Har gået hos Energii i mange år og i forskellige centre, primært Hørsholm, Holte og nu Helsingør. Alle instruktørerne er virkelig dygtige, og timerne flyver afsted på den gode måde. Har varieret mit m... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Energii er verdens største Reformer kæde og er etableret og drevet af Gitte Saling. Reformer holdene hos Energii består af holdtræning. Udover, at du kan træne med en partner, kan du samtidig møde andre der deler begejstringen ved, at træne på Reformeren. Træningen på Reformer er en fantastisk - uanset alder og baggrund. Reformeren er relevant for alle – skånsom og samtidig udfordrende. Du vil allerede efter din første workout kunne mærke, hvordan du på samme tid har fået styrket alle dine muskler og strukket kroppen godt ud. Reformertræning SKAL prøves på egen krop. For det er netop din krop, der vil fortælle dig, hvor effektiv træningen er... energii har også Heat it Up træning i 4 af centrene. Her dyrkes Yoga, Stram Op, Puls & Styrke samt Cirkel træning, Trx og Mobility.
Bernhard Bangs Allé 31, 2000, Frederiksberg, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 1 uge
Super venlige og effektiv kommunikation.
Bh Kristine

Besvarelse fra Energii
Jeg får altid rigtig god service når jeg skriver, og når man træner er det altid søde og hjælpsomme træner.

Besvarelse fra Energii
Instruktørerne er dygtige og søde. Altid med et smil :O) eller en sød kommentar.

Besvarelse fra Energii
Søde og hjælpesomme. Glad for at træne i Energii :o)

Besvarelse fra Energii
Dårlig oplevelse hos Energii Pilates i Sydhavn.
Min veninde og jeg bookede en gratis prøvetime, hvor handsker blev nævnt, men ikke som et krav. 30 min inde i timen blev vi stoppet foran hele holdet og fik at vide, at vi enten skulle betale 200 kr. for handsker eller forlade timen med det samme.
Det var både pinligt og uprofessionelt – især midt i en gratis prøvetime. Hygiejne blev nævnt som grund, men udstyret blev ikke sprittet af mellem holdene.
Virkelig dårlig håndtering. Kan ikke anbefales.

Besvarelse fra Energii
Virkelig god træning i Energii reformer og fantastisk god service i administrationen.
Gode trænere og du kommer hele kroppen igennem på en sjov måde.

Besvarelse fra Energii
Vanvittig service, de er altid så behjælpelige. De svarer også mega hurtigt igen.
Alt i alt 10/10😊👍🏼

Besvarelse fra Energii
Jeg vil godt sige tak til særligt to trænere på Amager (Bryggen og Amager strand), som gang på gang bidrager med fantastisk energi, hårde træninger og god musik. Maria og Ida - tak for jer, og tak for at få os andre i bedre form❤️

Besvarelse fra Energii
Energii har en fantastisk support. De svarer hurtigt og er mega forståelige. Dejligt at der stadig findes så klasse support!!

Besvarelse fra Energii
Energii er bare et fedt sted at træne … og de er altid søde og hjælpsomme både instruktør og hos deres kundeservice.
Hilsen Mette

Besvarelse fra Energii
Grundet store forsinkelser med DSB nåede jeg desværre ikke min træning til tiden i dag. Jeg skrev til Energii’s kundeservice, som svarede indenfor en time og annullerede gebyret for for sent afbud. Kan kun anbefale Energii, både for gode træninger og fantastisk kundeservice.

Besvarelse fra Energii
Udover at jeg er vild med deres træning, så er deres kundeservice også god!

Dejlig community, professionelt
Hurtig og serviceminded kundeservice

Besvarelse fra Energii
De var helt utroligt behjælpelig med at både sætte mit medlemskab ned til 4 gange om ugen, og igen op til 8 gange igen. Helt uden problemer.

Besvarelse fra Energii
Top reformer oplevelse! Stort udbud af centre og hold og alligevel en dejlig personlig service, når man kontakter dem via mail. Og en meget fin service ifht at skifte medlemskab ved fejlkøb, tak til god Energii :)

Besvarelse fra Energii
Fine faciliteter de fleste steder. Lidt for meget udskiftning af instruktører. Svært at være sikker på at få den instruktør man fungerer bedst med. Blevet lidt for store i forhold til at føle man "hører til"