Har gennem flere år brugt Endomondo, de seneste år som Premium udgave. Har været meget tilfreds indtil for nogle uger siden. F.eks. går der 1½-2 døgn for mine aktiviteter bliver registreret. Stopper... Se mere
Endomondo er lukket med udgangen af 2020!! Måske men er lige blevet trukket 375 kr. For abonnement 2021/22.
Hvad går der galt? Får hele tiden fejl på hjemmeside og app på Android opdaterer kun "feed-tab" når man åbner den første gang. Man kan ikke uploade nye træningspas fra filer (.fit .gpx etc.). Vi... Se mere
De sidste tre uger er det bare blevet dårligere og dårligere... Kan læse Endomondo lukkede og slukkede i Danmark i efteråret 2018 og platformen rykkede Under Armour til USA. De må ha’ opgivet den her... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Træningsplan
Jeg har været meget glad for Endomondo Premium. Den fungerer optimalt, så længe man holder træningsplanen. Der er ikke plads til skader eller andre årsager, der gør man bliver nød til at holde pause.
Træningsplanen giver på ens planlagte løbedage en opdatering om ens kommende løb for dagen. Udfører du ikke det planlagte løb, vil der forekomme et minus. Udfører du løbet får du et fint flueben. Der er næsten altid plads til, at indhente det tabte. Det har personligt motiveret mig. Indhenter du det tabte får du et fint grøn flueben og man er igen på sporet.
Desværre fik jeg en skade, der gjorde at jeg var nødsaget til at tage en pause. Endomondos træningsplan tilbyder ikke en pausefunktion eller "bero". Det gør, at når man efter nogle uger er klar til løb igen er sat fuldstændig bagud.
Jeg har på nuværende tidspunkt tre valg - hvis jeg vil fortsætte med Endomondos træningsplan:
1. Enten starte helt forfra med en ny træningsplan (hvilket er demotiverende).
2. eller starte hvor jeg slap og leve med, at de daglige opdateringer om dagens løb ikke er i overensstemmelse med, at jeg starter hvor jeg slap - Planen er hele tiden nogle uger foran, og det virker uoverskueligt at indhente det tabte.
3. Se bort fra de tabte uger og starte i UGE 11, til trods for min skade og derfor mit niveau kom i UGE 6. - Jeg frygter at gøre mere skade end gavn ved denne løsning.
Det er super ærgerligt for træningsplanen fungerede optimalt og ud over mine forventninger, inden skaden kom.
Så min anbefaling lyder:
Er du ikke umiddelbar i risikozone for at få skader, er PREMIUM og træningsplanen en perfekt løsning til dig, som ønsker at træne motiverende og overkommerligt op til 5 kilometersløb!
- Har du derimod let til skader, eller ved du ikke altid kan overholde træningsplanen (løb 3-6 gange om ugen, du laver selv indstillingerne) bør du søge videre og finde en anden app.
Efter deres nye opdateringer
Efter deres nye opdateringer, virker gpsen ikke.
Har ellers været glad for den, men nu overvejer jeg at opsige medlemskabet
Kvalmende måde at opkræve abonnement på.
UMULIGT at afmelde …
Godt program men UMULIGT at afmelde betalingen!!
Edmondo på cykelruten
Har haft på sidste at Edmondo falder ud på cykelruterne , rigtig træls
Kan ikke få Endomondo til at virke med …
Kan ikke få Endomondo til at virke med samsung s8 på trods af mange indstillinger
Fungerer optimalt
Jeg har brugt endomondo i snart to år, og har været rigtig glad for det. Alt fungere for mig. Dog er det minimalt hvad man kan bruge af funktioner, hvis ikke man er premium. Samtidig er det også dyrt at blive premium, men tør man satse pengene er det, det hele værd.
Kraftig prisstigning og eller tab af …
Kraftig prisstigning og eller tab af funktioner
Elendig support
Egentlig ok produkt, men ingen - absolut ingen hjælp og support at hente. Prøv selv at finde brugbare kontaktoplysninger....
Den elendige support gør, at jeg er på vej væk fra Endomondo
Fungerer super!
Simple funktioner koster betaling
Simple funktioner koster betaling.
Langt under forventet.
Ingen intelligente funktioner, f.eks. anbefalet løbepace baseret på puls og distance og hastighed.
Simpel app, som burde kunne mere uden betaling.
Funktioner, som man anno 2017 nemt kunne lave algoritmer for savnes.
Har glemt mit Logon id
Har glemt mit Logon id - de har en "svar robot" til at besvare kundehenvendelser. Fuldstændig og aldeles komplet ubrugeligt. Jeg finder anden "App" til mit formål.
Bliver dårligere og dårligere desværre
Har brugt den fra 2013 - løber i gennemsnit 25-40km om ugen og går en del. Selv om der bliver proppet nye features på, så bliver udgivet for hurtigt, uden at være gennemtestet - det er min opfattelse. Jeg oplever: Dårlig performance på billede-upload (billeder er længe om at dukke op på iphonen og lige for tiden kan de ikke slettes+ at de kommer omvendt på mange gange), træningspas skydes afsted til de sociale medier MIDT i at jeg skriver en statusopdatering, træningsplan ikke optimalt; ALT for mange km uden hensyn af noget andet end hastighed, burde være mere dynamisk, alder, auto-pause reagerer for langsomt (selv om jeg klods-bremser, mv. Autotræner fortæller ikke hvor langt jeg er nået, km antal er cuttet væk mv. mv. Jeg har geninstalleret appen flere gange og sørger for at holde min tlf. uden støj og for meget data så årsagen ligger ikke der. Overvejer en anden app, hvis ikke det bliver bedre.
Elendig app
Desværre er endomondo blevet rigtig dårlig efter det er blevet solgt. Jeg bruger den til mine cykelture, men det er da lidt en slatten oplevelse, når den gang på gang ikke måler afstanden, men kun tiden. Æv. Gider ikke bruge den mere.
Ikke godt nok !
Bla kan jeg se min hastighed gentagende gange på samme tur falder under niveau selvom jeg hold jævn hastighed
Så kan ikke regne med de data jeg får !
Dropper den og går tilbage til cykel cpu igen
Kigger efter noget andet
Siden Endomondo blev solgt er det blevet et ringe produkt med endnu dårligere support. Har brugt det i årevis både som gratis version og premium. Virker nu som viden blæser. Gider ikke mere.
Forskellige målinger
Går stavgang med en gruppe, hvor målingerne ikke er ens. Der er op til 2 km forskel på min smartphone og en af de andre ved omkring 6 km stavgang. Det er utilfdsstillende, man ikke kan regne med målingerne.
Mangler lyd fx mellemtider
Ok app, men må indrømme at jeg begynder at overveje at finde en ny app. Jeg får ikke lyd på gennem et træningspas. Har læst mig til andres svar på samme problem, at de skulle bøvle med noget serverværk. .. men det har jo stået på i månedsvis nu. .. ikke ok
Kvaliteten er dalende
Jeg har brugt Endomondo i flere år og bruger den ofte.
Jeg har desværre måtte konstatere, at der er sket en væsentlig forringelse på det seneste.
Jeg har flere gang konstateret, at vi er tre cyklister, der cykler nøjagtig samme rute, og alligevel får tre ret forskellige resultater på vores Endonondo-. Prøvede derfor at køre med gps ur og har konstateret, at jeg ofte får kredit for længere distancer end jeg har cyklet/løbet.
Derudover kan jeg ofte slet ikke komme ind og læse feks notifikationer eller se venners træningspas.....hvilket er møj irriterende.
Faktisk er det rigtig ærgerligt, da jeg godt kan lide app'en - når den virker
Urimelige forretningsmetoder
Købte premium app til Android og havde det fint med den app jeg havde. Pludselig fik jeg for længe siden besked på, at jeg skulle opdatere, fordi de havde lavet en ny, men at jeg - selvom den nye app ikke var premium - ville have de samme funktioner. Den app jeg fik mangler en del af de funktioner.
I dag spammer de mig så med tilbud om, at de gerne vil tilbyde mig 25% rabat, hvis jeg opgraderer!? Og på listen står så nogle af de funktioner, som de har fjernet ifht. tidligere.
Så nej, Endomondo, jeg vil ikke købe noget hos jer igen, når jeres forretningsmodel byder jeres kunder løgn og bedrag - ellers tak.