e.on er nu partner i SAS EuroBonus-program, så man optjener point til flyrejser ved opladning. Jeg kører elbil for at undgå at belaste klimaet med afbrænding af fossilt brændstof, men nu vil e.on hjæ... Se mere
Har været Eon kunde i 2 år og været yderst tilfreds. Kundeservice er altid hjælpsom med tekniske problemer som eksempelvis da min lader skulle lave en firmware opgradering og derefter gik i sort, e... Se mere
Jeg er gammel EV-lade kunde for godt 5 år siden. Frikøbte eON ladeboks da eON aftale stoppede. Her 4 år senere ville jeg lege med ladeboks og få den i min HA. Spurgte eON support om hjælp m... Se mere
Det var nemt at bestille lader inkl. hvilken type, afklaring af om det skulle være eje eller leje osv. Selve installationen er udført virkelig pænt af en meget venlig/høflig medarbejder, inkl. opry... Se mere
E.ON i Danmark producerer og leverer fjernvarme til mindre byer, og er dermed en del af svaret på samfundets ønske om at øge andelen af grøn energi. Byerne får varme fra E.ONs lokale, energieffektive anlæg, der leverer nem og sikker varme. Sammen med partnere på vores Biogasanlæg leverer E.ON ca. 10 % af Danmarks samlede produktion af biometan, og bidrager dermed til at nedbringe Danmarks C02-udledninger. Vi står også bag en række biogas-tankstationer, der giver et grønt alternativ til den tunge transport. Vores søsterselskab, E.ON Drive Infrastructure, driver et af Danmarks største ladenetværk til elbiler, der giver adgang til opladning både i Danmark og mange andre lande i Europa. Dem finder du her: edri.dk / https://dk.trustpilot.com/review/edri.com
Dirch Passers Allé 76 , 2000, Frederiksberg, Danmark
- kundecenter@eon.dk
- eon.dk
Svarer typisk inden for 24 timer
Dårligt firma ville ønske vi kunne…
Dårligt firma ville ønske vi kunne skifte de er alt for dyre og dårlig service

Besvarelse fra E.ON Danmark
Har ladeløsning med zaptec lader
Har ladeløsning - fungerer vældigt fint

En simpel rettelse
At bede om en rettelse på min adresse er simpelt nok, burde man mene, og det var det, det handlede om. Problemet var at det havde jeg bedt om for 3 år siden, Og fået at vide at det var ordnet. Men 3 år senere,konstaterer jeg så, at det var det ikke alligevel.

Super hurtigt
Super hurtigt, yderst venligt og professionelt svar på henvendelse. Rigtig god oplevelse alt i alt

Super venlig og forstående kundeservice
Super venlig og forstående kundeservice

Besvarelse fra E.ON Danmark
Hurtig, god og saglig vejledning
Jeg var usikker mht betaling af faktura i forbindelse med bankskifte. Fik en hurtig, god og saglig vejledning på mail.

Verdensklasse kundeservice
Jeg baserer denne rating på et kundeservice forløb, jeg har haft med E.ON - personificeret ved Iman, som virkelig leverede varen.
Jeg stod lidt i en skod situation- og selvom jeg ikke engang er kunde hos E.ON, så fik jeg den vildeste service fra ham. Henover et par dage hjalp han mig med at løse et problem, hvor jeg bare hele tiden følte mig i trygge hænder.
TAK Iman!

Top service.
Top service.
Frederik er sat i verden til, at give top service.
Kontakter på mail, og bliver ringet op samme dag. Top service.

Besvarelse fra E.ON Danmark
Jeg er ret ny hvad det angår el-bil
Jeg er ret ny hvad det angår el-bil. Næsten lige fra start har jeg brugt hurtiglader fra E.ON. og har været glad fordi det er meget nemt at starte opladningen op.
Tak.

Besvarelse fra E.ON Danmark
Super imødekommende service medarbejder…
Super imødekommende service medarbejder der trods det var mig der ikke havde sat mig ordentligt ind i sagen brugte tid på at forklare mig sagens rette sammenhæng.
Tip top service

Defekt ladeboks udskiftet
Min ladeboks nægtede at virke torsdag aften. Jeg ringede til support og pga tidspunktet var det engelsk sproget support. Han prøvede et par gange at få lader i gang, men forgæves. Ville lægge en besked til dag support. Jeg ventede fredag formiddag på opkald, men valgte at ringe selv. Dansk support prøvede også forgæves at skabe liv og ville tilkalde tekniker. De håbede jeg ville få et opkald fredag. Det skete ikke, så jeg skrev til supporten. Mandag blev jeg kontaktet af support, at de ville rykke TSG. Desuden ville de give måneds abonnement i rabat. Og senere fik jeg et opkald om at de kunne komme torsdag morgen. Tekniker kom kl 8 og kl 9 var ny ladeboks installeret og fungerende. Dejligt!

Besvarelse fra E.ON Danmark
nem hurtig app og fin service
nem hurtig app og fin service. Viser andre udbydere i een og samme visning. Glad for både løsning og app.

Dejligt
hurtig og effektik udbedring af ladestander. Behagelig samtale

Fantastisk service i telefonen
Fantastisk service i telefonen. Frederik hjalp os med det hele. Ingen ventetid på at komme igennem og helt utrolig god service.
Mvh Kamilla

Besvarelse fra E.ON Danmark
Yderst kompetent og imødekommende…
Yderst kompetent og imødekommende betjening i forbindelse med at jeg havde lidt opstartsvansjeligheder som ny elbilejer.