ENAMEL Copenhagen Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 79 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne udtrykker stor tilfredshed med det brede udvalg af utrolig smukke smykker, som i rigtig høj grad lever op til de personlige forventninger og billederne på hjemmesiden. Derudover roser forbrugerne konsekvent den lynhurtige levering, den fine indpakning og den utrolig hjælpsomme og venlige kundeservice. Nogle anmeldere var ikke glade for kvaliteten, idet visse charms og ringe mistede forgyldningen eller gik i stykker efter kort tids brug. Desuden bemærkede flere købere ulemper ved at opleve forsinkede forsendelser, samt at varer som lå i kurven pludselig viste sig at være udsolgte.

Det, folk taler mest om

Product

Brugere beskriver positive interaktioner med produkt, idet forbrugere fremhæver de flotte smykker og den... Se mere

Delivery service

Kunder deler positive meninger om leveringsservice med generel tilfredshed og fremhæver gentagne gange den... Se mere

Quality

Anmeldere nævner tvetydig feedback om kvalitet, idet mange forbrugere roser smykkerne for at være flotte og... Se mere

Order

Kunder havde tvetydige oplevelser med ordrer, idet nogle oplevede manglende varer og forsinket forsendelse,... Se mere

Service

Forbrugere finder service positiv og roser den imødekommende betjening med et smil og stor hjælpsomhed. Mange... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Super flotte produkter, som jeg går til når jeg skal give gaver til de nærmeste. Et vedhæng var faldet af en ørering, hvorefter jeg henvendte mig til Enamels kundeservice. Jeg fik en hurtig og pr... Se mere

Jeg købte et par fine øreringe til min datters studenterfest (anbefalet af hendes storesøster ;-)). Jeg ville gerne have de 10% rabat ved at tilmelde mig deres nyhedsbrev, men rabatkoden dukkede ald... Se mere

Købt øreringe til gave. Kender ikke produktet. Leveringstid indenfor få dage var vigtig. Efter min henvendelse fremrykket og pakken kom til tiden. Hilsen - Allan

1. Smykkeforretning
  2. også i
  3. Smykkedesigner
  4. Smykkeproducent

ENAMEL Copenhagen skaber glæde gennem smuk dansk design. Vores smykker kombinerer det farverige og legende med det elegante og klassiske. Det er vores ønske at smykkerne, med deres raffinerede brug af farver, sten og perler, skaber JOY hos den, der bærer dem. ENAMEL betyder emalje, og netop de håndmalede farvestrejf, der er kendetegnende for brandets unikke smykkeunivers. Farver er dybt forankret i vores DNA – de bringer glæde og liv, og derfor spiller de altid en central rolle i vores kollektioner. ENAMEL Copenhagens smykker er lavet i 18 karat forgyldt sterlingsølv, hvoraf 80% er recycled silver. Det er vigtigt for os at ramme et prisleje, hvor alle kan være med, så enhver smykkeelsker, kan gå med vores smykker og opleve dem som en del af livets glæder, højtider og minder. Det er vores ønske, at alle skal have mulighed for at kunne gå med vores smykker og opleve disse som en del af livets glæder, højtider og minder.

4,4

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

Virkelig fin produkt

Virkelig fin produkt! Elsker det, det er så sødt, elegant og pænt😍

30. marts 2026

Besvarelse fra ENAMEL Copenhagen

Tusind tak for de flotte ord 💛
Hvor er det dejligt, at smykket lever op til dine forventninger ✨

Virkelig fine

Virkelig fine øreringe og rigtig hurtig levering

26. marts 2026

Besvarelse fra ENAMEL Copenhagen

Tusind tak for din søde anmeldelse 💛
Hvor er det dejligt, at du er glad for dine øreringe, og at leveringen også levede op til forventningerne ✨

Super fine varer + udsolgte varer

Super fine varer og dejligt de bliver pakket i en fin æske. Dog lidt øv der er varer man kan lægge i kurven som er udsolgt og som de ikke fjerner fra webshoppen på trods af bestillinger. De sender blot en mail retur med at varen er udsolgt og en rabatkode. Øv når det er en gave og man så skal betale fragt igen.

15. marts 2026

Kære Caroline,

Tusind tak for din fine og ærlige anmeldelse – det betyder meget for os 💛

Og tak fordi du gør os opmærksomme på det med udsolgte varer. Det er bestemt ikke en oplevelse, vi ønsker for vores kunder. Vi arbejder løbende på at få webshoppen til at opdatere lagerstatus hurtigere, så dette forhåbentlig snart kan undgås.

Hvis du stadig mangler en gave eller gerne vil finde et alternativ, er du meget velkommen til at skrive til os på kontakt@enamel.dk – så vil vi rigtig gerne finde en god løsning til dig 💌

De bedste hilsner,
ENAMEL Copenhagen 🌸

God pris

God pris. Hurtig levering. Fine øreringe i god kvalitet.
Nu er det 3'gang jeg køber øreringe hos Enamel og jeg er meget tilfreds.

2. marts 2026

Kære Bodil,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Vi er så glade for, at du er en del af vores smykkeunivers - og har været det af flere omgange 😍

Kærlig hilsen,
ENAMEL Copenhagen ❤

26. februar 2026

Kære Kirsten,

Tusind tak for din flotte anmeldelse -
og hvor dejligt at leveringen gik som smurt 😍

Fantastisk service ved reklamation

Fantastisk service ved reklamation , ombytning uden problemer

2. marts 2026

Kære Helle,

Tusind tak for din flotte anmeldelse !
Vi er rigtig glade for at du føler dig hjulpet godt - det betyder meget for os.

Tusind tak fordi du er en del af vores smykkeunivers 😍

Team ENAMEL Copenhagen 💛

Sød og hurtig svar på henvendelse vedr…

Sød og hurtig svar på henvendelse vedr en dobbelt bestilling - og hjælp til returnering i samme mail - super og nemt at returnere

12. februar 2026

Kære Dorte,

Tusind tak for din flotte anmeldelse !
Vi er rigtig glade for at du føler dig hjulpet godt og at løsningen var nem og lige til.

Tak fordi du er en del af vores smykkeunivers 😍

Team ENAMEL Copenhagen 💛

Seriøst firma, troværdig hjemmeside. Hurtig levering.

Har modtaget de fineste ørestick jeg fandt på hjemmesiden. Og de svarer fuldstændig til billeder og beskrivelser. Hurtig ekspedition og stilfuld indpakning. 👌

29. januar 2026

Kære Astrid,

Ej hvor gør det os glade at læse 😍 Tusind tak for at dele din dejlige oplevelse af både modtagelsen og smykkerne – det betyder virkelig meget for os!

Team ENAMEL Copenhagen 💛

Smukke armbånd og hurtig leveringen

Smukke armbånd og hurtig leveringen. Men kvaliteten er ikke særlig god på charms. Købte 3 charms og det store armbånd. Det ene charm ( firkløver) gik i stykker i går. Lukke mekanismen gik i 2 dele og jeg sad stille i sofaen. Det er ærgerligt. Hvis kvaliteten bliver bedre kunne jeg godt finde på at handle der igen

2. februar 2026

Besvarelse fra ENAMEL Copenhagen

Tusind tak for din anmeldelse og for de pæne ord om vores armbånd og levering. Det betyder rigtig meget for os 💛

Vi er til gengæld virkelig ærgerlige over at høre, at du har oplevet problemer med kvaliteten på dit firkløver-charm. Det er bestemt ikke noget, vi normalt erfarer med vores charms, og det skal selvfølgelig ikke ske.

Vi vil meget gerne hjælpe dig videre med sagen. Du er derfor meget velkommen til at skrive til os på kontakt@enamel.dk, så finder vi en løsning hurtigst muligt.

Vi håber, vi får mulighed for at rette op på oplevelsen 💫

Penge tilbage efter ødelagte øreringe.

Jeg fik et par øreringe i fødselsdagsgave, som desværre gik i stykker efter et par uger. Jeg kontaktede dem, og fik pengene tilbage med det samme.
Virkelig god service! Kan virkelig anbefale.

27. januar 2026

Kære Maja,

Tusind tak for din flotte anmeldelse !

Vi rigtige glade for at du følte dig godt hjulpet, og at løsningen levede op til dine forventninger 💕

Tak for at dele din oplevelse.

Team ENAMEL Copenhagen 💛

Flotte produkter og hurtig ekspedition

Flotte produkter og hurtig ekspedition. Kan kun være tilfreds😃

23. januar 2026

Kære Irene,

Tusind tak for din flotte anmeldelse ! 💕
Vi er glade for at du har haft en dejlig oplevelse hos os 🤗

Tusinde tak for at være en del af vores smykkeunivers !

De bedste hilsner ✨
ENAMEL Copenhagen

Hurtig levering , fine smykker til prisen

8. december 2025

Kære Vibeke,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse ⭐⭐⭐⭐⭐

Det betyder rigtig meget for os!🌻🌿

Tusinde tak for at være en del af vores smykkeunivers! På gensyn på www.enamelcopenhagen.dk 🤗

De bedste hilsner 💕✨
ENAMEL Copenhagen

Min datter modtog et sæt øreringe fra…

Min datter modtog et sæt øreringe fra Enamel i julegave. Da hun vil prøve dem på, knækker den ene ørering uheldigvis. Jeg skriver til Enamel d. 25. december og allerede d. 28. december (en søndag!) er der svar fra Enamel med en gavekode jeg kan bruge i deres webshop, så jeg omkostningsfrit kan bestille et nyt par øreringe til min datter - endda med gratis fragt også.
Så når uheldet er ude, er det da den bedste service man kan få.

28. december 2025

Jeg bestilte en ring til en julegave

Jeg bestilte en ring til en julegave, men får ingen besked om at ringen er udsolgt, før jeg selv henvender mig. Kundeservice beklager, men ringen står stadig til at være på lager i skrivende stund. (selvom det ikke er tilfældet)

19. december 2025