Har gået hos Energii i mange år og i forskellige centre, primært Hørsholm, Holte og nu Helsingør. Alle instruktørerne er virkelig dygtige, og timerne flyver afsted på den gode måde. Har varieret mit m... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Energii er verdens største Reformer kæde og er etableret og drevet af Gitte Saling. Reformer holdene hos Energii består af holdtræning. Udover, at du kan træne med en partner, kan du samtidig møde andre der deler begejstringen ved, at træne på Reformeren. Træningen på Reformer er en fantastisk - uanset alder og baggrund. Reformeren er relevant for alle – skånsom og samtidig udfordrende. Du vil allerede efter din første workout kunne mærke, hvordan du på samme tid har fået styrket alle dine muskler og strukket kroppen godt ud. Reformertræning SKAL prøves på egen krop. For det er netop din krop, der vil fortælle dig, hvor effektiv træningen er... energii har også Heat it Up træning i 4 af centrene. Her dyrkes Yoga, Stram Op, Puls & Styrke samt Cirkel træning, Trx og Mobility.
Bernhard Bangs Allé 31, 2000, Frederiksberg, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 1 uge

Besvarelse fra Energii
Super træning, søde og dygtige trænere og fantastisk kunde betjening.

Besvarelse fra Energii
Altid god service, f.eks. i forhold til medlemskaber, feedback på træning & i det hele taget.

Besvarelse fra Energii
Kundesservice i top begge gange jeg har sprugt om noget

Besvarelse fra Energii
Ved en fejl har jeg fået en bøde for manglende fremmøde, til et hold jeg aldrig har tilmeldt mig. Jeg skrev til Energii.dk, og inden for få timer havde jeg svar. De annullerede naturligvis bøden.
Tak for god kundeservice.
Og tak for altid god træning ❤️

Besvarelse fra Energii
Masser af muligheder for location og tidspunkter at træne power pilates hele ugen ;-)
Ved kontakt og spørgsmål, hurtig respons, tak for jer i Energii ;-)
Og godt nytår, vi ses i Centrene til god træning og sved på panden

Besvarelse fra Energii
Jeg fik hurtig hjælp til ændring i mit medlemskab. Indenfor blot et par minutter havde jeg fået svar på min mail, hvilket er ud over alt forventning på en søndag.
Meget positiv oplevelse af Energiis medlemssupport. Stor ros herfra!

Besvarelse fra Energii
Rigtig god og hurtig service hver gang man henvender sig på mailen.

Besvarelse fra Energii
Super sød og imødekommende kundeservice, som svarer hurtigt og er klar på at hjælpe! Kan kun anbefale Energii herfra :)

Besvarelse fra Energii
De har rigtige gode træner. Jeg har glemt at tjekke mig ind, support er altid rigtig søde og prøve at hjælpe med alt de kan.

Besvarelse fra Energii
Træningen lever op til sit navn

Besvarelse fra Energii
Energii er et fantastisk træningscenter. Jeg elsker både deres reformer hold og deres mobility and stretch hold.
Deres kundeservice er altid imødekommende og venlige. De kan hjælpe med alle de ting du ikke selv formår at gøre online. Kan varmt anbefales!

Besvarelse fra Energii
Superfin og hurtig service - og benhård og effektiv træning 💪🏻

Besvarelse fra Energii
Altid super venlig og hurtig kundeservice. Og kan kun anbefale træningen - altid kompetente undervisere, alsidighed og god stemning.

Besvarelse fra Energii
Har endnu ikke prøvet deres centre, men jeg vil gerne slå et slag for deres fantastiske kundeservice. De svarer hurtigt og er meget hjælpsomme. Tusind tak for den gode kundeservice, det er ikke alle virksomheder der har dette.

Besvarelse fra Energii
Effektivt! Både træning og kundeservice. Selv de omstændelige momsregler fra 1. januar 2026 formår Energii at håndtere pragmatisk og simpelt. De varmeste anbefalinger her fra.

Besvarelse fra Energii
Energii support er mega søde og hjælpsomme<3 Og de svarer meget hurtigt, hvilket er dejligt.