ENAMEL Copenhagen Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 79 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne udtrykker stor tilfredshed med det brede udvalg af utrolig smukke smykker, som i rigtig høj grad lever op til de personlige forventninger og billederne på hjemmesiden. Derudover roser forbrugerne konsekvent den lynhurtige levering, den fine indpakning og den utrolig hjælpsomme og venlige kundeservice. Nogle anmeldere var ikke glade for kvaliteten, idet visse charms og ringe mistede forgyldningen eller gik i stykker efter kort tids brug. Desuden bemærkede flere købere ulemper ved at opleve forsinkede forsendelser, samt at varer som lå i kurven pludselig viste sig at være udsolgte.

Det, folk taler mest om

Product

Brugere beskriver positive interaktioner med produkt, idet forbrugere fremhæver de flotte smykker og den... Se mere

Delivery service

Kunder deler positive meninger om leveringsservice med generel tilfredshed og fremhæver gentagne gange den... Se mere

Quality

Anmeldere nævner tvetydig feedback om kvalitet, idet mange forbrugere roser smykkerne for at være flotte og... Se mere

Order

Kunder havde tvetydige oplevelser med ordrer, idet nogle oplevede manglende varer og forsinket forsendelse,... Se mere

Service

Forbrugere finder service positiv og roser den imødekommende betjening med et smil og stor hjælpsomhed. Mange... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Super fine varer og dejligt de bliver pakket i en fin æske. Dog lidt øv der er varer man kan lægge i kurven som er udsolgt og som de ikke fjerner fra webshoppen på trods af bestillinger. De sender blo... Se mere

Super flotte produkter, som jeg går til når jeg skal give gaver til de nærmeste. Et vedhæng var faldet af en ørering, hvorefter jeg henvendte mig til Enamels kundeservice. Jeg fik en hurtig og pr... Se mere

Jeg købte et par fine øreringe til min datters studenterfest (anbefalet af hendes storesøster ;-)). Jeg ville gerne have de 10% rabat ved at tilmelde mig deres nyhedsbrev, men rabatkoden dukkede ald... Se mere

Købt øreringe til gave. Kender ikke produktet. Leveringstid indenfor få dage var vigtig. Efter min henvendelse fremrykket og pakken kom til tiden. Hilsen - Allan

1. Smykkeforretning
  2. også i
  3. Smykkedesigner
  4. Smykkeproducent

ENAMEL Copenhagen skaber glæde gennem smuk dansk design. Vores smykker kombinerer det farverige og legende med det elegante og klassiske. Det er vores ønske at smykkerne, med deres raffinerede brug af farver, sten og perler, skaber JOY hos den, der bærer dem. ENAMEL betyder emalje, og netop de håndmalede farvestrejf, der er kendetegnende for brandets unikke smykkeunivers. Farver er dybt forankret i vores DNA – de bringer glæde og liv, og derfor spiller de altid en central rolle i vores kollektioner. ENAMEL Copenhagens smykker er lavet i 18 karat forgyldt sterlingsølv, hvoraf 80% er recycled silver. Det er vigtigt for os at ramme et prisleje, hvor alle kan være med, så enhver smykkeelsker, kan gå med vores smykker og opleve dem som en del af livets glæder, højtider og minder. Det er vores ønske, at alle skal have mulighed for at kunne gå med vores smykker og opleve disse som en del af livets glæder, højtider og minder.

4,4

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

87 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

De smukkeste smykker🥰

Smykkerne er smukt fremstillet, der er fokus på finish og flot indpakning. Servicen er i top, en tilfreds kunde kommer altid tilbage❤️😊

30. juni 2025

Hej Sanne

Woaw tusind tak for de store flotte stjerner, og den dejlige ros! Det betyder meget for os ⭐⭐⭐⭐⭐

Hvor er det skønt at læse, når vores kunder er glade for både smykkerne, vores hurtige levering og vores service. 🤩🎉

Både designteamet og lagerteamet gør også hver dag deres bedste for at skabe en god oplevelse, og det må siges, at du har fået netop det 🥰 Din feedback gør dem meget glade. 🌿🌻

Tak for at være en del af vores smykkeunivers 💞

ENAMEL Copenhagen

Er normalt kæmpe fan af Enamel og har…

Er normalt kæmpe fan af Enamel og har mange af mine smykker derfra, men sidder desværre denne gang med en ærgerlig følelse.

Bestilte et par øreringe, da jeg fik en mail om at alle der modtager nyhedsbrev kunne få 40% før alle andre. Jeg har ikke engang hentet øreringene i pakkeshoppen endnu og de er nu sat ned med 50% for alle. Så er det ikke super meget værd at få deres nyhedsbreve. Lidt kedeligt at sidde med en øvfølelse, inden jeg overhovedet har hentet øreringene. Det er ellers et par jeg har kigget på længe.

Update: har nu været i kontakt med Enamel, som var rigtige søde og fandt en rigtig god løsning. Det betyder sindssygt meget, at de håndterede det hele med sødt, venligt og meget løsningsorienteret. Jeg er nu igen en glad kunde hos Enamel copenhagen.

6. juli 2025

Hej Julie

Tak for at tage dig tid til at dele din oplevelse her og for at kontakt til os på mail. 🥰

Det betyder meget for os at du er en del af vores smykkeunivers og at vores smykker har skabt masser af JOY. 💕

Vi forstår godt din ærgrelse, og vi vil rigtig gerne finde en god løsning på denne sag med dig🥰

Du ønskes en dejlig dag af hele teamet fra ENAMEL Copenhagen 🌻🌿

hurtig ekspedition

27. juni 2025

Hej Poul Erik

Tusinde tak for de store stjerner du har givet os! Vi er vilde med hver og en af dem!🤩⭐⭐⭐⭐⭐

Vi er glade for at din pakke blev leveret i en fart 🥰

Vi bestræber os på altid at yde den bedste service for vores søde kunder, så I får den bedste oplevelse i forbindelse med køb på vores hjemmeside! 😍

Tusinde tak for at være en del af vores smykkeunivers og skabe en masse JOY! 🌻🌿

ENAMEL Copenhagen

Så fin en hjemmeside og så hurtig…

Så fin en hjemmeside og så hurtig levering. Er så glad for mit fine armbånd.🌷

27. juni 2025

Hej Jane

Tusinde tak for din feedback og de 5 stjerner❤️ Vi sætter stor pris på at hører om vores kunders oplevelser 🥰

Hvor er det dejligt at læse, at du har haft en positiv oplevelse i forbindelse med køb af dit armbånd 😍

Vi har det sejeste team bag ENAMEL Copenhagen, som gør det muligt for alle vores søde kunder at bestille deres ordre på en overskuelig hjemmeside og modtage dem lynhurtig levering.
Det er da bare ren JOY 🌻🌿

Tusinde tak for din ordre og på gensyn på www.enamelcopenhagen.dk 💞🥰

Du ønskes en dejlig sommer med masser af glæde 💕

ENAMEL Copenhagen

Super hurtig levering og fine smykker

Super hurtig levering. Gode tilbud og smukke smykker der lever op til billederne. Glade modtagere af gaverne. Super fine gaveposer ift hvad jeg har oplevet andre steder. Tak for det :-)

20. juni 2025

Hej Marie

Woaw tusind tak for din flotte 5-stjernet anmeldelse ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi er vilde med at kunne sende vores smukke smykker ud i verdenen, så alle smykkeelskere kan få glæde af vores brand.
Smukke smykker, rimelige priser, gratis fragt og hurtig behandling af ordrer, det er jo ren JOY!🥰

Tusinde tak for at være en del af vores smykkeunivers! 🤗😍

Hele teamet bag ENAMEL Copenhagen ønsker dig den dejligste dag 🌻🌿

Dejlige smukke enkle smykker

Hurtig ekspedition, dejlige smukke enkle smykker, jeg har brugt dem i flere år.

25. juni 2025

Hej Anne-Marie

Mange tak for de flotte stjerner! Vi er vilde med hver og en af dem! 🥰⭐⭐⭐⭐⭐

Der er virkelig heller ikke noget bedre end smukke smykker med hurtig levering! Det er skønt, at du har kunne få glæde af dine smykker med det samme! 🥰🌻🌿

Tusinde tak for at være en del af vores smykkeunivers så mange år. Det har en kæmpe betydning for os 🤗

ENAMEL Copenhagen

De øreringe jeg har købt er en gave

De øreringe jeg har købt er en gave, som ikke er givet endnu. Men fin og hurtig levering 😊

11. juni 2025

Hej Dorthe

Tusind tak for de store flotte stjerner, og den dejlige ros! ❤️

Det er fantastisk at læse, når vores kunder er glade for både smykker, vores hurtige levering. 🌻🌿
Både designteamet og lagerteamet gør også hver dag deres bedste for at skabe en god oplevelse, og det må siges, at du har fået netop det 🥰 Din feedback gives straks videre til de 2 teams!

Tak fordi vi må være med til,
at skabe glæde i dine relationer!💞

ENAMEL Copenhagen

Meget fin service .både med køb og…

Meget fin service .både med køb og retur vil varmt anbefale dem

29. maj 2025

Hej Bente

Mange tak for de 5 store stjerner! Vi er vilde med hver og en af dem! 🥰⭐⭐⭐⭐⭐

Hvor er det skønt at læse, at du har ros til vores service! Det går lige i hjertet på os ❤️ Der er virkelig heller ikke noget bedre, når alt bare kører glidningsfrit.

Tusinde tak for at være en del af vores smykkeunivers! På gensyn på www.enamelcopenhagen.dk 🤗💕

ENAMEL Copenhagen

Smykket lever helt op til mine…

Smykket lever helt op til mine forventninger. Design mæssigt, til prisen.
Hurtig og nem levering.

Hej Pihl

Tusinde tak for at tage dig tid til, at skrive en anmeldelse af din oplevelse i forbindelse med køb af vores smykker! 🤩🌸

Tak for din ordre, vi håber den skaber en masse glæde.

På gensyn på enamelcopenhagen.dk! ❤️

Min ørering gik i stykker efter 2 brug

Opdatering: Enamel har tilbudt at ombytte de ødelagte smykker til nogle nye, og har generelt håndteret det fint. Det er selvfølgelig ærgerligt at de er gået i stykker efter kort tid, men servicen har været fin fra deres side - modsat hos forhandleren.

Min ørering gik i stykker efter 2 brug. Perle faldt af. Jeg købte derefter et armbånd til min veninde for 500 kr. som gik i stykker efter tredje gang det blev brugt. Illums Bolighus, hvor det blev købt, nægtede at give alle pengene tilbage - stik imod forbrugerrettighederne og reklamationsretten.

3. juni 2025

Hej igen Maria 💕

Allerførst, tusind tak for rosen af vores service! 😊
Vi er glade for at kunne hjælpe alle vores søde kunder med god service og hurtigt behandling af alle ordrer. 🌻🌿

Jeg er ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse hos Illums Bolighus. Det vil vi gerne imødekomme. Hvis du tager ned til vores butik så hjælper vores skønne piger dig godt videre ❤️

Du ønskes en fantastisk weekend af hele team ENAMEL Copenhagen 🥰

Gode tilbud

Gode tilbud
Aldrig haft seriøs ballade med er smykke, og har en del😉

Hurtig levering 👍🏼
Niecerne er altid glade for deres gaver 💗🎶

Hej Bianca

Hvor er vi glade for de flotte stjerner! Tusind tak for dem, og for at tage dig tid til at skrive en 5-stjernet anmeldelse herinde ⭐⭐⭐⭐⭐

Der er virkelig heller ikke noget bedre end gode tilbud 🤩 Det er skønt, at I har kunne få glæde af jeres smykker med det samme! 🥰

Tusinde tak for at være en del af vores smykkeunivers! 🤗😍

Hele teamet bag ENAMEL Copenhagen ønsker dig den dejligste dag ❤️

ENAMEL Copenhagen

Nem webshop og god service.

Nem webshop og god service.

Hej Birgitte

Tusind tak for de 5 store stjerner du har givet os! Dem er vi rigtig glade for! ⭐⭐⭐⭐⭐

Også tusind tak for rosen af vores webshop. Det bliver vores e-commerce virkelig glade for at høre. 🥰❤️

Nyd dine nye smykker og på gensyn på www.enamelcopenhagen.dk 🤗

Vi ønsker dig en fremragende dag 🌻🌿

ENAMEL Copenhagen

Lækkert smykke og levering til tiden

Smykket vakte meget stor glæde, og forsendelsen kom til tiden. Super!

24. maj 2025

Hej Britta 🌻🌿

Tusinde tak for at være en del af vores smykkeunivers, og tak for de 5 flotte stjerner! 🥰

Hvor er det dejligt at læse, at du har fået hurtig levering af dine nye smykker. Der er heller ikke noget bedre end at kunne tage sine nye smykker i brug med det samme! 😍💕

Nyd dine nye smykker, og kig endelig forbi igen næste gang du skal forkæle dig selv eller en du holder af. 🥰

Vi ønsker dig en dejlig dag!

Smukke smykker

Smukke smykker, hurtig levering og rigtig gode priser

16. maj 2025

Hej Jannie

Tusind tak for de 5 skønne stjerner! Vi er vilde med dem alle 😁🥰

Det er så dejligt at læse din ros af vores smykker! Vores designteam elsker at skabe alle de smukkeste styles til vores kollektioner, og vi synes også selv at de gør det et godt stykke arbejde. 😍💕

Mange tak for at være en del af vores smykkeunivers! På gensyn på www.enamelcopenhagen.dk 🤗

Smukkeste smykker og hurtig levering

Smukkeste smykker og hurtig levering

12. maj 2025

Hej Cindy 😊

Tusind tak for at være en del af vores smykkeunivers, og tak for de 5 fine stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Hvor er vi glade for at læse at du har fået hurtig levering af dine smukke smykker. Der er heller ikke noget skønnere end at kunne tage sine nye smykker i brug med det samme 😍❤️

Nyd de nye smykker, og kig endelig forbi igen næste gang du skal dig selv med nye smykker! 🥰

ENAMEL Copenhagen

Øreringe er smukt og meget glad for det😊

2. maj 2025

Hej Mrs. Evangeline Petersen

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Vi er glade for hver og en af de skønne stjerner 🥰

Hvor er det skønt at læse, at du er tilfreds med dine øreringe. Det går lige i hjertet på os ❤️

Nyd dit nye smykke og på gensyn på www.enamelcopenhagen.dk 🤗

ENAMEL Copenhagen

Forgyldning bliver sort og mat efter kort tid

Jeg købte et par Enamel ørering model Lua som er forgyldte. Efter 1-2 ganges brug til festlig lejlighed har de ligger i æsken og dertil i en klik luk pose i 1-2 års tid. Alligevel er de matte, sorte og oxyderede. Jeg kan ikke få Enamel firmaet til at modtage øreringene med posten og rense forgyldningen for mig med sølvrens.
Jeg vil ikke selv gøre det da der er perler på, der er kæde/ øjer på og små medaljoner som jeg finder svære og tidskrævende at pudse.
Jeg synes det er en utrolig tynd forgyldning eller andet må være galt når de kun kan bruges 1-2 gange og kun holder sig pæne 1-2 år selvom de er pakket ind så lufttæt som muligt. De koster 700kr fra ny.
Hos Julie Sandlau har jeg kunnet gå ind i butikken og få en ekspedient til at rense et par øreringe gratis med sølvrens hvis forgyldningen er blevet lidt kobberfarvet.
Hos Enamel er der ingen service og forgyldningen bliver helt sort og mat.
Virkelig dårligt smykke til næsten 1.000kr.
Penge ud af vinduet. øv.
Købt hos Illums Bolighus online

3. maj 2024

Hej Anonym

Tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse af din oplevelse. Vi er dog kede af at læse, at du har haft en dårlig oplevelse med dine øreringe ❤️ Selvfølgelig skal et par øreringe til 700 dkk holde 😊 De skal dog opbevares korrekt, og ikke have været udsat for fx fugt, parfume eller lign, da de herved kan få misfarvninger.
Vi kan desværre ikke se en mail i vores system, hvor vi har afvist at hjælpe dig. Det er ca. 10 måneder siden vi havde en korrespondance med dig, og vi kan se at vores kollega blot først anbefalet dig at prøve at rense øreringene. Virkede dette, kunne øreringene nemlig tages i brug med det samme igen 😊 Lykkedes det ikke, blev du anbefalet at tage fat i Illums Bolighus hvor øreringene er købt, så de kunne hjælpe dig med en fin løsning – fx en ombytning eller refundering. De har nemlig din ordre i deres system og dermed alle info.
Vi hørte efterfølgende ikke yderligere, så vi forventede at alt var løst på daværende tidspunkt. Måske du allerede har fået det løst med Illums Bolighus i mellemtiden? Ellers tag endelig fat i dem hurtigst muligt, så du kan få en afslutning på sagen 🥰

ENAMEL Copenhagen

Virkelig fine smykker og utrolig hurtig…

Virkelig fine smykker og utrolig hurtig levering👌.

19. april 2025

Hej Camilla 💕

Tusind tak for de 5 fine stjerner du har givet os! Dem sætter vi stor pris på.⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg vil give den fine ros videre til vores design-team. De gør hver dag deres bedste for at designe alle smykkerne til vores kollektioner ❤️😊 Så det bliver de glade for at høre.

Nyd dine nye smykker og på gensyn på www.enamelcopenhagen.dk 🤗

Blev leveret superhurtigt

Blev leveret superhurtigt . Smuk halskæde + armbånd . Kan klart anbefales 👍

15. april 2025

Hej Consumer

Tusind tak for de 5 store stjerner og anbefalingen. Det sætter vi stor pris på! 🥰

Hvor er det skønt at læse, at du har ros til hurtig levering og smykkerne. Det går lige i hjertet på os ❤️
Der er virkelig heller ikke noget bedre, når alt bare er i orden og pakken kommer hurtigt frem!

ENAMEL Copenhagen

Hurtig levering, produkterne er altid de rigtige og god kvalitet. Kan helt klart anbefale enamel 😊

9. april 2025

Hej Amalie 😊

Hvor er det fantastisk at høre! Vi sætter stor pris på din anmeldelse 😍

Vi er generelt vilde med at få feedback fra vores søde kunder, når de handler hos os. 🤩 Tusind tak for rosen. Det bliver både vores design-team og lager så glade for at høre ❤️

Du ønskes den dejligste dag af hele teamet bag ENAMEL Copenhagen! 🤗