Har gennem flere år brugt Endomondo, de seneste år som Premium udgave. Har været meget tilfreds indtil for nogle uger siden. F.eks. går der 1½-2 døgn for mine aktiviteter bliver registreret. Stopper... Se mere

Endomondo er lukket med udgangen af 2020!! Måske men er lige blevet trukket 375 kr. For abonnement 2021/22.

Hvad går der galt? Får hele tiden fejl på hjemmeside og app på Android opdaterer kun "feed-tab" når man åbner den første gang. Man kan ikke uploade nye træningspas fra filer (.fit .gpx etc.). Vi... Se mere

De sidste tre uger er det bare blevet dårligere og dårligere... Kan læse Endomondo lukkede og slukkede i Danmark i efteråret 2018 og platformen rykkede Under Armour til USA. De må ha’ opgivet den her... Se mere

1,3

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

1,3

Gennemførte mit første halvmaraton i…

Gennemførte mit første halvmaraton i august på en for mig helt ukendt rute. Jeg holdt derfor via Endomondo nøje øje med, hvor langt jeg var. Desværre blev det en MEGET demotiverende afslutning på turen, da Endomondo viste sig at måle totalt forkert. Forestil Jer lige min glæde, da Endomondo viste at jeg nærmede mig de 21,1 km og håbede at se målstregen når som helst - men den kom så ikke før 2,5 km senere. Hold kæft jeg var gal. Endomondo endte med et resultat på 23,65 km.
Og det samme kan jeg nu se gælder alle mine små ture hjemme også. Endomondo måler ruterne længere end de er. Desuden kan den måle en topfart på 20,69 km/t når jeg GÅR?!?! Jeg finder en anden app, ærgerligt nok.

16. september 2019

desværre måler den forkert km

desværre måler den forkert km. og det er rigtig øv, prøv at finde ud af hvorfor man får forskellig km antal ...3 personer med hver sin km afstand...hmm...måske skal den bare skrottes...

13. september 2019

Fungere ikke

Fungere ikke. Efter ca. 2 timer stopper GPS.
Trods utallige forsøg på at udbedre problemet og ændringer af systemindstillingerne efter bl. a. Endomondos anvisninger hjælper det ikke.
Nu sletter jeg appen.

20. maj 2019

Samme oplevelse som mange andre

Samme oplevelse som mange andre.

Ville gentegne mit årsabonnement på Endomondo, men app'en fremstår som dårligere end tidligere, ligesom forskellige gratis funktionaliteter (der også nemt kan findes udenfor appen) er blevet gjort til premium-tjenester, selv dér, hvor det kan fremstå latterligt, da funktionaliteten er tilgængelig hundredevis af andre steder på nettet.

Ringere produkt og usympatisk strategi fra de nye ejere = jeg gider ikke bruge penge på det igen, da alle tjenester og funktionaliteter egentlig kan tilgås gennem andre apps, hvor jeg i øvrigt ikke behøver betale til Endomondos nye amerikanske ejere.

18. april 2019

Har dags dato slettet appen

Har dags dato slettet appen, da den slet ikke fungerer optimalt længere. Den er virkelig blevet ustabil og så kan jeg ikke bruge det til noget mere!
På en længere gåtur i Odense havde jeg den sat til og efter et lille ærinde i netto kunne jeg se, at appen var gået grassat og den havde målt en gå-fart på ikke mindre end 198 km/t! Flot! Så ikke mere Endomondo her🤮

3. april 2019

Jeg har rigtig mange gange brugt…

Jeg har rigtig mange gange brugt Endomondo til at lave nye vandre ture.
Det har jeg og mange andre haft rigtig stor glæde af.
Men nu kan jeg se at hjemmesiden er blevet lavet om.
Så man ikke længer kan gå ind og lave sine egne vandreruter.
ØV. ØV.ØV.
Jørn Jensen.

22. marts 2019

Endomondo's forretningsmodel er utiltalende.

Endomondo har i mange år fungeret godt. Jeg har brugt det til løb mange steder i verden. Men efter appen ikke længere er på danske hænder, er meget blevet dårligere. Specielt deres agressive salgstilgang er utiltalende. Der er mange, der har oplevet, at de har fået regninger, for ydelser, de ikke vidste, de havde købt. Se f.eks. på denne side. I dag er det så sket for mig. Ved ét forkert tryk købte jeg en års Premiumabonnement. 75 kr. om måneden. Man afslutter sin løbetur godt forpustet, vil lukke ned for appen, og trykker forkert. Vupti, så har du lige købt for 12 x 75 kr., og abonnementet forlænges automatisk om et år, tak for det! Det er ren og skær bondefangeri, og en klam forretningsmodel, som måske passer til det store land på den anden side af Atlanten. Appen ryger ud nu, og jeg vil fremover kun bruge mit Garmin-ur/app. Skrammel!

PS: Til jer, der kommer til at købe Premium til IOS, og som ikke ønsker abonnementet: I kan fortryde købet hos Apple (kan ikke skrive adresse her, da Trustpilot ikke tillader links. Men google "fortryd køb apple" eller noget i den stil).

1. januar 2019

PAS GODT PÅ

PAS GODT PÅ - og læs deres nye privatlivspolitik grundigt, inden du godkender.
Personligt kan jeg ikke acceptere at jeg skal give dem lov til frit at distribuere mine data over hele kloden og ukritisk bruge dem til at der lugter af at de kan tjene penge på det. Derfor har jeg valgt at droppe Endomondo helt - og heldigvis er der andre tilsvarende app's, der ikke har samme problem.
Jeg har skrevet nedenstående mail til dem og er spændt på at se, om de besvarer den tilfredsstillende:

Hej Endomondo,

Jeg har været glad for Endomondo app’en, men jeres nye privatlivspolitik er helt ud i hampen og jeg ønsker ikke længere at I opbevarer nogle data om mig overhovedet.

Jeg har forsøgt at logge på jeres hjemmeside for at slette selv, men jeg får ikke lov at logge ind uden at godkende jeres privatlivspolitik – og det vil jeg under ingen omstændigheder.

Under henvisning til EU’s Persondataforordning, som I er underlagt for mit vedkommende, idet jeg ikke har godkendt jeres utilstedelige privatlivsbetingelser, skal jeg bede jer:
1. Oplyse mig præcis hvilke data I har gemt om mig.
2. Oplyse mig alle de interessenter I har videregivet mine data til.
3. Slette alle mine data på alle jeres servere og at sikre en tilsvarende sletning hos alle de interessenter i måtte have videregivet mine data til. Jeg skal bede jer bekræfte skriftligt at det er sket.

Jeg tillader mig at forvente, at I bekræfter ovenstående snarest og oplyser mig, hvornår jeg kan forvente det er bragt i orden.

For en god orden skyld skal jeg oplyse, at jeg agter at indgive anmeldelse af jer, subsidiært Under Armour til Datatilsynet, som er EU DPA (Data Protection Agency) i Danmark, medmindre jeg får et tilfredsstillende svar inden 14. dage fra dags dato.

25. maj 2018

Jeg har brugt Endomondo i rigtig lang…

Jeg har brugt Endomondo i rigtig lang tid, og er meget tilfreds - MEN nu er jeg blevet smidt af Endomondo på den enhed jeg træner med. Jeg har adgang fra min PC, men jeg kan ikke logge ind på Endomondo på min mobile enhed MED MINDRE jeg accepterer at dele mine private oplysninger med "Under Armour Inc" og 3. part i USA... Det ønsker jeg ikke at give tilladelse til, mine private oplysninger og hvor jeg befinder mig i verden når jeg motionerer vil jeg ikke dele med 3. part. Ergo - hvis jeg ikke "vinger af" at jeg giver samtykke og accepterer dette kan jeg ikke komme længere i forsøget på at bekræfte mit abonnement...Hej Hej endomondo - der er rigelig andre træningsapps, og jeg synes det er tyndt.

16. maj 2018

Jeg har Endomondo på min telefon og det…

Jeg har Endomondo på min telefon, og det har min kæreste også,
vi gik for nogle dage siden en tur sammen,
Tændte samme tid, og slukkede samme tid (hånd i hånd)
min viste 6,0 km og hendes viste 6,6 km
Idag løb jeg en tur Endomondo viste 3,57 km
og mit løbeur fra TomTom viste 3,06 km
????????????????
Hvad skal man snart tro på ?

20. februar 2018

Simpelthen for ringe!!!!

Simpelthen for dårligt at jeg åbner appen, starter ruten, og når jeg så kommer hjem og afslutter korrekt, at jeg ikke kan finde min rute NOGLE steder. Også skal jeg opgradere til premium for at kunne se det?!!! Og ikke nok med det så står der på deres hjemmeside, at hvis man skriver til dem via kontakt formularen bliver der ikke svare? Helt ærligt altså. Ringe kundeservice..

15. februar 2018

Er dette din virksomhed?