ENAMEL Copenhagen Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 79 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne udtrykker stor tilfredshed med det brede udvalg af utrolig smukke smykker, som i rigtig høj grad lever op til de personlige forventninger og billederne på hjemmesiden. Derudover roser forbrugerne konsekvent den lynhurtige levering, den fine indpakning og den utrolig hjælpsomme og venlige kundeservice. Nogle anmeldere var ikke glade for kvaliteten, idet visse charms og ringe mistede forgyldningen eller gik i stykker efter kort tids brug. Desuden bemærkede flere købere ulemper ved at opleve forsinkede forsendelser, samt at varer som lå i kurven pludselig viste sig at være udsolgte.

Det, folk taler mest om

Product

Brugere beskriver positive interaktioner med produkt, idet forbrugere fremhæver de flotte smykker og den... Se mere

Delivery service

Kunder deler positive meninger om leveringsservice med generel tilfredshed og fremhæver gentagne gange den... Se mere

Quality

Anmeldere nævner tvetydig feedback om kvalitet, idet mange forbrugere roser smykkerne for at være flotte og... Se mere

Order

Kunder havde tvetydige oplevelser med ordrer, idet nogle oplevede manglende varer og forsinket forsendelse,... Se mere

Service

Forbrugere finder service positiv og roser den imødekommende betjening med et smil og stor hjælpsomhed. Mange... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Super fine varer og dejligt de bliver pakket i en fin æske. Dog lidt øv der er varer man kan lægge i kurven som er udsolgt og som de ikke fjerner fra webshoppen på trods af bestillinger. De sender blo... Se mere

Super flotte produkter, som jeg går til når jeg skal give gaver til de nærmeste. Et vedhæng var faldet af en ørering, hvorefter jeg henvendte mig til Enamels kundeservice. Jeg fik en hurtig og pr... Se mere

Jeg købte et par fine øreringe til min datters studenterfest (anbefalet af hendes storesøster ;-)). Jeg ville gerne have de 10% rabat ved at tilmelde mig deres nyhedsbrev, men rabatkoden dukkede ald... Se mere

Købt øreringe til gave. Kender ikke produktet. Leveringstid indenfor få dage var vigtig. Efter min henvendelse fremrykket og pakken kom til tiden. Hilsen - Allan

1. Smykkeforretning
  2. Smykkedesigner
  3. Smykkeproducent

ENAMEL Copenhagen skaber glæde gennem smuk dansk design. Vores smykker kombinerer det farverige og legende med det elegante og klassiske. Det er vores ønske at smykkerne, med deres raffinerede brug af farver, sten og perler, skaber JOY hos den, der bærer dem. ENAMEL betyder emalje, og netop de håndmalede farvestrejf, der er kendetegnende for brandets unikke smykkeunivers. Farver er dybt forankret i vores DNA – de bringer glæde og liv, og derfor spiller de altid en central rolle i vores kollektioner. ENAMEL Copenhagens smykker er lavet i 18 karat forgyldt sterlingsølv, hvoraf 80% er recycled silver. Det er vigtigt for os at ramme et prisleje, hvor alle kan være med, så enhver smykkeelsker, kan gå med vores smykker og opleve dem som en del af livets glæder, højtider og minder. Det er vores ønske, at alle skal have mulighed for at kunne gå med vores smykker og opleve disse som en del af livets glæder, højtider og minder.

4,4

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

4,4

Sender helt ny halskæde efter den gik i stykker

Jeg havde ikke haft min halskæde i mere end 2 måneder hvor låsen går i stykker. Enamel sender en helt ny halskæde og beklager meget at det kunne ske!
Top klasse service! Jeg blev meget glad for den hjælpsomme og søde kundeservice I gav

23. september 2025

Hej Emma,

Wow, tusind tak for de flotte stjerner og de søde ord ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi er SÅ stolte af vores skønne kundeservice. 😁✨

Det betyder alverden for os, at du og alle vores andre dejlige kunder føler jer godt tilpas og får den bedste service hver gang. 🥰💕

Du er lige præcis grunden til, at vi elsker vores arbejde - Tak for dig 🌻🌿🤗

På gensyn på 💓www.enamelcopenhagen.dk

De bedste hilsner 🤩
ENAMEL Copenhagen

Jeg er meget tilfreds med mit køb

Jeg er meget tilfreds med mit køb. Smukke smykker. Jeg har allerede købt dem flere gange til mig selv og som gaver. Jeg kan anbefale dem 🥰

20. september 2025

Hej Alina,

Wow, tusinde tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 flotte stjerne ⭐⭐⭐⭐⭐

Det betyder virkelig meget for os at høre, at du allerede har købt smykker flere gange – både til dig selv og som gaver. Det er den største ros, vi kan få! 🥰😍

Vi elsker at sprede JOY med vores smykker, og det er netop kunder som dig, der gør det hele værd ✨🎉

Tusinde tak for at være en del af ENAMEL Copenhagen, det er vi meget glade for 💕✨

På gensyn på www.enamelcopenhagen.dk! ❤️

ENAMEL Copenhagen

Smukke smykker til en meget fin pris

Smukke smykker til en meget fin pris. Hurtig levering.

Hej Anita,

Hvor er det bare en skøn anmeldelse – tusind tak! ⭐⭐⭐⭐⭐

Det betyder meget for os, at du lægger mærke til både design, hurtig service og ikke mindst vores gode priser. 😍😍

Vi brænder for at skabe flotte smykker, der spreder masser af JOY og få dem hurtigt ud til vores dejlige kunder. ✨🥰

Tusind tak for at være en del af ENAMEL Copenhagen, det sætter vi stor pris på. 😍

På gensyn på www.enamelcopenhagen.dk 🌻💕

De bedste hilsner,
ENAMEL Copenhagen

Øv øv øv jeg havde købt et rigtigt fint…

Øv øv øv jeg havde købt et rigtigt fint armbånd men allerede på første dagen mistede jeg det da låsen var gået op. Det er desværre ikke først gange jeg har oplevet det. Har prøvet lignede med 2 andre armbånd og en halskæde. Kommer desværre ikke til købe fra igen, hvis de ikke forberede låsen.

4. september 2025

Hej Lise,

Tusind tak for din ærlige anmeldelse ✨

Vi er virkelig kede af at høre, at du allerede på første dag mistede dit fine armbånd – og især at det desværre ikke er første gang, du har oplevet problemer med låsen ☹️ Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores skønne kunder 💕🌿

Vi har givet din feedback videre til vores indkøbsteam, så de kan se nærmere på låsemekanismerne så dette ikke sker igen. Vi arbejder løbende på at forbedre både kvalitet og design, og input som dit er en vigtig del af den proces - Tak for det 🥰

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice med dine oplysninger – så vil vi gøre vores allerbedste for at finde en god løsning sammen med dig 😍

Vi håber, du vil give os muligheden for at rette op på oplevelsen. 🌻🌿

De bedste hilsner,

Fantastiske smykker

Fantastiske smykker
Hurtig levering, super betjening

Hej Annette,

Tusinde tak din skønne anmeldelse! 😍

Vi elsker at kunne bringe JOY til alle vores smykkeelskere, og vi er virkelig glade for at det har kastet 5 stjerner af sig her!

Du skal have et kæmpe stor tak for at være en del af ENAMEL Copenhagens univers! 😍

På gensyn på www.enamelcopenhagen.dk ❤️

ENAMEL Copenhagen

Flotte øreringe og hurtig levering.

Flotte øreringe og hurtig levering.

28. august 2025

Hej Tanya,

Woaw tusind tak for de store stjerner, og den dejlige ros! Det betyder meget for os ⭐⭐⭐⭐⭐

Hvor er det skønt at læse, når vores kunder er glade for både smykkerne, vores hurtige levering. 🥰✨

Både designteamet og lagerteamet gør også hver dag deres bedste for at skabe en god oplevelse, og det må siges, at du har fået netop det 🥰 Din feedback gør dem meget glade. 🌿🌻

På gensyn på 💕
www.enamelcopenhagen.dk

ENAMEL Copenhagen

Mit armbånd knækkede midt over

Mit armbånd knækkede midt over, da det kom i klemme i en havestol. Jeg tog ind forbi butikken og gik derfra med et helt nyt armbånd, samme model. Meget glad og taknemmelig for virkelig god kundeservice. Mange tak, Enamel.

Hej Karen,

Tusind tak for de fem stjerner og dine fine ord ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi bliver så glade, når vi læser anmeldelser som din 🥰😍
Vi og vores team i butikken gør vores allerbedste for, at hver kunde føler sig set og godt behandlet.

At du nu går rundt med dit nye armbånd og et smil på læben, giver os masser af JOY - tak for dig. 😁✨

De bedste hilsner 💕

Dårlig dårlig service. Slut med at handle hos Enamel

Jeg er færdig med, at handle hos Enamel. For nylig købt guld Hoops. Den ene lås griber ikke mere fat i selve ørering og jeg sender en mail. Får mail retur, hvor jeg bliver instrueret om at man bare kan “vride” lidt i låsen, så vil det hjælpe og så vil den fungere igen. Nu er det ikke de første par øreringe jeg har haft og jeg svarer på mail at det er afprøvet. Dette svar gør åbenbart, at man ikke ønsker at svare mig på ny. Jeg må sige at det er sidste gang jeg handler hos Enamel. Meget dårlig service.

27. august 2025

Hej Lise,

Tusind tak for din anmeldelse ❤️

Jeg har fulgt op på sagen med min kollega, som du har haft mailkorrespondance med, og det ser ud til, at vi blot afventede din bekræftelse, før vi kunne sende det nye par afsted til den korrekte adresse. 🌞✨

Vi bestræber os altid efter at yde den bedst mulige service, og derfor har vi allerede sendt et nyt par fine øreringe afsted til dig. 🌿🌻

Vi håber, at vores løsning på den ærgerlige situation har givet dig lyst til at handle hos os igen – og måske også til at opdatere din anmeldelse 🥰

De bedste hilsner 💕

Dårlig kundeservice

Jeg har fået en ring i fødselsdagsgave, som ikke er den personen har bestilt til mig. Der er blevet bestilt en “mom” ring og modtaget en ring med 3 hjerter i stedet for. På posen i æsken står der “mom” så ringen er jo pakket forkert. Min svigerinde havde forsøgt at få fremsendt den rigtige ring inden fødselsdagen, men hun skulle bestille den på ny og de ville ikke være behjælpelige med at få den frem selvom det er dem der har sendt en forkert ring. Hun fik at vide at hun bare kunne give mig den forkerte og så kunne jeg selv bestille den rigtige, men jeg risikerer jo at få den forkerte igen… Synes virkelig det er dårlig kundeservice.

14. august 2025

Hej Christina,

Tusind tak, fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse, det betyder meget for os!✨

Vi er dog rigtig kede af den ene stjerne, da vi har haft opfattelsen af en rigtig god snak og aftale med gavegiver i telefonen. Da vi talte med hende, blev vi hurtigt enige om at der var sket en ærgerlig pakkefejl, og at vi selvfølgelig ville finde den bedste løsning, da det er vigtigt for os at vores kunder er glade og tilfredse 😍🥰

Derfor foreslog vi først køber om hun evt. kunne tage forbi vores butik på Gl. Kongevej 105, Frederiksberg, og bytte ringen, da dette var den hurtigste løsning – og på den måde sikre at rette ring blev givet.
Da det ikke var muligt for hende, tilbød vi at sende en ny ring fragtfrit. Men selv med vores hurtige levering ville den desværre ikke nå frem i tide🌞
Derfor blev vi enige om, at hun ville give den modtagne ring i gave, så der var noget at give på selve dagen. Skulle du synes at den ”forkerte” ring (magen til den bestilte, men blot med små hjerter i stedet for Mom teksten) var så fin at du hellere ville have denne, ville vi lade det ligge ved det. Ønskede du ikke denne, ville du eller gavegiver uden problemer kunne returnere og ombytte den til den rigtige ring helt gratis. Det er også noget vi uden tvivl ville kunne hjælpe med🌻🌿

Tag endelig kontakt til os på kontakt@enamel.dk da vi selvfølgelig gerne vil hjælpe med en ombytning 💕

ENAMEL Copenhagen

Smykkerne er super flotte og matcher…

Smykkerne er super flotte og matcher generelt min stil, men alle 3 smykker jeg har fra Enamel er gået i stykker efter relativt kort tid. Ærgerligt når nu de er så fine.

16. januar 2025

Hej Kirstine,

Tusind tak for at dele din mening om vores smykker – det betyder virkelig meget for os! 🥰🎉
Vi er dog kede af at høre, at du har været uheldig med alle tre smykker – det er bestemt ikke mening. 💕

Vi vil selvfølgelig gerne hjælpe med at finde en løsning, så du igen kan få glæde af dine flotte smykker. ✨😍

Hvis de er købt via vores hjemmeside, må du meget gerne sende os dit ordrenummer samt billeder af smykkerne. Så sørger vi for at hjælpe dig med en ombytning til nogle nye smykker. 🤩🎉

Er smykkerne derimod købt hos en af vores forhandlere, beder vi dig tage direkte kontakt til dem. De vil kunne hjælpe dig videre med en løsning. 🌻🌿

ENAMEL Copenhagen

Fine smykker til okay priser.

Fine smykker til okay priser.
Er vild med smykker fra Enamel.
Hurtig levering.
Eneste grund til at de ikke får 5 stjerner, er at jeg ikke har prøvet at returnere noget. Ingen af de smykker jeg har købt, skal returneres. Så jeg ved ikke hvordan deres service er når man returnerer.

8. august 2025

Hej Ursula,

Tusind tak for din fine anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at du er vild med vores smykker og hurtige levering! 🌿🌻

Vi håber selvfølgelig, at du bliver ved med at være så glad for dine køb, at du slet ikke får brug for at returnere noget. 🤩🎉

Skulle det en dag blive aktuelt, vil vi gerne nævne, at vi tilbyder gratis returfragt – så det er både nemt og omkostningsfrit at sende varer retur. Så bliver det jo ikke bedre 💕🥰

Dårlig kvalitet

Dårlig kvalitet til prisen. Billige smykker produceret i Thailand. Sølvring ridset efter få ganges KORREKT brug.
De tre stjerner er fordi jeg fik mine penge tilbage

22. juli 2025

Hej Rikke,

Tak for din anmeldelse – vi er kede af at høre, at ringen ikke levede op til dine forventninger. Det er selvfølgelig vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse. 🌿🌻

Den ring, du har valgt, har en stor, blank overflade og den vil få små ridser ved almindeligt brug. Det vil altid ske ved den type smykke. 🌞

Vi vil dog gerne understrege, at alle vores smykker er lavet i Sterling sølv eller Sterling sølv belagt med 18 karat guld, og vi får dem lavet hos dygtige producenter i Thailand, hvor kvalitet er i fokus. Vi har haft et samarbejde med dem gennem mange år og både de og vi går meget op i at kvaliteten og standarden er i top. 💕🥰

Super smukke øreringe.

Super smukke øreringe.. god kvalitet 🫶😊 ørestikker Sienna 😊
Hurtig levering..

7. august 2025

Hej Marianne

Tusind, tusind tak for din skønne anmeldelse! 🥰

Vi bliver simpelthen så glade, når vi læser, at du er tilfreds med dine Sienna øreringe – de er også en af vores egne favoritter, så det betyder meget, at du synes, de er både smukke og i god kvalitet 🫶😊

Det er også dejligt at høre, at din pakke nåede hurtigt frem – vi ved, hvor spændt man kan være, når man venter på noget fint, og vi gør altid vores bedste for at sende afsted så hurtigt som muligt ✨

Tusinde tak for at være en del af vores smykkeunivers! På gensyn på www.enamelcopenhagen.dk 🤗💕

ENAMEL Copenhagen

Hurtig ekspedition og hurtig levering

Hurtig ekspedition og hurtig levering. Meget fine smykker.

Hej Susanne

Wow, tusind tak for de flotte stjerner og de søde ord – det varmer virkelig! ⭐⭐⭐⭐⭐

Det er altid en fornøjelse at høre, når vores kunder er glade for både smykkerne, den hurtige levering og vores service – det betyder alverden for os. 🤩✨

Vores design og lagerteam gør deres bedste hver eneste dag, og din tilbagemelding er lige dét, der giver dem ekstra smil på læben. 🌿💛

Tak fordi du er en del af vores smykkeunivers – vi glæder os allerede til at forkæle dig igen! 💞

ENAMEL Copenhagen

God og venlig service samt hurtig…

God og venlig service samt hurtig levering.

Hej Kirsten

Tusind tak for de store flotte stjerner du har givet os! Vi er så glade for hver og en af dem!⭐⭐⭐⭐⭐

Det er simpelthen så dejligt at læse din ros af vores service og hurtige levering! Vi bestræber os også altid på at give den bedste oplevelse, når man handler på vores webshop eller i vores butik 😍

Tusinde tak for at være en del af vores smykkeunivers!

ENAMEL Copenhagen

Altid skønne smukke smykker med god…

Altid skønne smukke smykker med god levering

Hej Ronja

Sikke en dejlig anmeldelse! Tusind tak for den! 😍

Det er virkelig skønt at læse din ros af vores smykker og levering!
Vores designteam gør også deres allerbedste for at levere smukke designs, og vores lager pakker hurtigt og effektivt, så smykkerne kan tages i brug næsten med det samme🥰

Nyd dit nye smykke! Vi ses på webshoppen næste gang du skal forkæle dig selv, eller én du holder af ❤️

ENAMEL Copenhagen

Bedste smykker ever.Elsker smykker fra enamel.Har købt smykker siden de startede.

Bedste smykker ever.Elsker smykker fra enamel

30. juni 2025

Hej Janne

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse! Den er vi rigtig glade for! 🤩

Det er fantastisk at læse, at du har været med helt fra vores opstart! Vi gør også hver dag vores absolut bedste for at lave smukke designs til alle vores skønne kunder, så tusind tak for at være med os! Det er ren JOY ❤️

Vi glæder os til at se dig på www.enamelcopenhagen.dk igen.

De bedste sommerhilsner
ENAMEL Copenhagen

Fantastisk oplevelse hele vejen i gennem!

Købte et halskæde for 11 måneder siden. Hun har været rigtig glad for det indtil det går i stykker.

Kontakter derfor Enamel, og får en super god service og en ny halskæde retur.

Kan klart anbefales!

21. juli 2025

Hej Sander

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🥰

Hvor er vi glade for at læse, at du har fået så god service i forbindelse med din reklamation! Det kan jo desværre ske, men det betyder alverden for os, at du er blevet hjulpet igennem det og fået en god oplevelse ud af det alligevel. Det er også præcis sådan det skal være! ❤️

Nyd den nye halskæde, og kig endelig forbi igen næste gang du skal forkæle én med nye smukke smykker! 🥰

OMG jeg er in love!!

har haft mine øreringe i over et halvt år og de er stadige perfekte, de glimre, farven har holdt helt perfekt også selvom jeg har været i bad med dem i.
alle smykkerne har et smukt design, der er rimelige priser, vanvittig god kvalitet og et højt serviceniveau.
kunne slet ikke ønske mere jeg kommer til at købe smykker her resten af mit liv <3

19. juli 2025

Hej Kunde

Årh, tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse! ⭐⭐⭐⭐⭐Den går jo lige i hjertet på os! 🥰

Vi elsker at kunne skabe så meget glæde hos dig, og vi takker for rosen af kvalitet, design, priser og service! Så bliver det da ikke meget bedre 🥳

Tusinde tak for at være en del af vores smykkeunivers, og på gensyn på www.enamelcopehagen.dk! 🤗😍

Hele teamet bag ENAMEL Copenhagen ønsker dig den dejligste dag 🌻🌿

Fuldt tilfreds

fuldt tilfreds

27. juni 2025

Hej Mette,

Tusinde tak for de 5 flotte stjerner, de glimter så fint hos os i sommer solen. 🥰🌞

Vi er vilde med, at din oplevelse har været fyldt med JOY, lige som vi kan lide det 😍

Vi har det sejeste team bag ENAMEL Copenhagen, som sørger for at leverer den bedste service for, at vores søde kunder kan få en god oplevelse og få glæde af deres nye smukke smykker i en fart 🌻🌿

Vi ønsker dig en dejlig sommer 💕❤️