevel.

2. april 2025

Hej Harald.

Jeg er ærgerlig over at læse her, at vi ikke har levet op til dine forventninger. Jeg går ud fra, at der er tale om en menneskelig fejl og den skal jeg selvfølgelig beklage.
Hvis ikke du allerede har talt med os, så er du meget velkommen til at kontakte os på mail kundeservice@eon.dk eller pr. telefon på 7027 0577, så vi kan tale om sagen.

Super hurtigt

Super hurtigt, yderst venligt og professionelt svar på henvendelse. Rigtig god oplevelse alt i alt

3. marts 2025

Hej Lisbeth.

Tusinde tak for de fem flotte stjerner og de pæne ord ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi stræber efter at levere gode kundeoplevelser og derfor er det rigtigt dejligt, når det lykkes og anerkendes 😊

Super venlig og forstående kundeservice

Super venlig og forstående kundeservice

24. marts 2025

Hej Kenneth.

Tusinde tak for de fem flotte stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐ og tak for, at du har taget dig tid til at anmelde din oplevelse her.

Vi stræber nemlig netop efter at give en venlig service og ikke mindst at gøre det på en måde, så vores kunder også forstår, hvad vi kommunikerer. Så dejligt at høre, at du også oplevede det sådan.

Rigtig god aften til dig 😊

E.ON Kundeservice

Hurtig, god og saglig vejledning

Jeg var usikker mht betaling af faktura i forbindelse med bankskifte. Fik en hurtig, god og saglig vejledning på mail.

27. marts 2025

Hej Kjeld.

Tusinde tak for din anmeldelse og de fem flotte stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi er glade for at kunne hjælpe dig og at du var tilfreds med vores service. Mange tak for, du tog dig tid til at skrive om din oplevelse her.

Rigtig god søndag til dig 😊

Mange hilsner

Verdensklasse kundeservice

Jeg baserer denne rating på et kundeservice forløb, jeg har haft med E.ON - personificeret ved Iman, som virkelig leverede varen.
Jeg stod lidt i en skod situation- og selvom jeg ikke engang er kunde hos E.ON, så fik jeg den vildeste service fra ham. Henover et par dage hjalp han mig med at løse et problem, hvor jeg bare hele tiden følte mig i trygge hænder.
TAK Iman!

18. marts 2025

Hej Thomas.

Tusinde tak for din anmeldelse, de fem stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐ og din ros af vores service, specifikt Imans 🤩

Vi er glade for at kunne hjælpe - selvom du ikke er kunde hos os.

Tak for at du tog dig tid til at skrive om din oplevelse her - det sætter vi stor pris på. Jeg har allerede givet rosen videre til Iman, som blev rigtig glad for anerkendelsen👌

Top service.

Top service.
Frederik er sat i verden til, at give top service.
Kontakter på mail, og bliver ringet op samme dag. Top service.

10. marts 2025

Hej Simon.

Tusinde tak for din anmeldelse og de fem flotte stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Frederik er nemlig super duper serviceminded - jeg sørger for at give ham roserne.

Rigtig god weekend ☀️

E.ON Kundeservice

Jeg er ret ny hvad det angår el-bil

Jeg er ret ny hvad det angår el-bil. Næsten lige fra start har jeg brugt hurtiglader fra E.ON. og har været glad fordi det er meget nemt at starte opladningen op.
Tak.

10. marts 2025

Hej Allan.

Tusinde tak for din anmeldelse af vores ladestandere og de fem flotte stjerner⭐⭐⭐⭐⭐

Det er dejligt, når det bare fungerer, som det skal.

God solskinseftermiddag til dig ☀️

E.ON Kundeservice

Super imødekommende service medarbejder…

Super imødekommende service medarbejder der trods det var mig der ikke havde sat mig ordentligt ind i sagen brugte tid på at forklare mig sagens rette sammenhæng.
Tip top service

7. marts 2025

Hej Jens

Tak for din fine anmeldelse – vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med vores service 😊.

Det er altid muligt at kontakte kundeservice via mail på kundeservice@eon.dk eller på 7027 0577 – vi er på telefonerne mandag-torsdag 9-16 og fredag 9-15, og vi er glade for at hjælpe, når vi kan.

Defekt ladeboks udskiftet

Min ladeboks nægtede at virke torsdag aften. Jeg ringede til support og pga tidspunktet var det engelsk sproget support. Han prøvede et par gange at få lader i gang, men forgæves. Ville lægge en besked til dag support. Jeg ventede fredag formiddag på opkald, men valgte at ringe selv. Dansk support prøvede også forgæves at skabe liv og ville tilkalde tekniker. De håbede jeg ville få et opkald fredag. Det skete ikke, så jeg skrev til supporten. Mandag blev jeg kontaktet af support, at de ville rykke TSG. Desuden ville de give måneds abonnement i rabat. Og senere fik jeg et opkald om at de kunne komme torsdag morgen. Tekniker kom kl 8 og kl 9 var ny ladeboks installeret og fungerende. Dejligt!

6. februar 2025

Hej Jan

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det er godt at høre, at du er tilfreds med vores tekniske supportafdeling og deres behandling af din sag.

Vi håber, du vil blive glad for din ladeboks.

Hurtig

Hurtig, konkret og effektiv handling fra kundeservice!

26. februar 2025

Hej Mogens

Mange tak for de fem fine stjerner.

Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med vores kundeservice.

E.ON Kundeservice

nem hurtig app og fin service

nem hurtig app og fin service. Viser andre udbydere i een og samme visning. Glad for både løsning og app.

24. februar 2025

Hej JFS DK

Tusind tak for den fem fine stjerner – dem er vi rigtig glade for os.

Det betyder meget for os, at du sætter pris både på vores service og den opsætning, vi har valgt i vores app.

Dejligt

hurtig og effektik udbedring af ladestander. Behagelig samtale

17. februar 2025

Hej Lars.

Mange tak for din anmeldelse og de fire fine stjerner ⭐⭐⭐⭐

Vi er rigtig glade for, at du har oplevet vores service som hurtig og effektiv.

Dejlig dag til dig ☀️

Meget fin service

17. februar 2025

Hej Børge

Tusind tak for din fine anmeldelse af vores service 🤩

Det betyder rigtig meget for os, at vores kunder er tilfredse med os.

Altid god servise

14. februar 2025

Kære Peter.

Mange gange tak for de fem flotte stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐ dem sætter vi stor pris på.

Dejligt at du oplever, at vores service altid er god og tak for, at du tog dig tid til at anmelde os her.

Rigtig god weekend til dig ☀️

Fantastisk service i telefonen

Fantastisk service i telefonen. Frederik hjalp os med det hele. Ingen ventetid på at komme igennem og helt utrolig god service.
Mvh Kamilla

10. februar 2025

Kære Kamilla.

Tusinde tak for din fine anmeldelse og de fem stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Dejligt at vi hurtigt kunne hjælpe - jeg lader roserne gå videre til Frederik 🌹

Dejlig dag til dig 😊

Fin og hurtig service

Fin og hurtig service

5. februar 2025

Hej Finn.

Tusinde tak for de fem flotte stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐ Vi bliver så glade 😀

Skønt at du er tilfreds med vores service og at du oplevede den som fin og hurtig 😊

Rigtig god weekend til dig.

E.ON Kundeservice

Meget hurtig og præcis kundeservice!

5. februar 2025

Hej Mikael.

Iiihhh vi bliver så glade - tak for at du tog dig tid og tak for de fem stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Dejligt, at du er tilfreds med vores kundeservice 😊

Rigtig god weekend til dig.

E.ON Kundeservice

Yderst kompetent og imødekommende…

Yderst kompetent og imødekommende betjening i forbindelse med at jeg havde lidt opstartsvansjeligheder som ny elbilejer.

30. januar 2025

Hej Morten.

Tusinde tak for den flotte anmeldelse og de fem stjerner⭐⭐⭐⭐⭐

Vi er meget glade for at kunne hjælpe.

Rigtig god weekend til dig 😊