ENAMEL Copenhagen Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 79 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne udtrykker stor tilfredshed med det brede udvalg af utrolig smukke smykker, som i rigtig høj grad lever op til de personlige forventninger og billederne på hjemmesiden. Derudover roser forbrugerne konsekvent den lynhurtige levering, den fine indpakning og den utrolig hjælpsomme og venlige kundeservice. Nogle anmeldere var ikke glade for kvaliteten, idet visse charms og ringe mistede forgyldningen eller gik i stykker efter kort tids brug. Desuden bemærkede flere købere ulemper ved at opleve forsinkede forsendelser, samt at varer som lå i kurven pludselig viste sig at være udsolgte.

Det, folk taler mest om

Product

Brugere beskriver positive interaktioner med produkt, idet forbrugere fremhæver de flotte smykker og den... Se mere

Delivery service

Kunder deler positive meninger om leveringsservice med generel tilfredshed og fremhæver gentagne gange den... Se mere

Quality

Anmeldere nævner tvetydig feedback om kvalitet, idet mange forbrugere roser smykkerne for at være flotte og... Se mere

Order

Kunder havde tvetydige oplevelser med ordrer, idet nogle oplevede manglende varer og forsinket forsendelse,... Se mere

Service

Forbrugere finder service positiv og roser den imødekommende betjening med et smil og stor hjælpsomhed. Mange... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Super fine varer og dejligt de bliver pakket i en fin æske. Dog lidt øv der er varer man kan lægge i kurven som er udsolgt og som de ikke fjerner fra webshoppen på trods af bestillinger. De sender blo... Se mere

Super flotte produkter, som jeg går til når jeg skal give gaver til de nærmeste. Et vedhæng var faldet af en ørering, hvorefter jeg henvendte mig til Enamels kundeservice. Jeg fik en hurtig og pr... Se mere

Jeg købte et par fine øreringe til min datters studenterfest (anbefalet af hendes storesøster ;-)). Jeg ville gerne have de 10% rabat ved at tilmelde mig deres nyhedsbrev, men rabatkoden dukkede ald... Se mere

Købt øreringe til gave. Kender ikke produktet. Leveringstid indenfor få dage var vigtig. Efter min henvendelse fremrykket og pakken kom til tiden. Hilsen - Allan

1. nr. 75 af de 90 bedste virksomheder i Smykkeforretning
  2. nr. 32 af de 35 bedste virksomheder i Smykkedesigner
  3. nr. 14 af de 16 bedste virksomheder i Smykkeproducent

ENAMEL Copenhagen skaber glæde gennem smuk dansk design. Vores smykker kombinerer det farverige og legende med det elegante og klassiske. Det er vores ønske at smykkerne, med deres raffinerede brug af farver, sten og perler, skaber JOY hos den, der bærer dem. ENAMEL betyder emalje, og netop de håndmalede farvestrejf, der er kendetegnende for brandets unikke smykkeunivers. Farver er dybt forankret i vores DNA – de bringer glæde og liv, og derfor spiller de altid en central rolle i vores kollektioner. ENAMEL Copenhagens smykker er lavet i 18 karat forgyldt sterlingsølv, hvoraf 80% er recycled silver. Det er vigtigt for os at ramme et prisleje, hvor alle kan være med, så enhver smykkeelsker, kan gå med vores smykker og opleve dem som en del af livets glæder, højtider og minder. Det er vores ønske, at alle skal have mulighed for at kunne gå med vores smykker og opleve disse som en del af livets glæder, højtider og minder.

4,4

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

87 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Den bedste service!

Den bedste service!

Jeg bestilte nogle smykker, men da de ankom, var halskæden desværre knækket. Jeg kontaktede kundeservice og sendte et billede af skaden. Allerede med det samme sendte de en ny halskæde uden diskussion.

Det er usædvanligt at opleve så god service, hvor man ikke skal bruge tid på at bevise noget eller skrive frem og tilbage. Ingen vrøvl – bare hurtig, venlig og professionel hjælp.

Det kan varmt anbefales!

28. juni 2026

Hej Lotte,

Tusind tak for din skønne anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse. ⭐
Det gør os så glade at høre, at du følte dig godt hjulpet – også selvom din oplevelse startede med en knækket halskæde.

Vi håber, du får masser af glæde af dine smykker – og vi glæder os til at forkæle dig igen en anden gang. ✨

Team ENAMEL Copenhagen💕

De smukkeste øreringe. 😍

Jeg modtog de smukkeste øreringe kun 2 dage efter min bestilling.
Det er ikke sidste gang jeg bestiller smykker hos 💕 ENAMEL Copenhagen. 💕
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

15. juni 2026

Kære Monrad,

Tusind tak for din søde anmeldelse! Vi bliver så glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Og at du også er vilde med dine nye øreringe. 😍

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores univers igen💕

Team ENAMEL Copenhagen ⭐

Kære Ina,

Tusind tak for din fine anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din mening om vores smykker med os - det varmer. 💕

Kærlig hilsen
Team ENAMEL Copenhagen 💛

Hurtig levering med GLS til valgt pakkeshop.

29. maj 2026

Kære Lone,

Tusind tak for din anmeldelse! ❤️Det er vi rigtig glade for at høre!

Team ENAMEL Copenhagen 💕

Flotte produkter og hurtig levering

Flotte produkter og hurtig levering. Kan klart anbefales!

29. maj 2026

Kære Tine,

Tusind tak for din søde anmeldelse og ikke mindst de flotte ord💝Det gør os utrolig glade!

Alt perfekt 🤩

Alt perfekt 🤩

Kære Susanne,

Tusind tak for din søde anmeldelse.
Vi er rigtig glade for at høre at du synes alt var perfekt😍

Alt fungerede fint.

Alt fungerede fint.

Kære Carsten,

Tusind tak for din søde anmeldelse.
Vi er rigtig glade for at høre alt fungerede som det skulle! 👌

Team ENAMEL 🌷

Jeg købte en smuk halskæde

Jeg købte en smuk halskæde, armbånd og øreringe til 2 veninder. Det kom hurtigt. Var super smukt, og begge veninder blev mega glade.

Kære Anne,

Tusind tak for din søde anmeldelse💕
Hvor er vi glade for at høre du har glædet dine veninder med smykker fra os og at de blev så glade for dem!

Fungerede som det skulle

Fungerede som det skulle, hurtig levering

26. marts 2026

Kære Anders,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og ikke mindst de flotte ord ❤️Det betyder utrolig meget for os.

Team ENAMEL Copenhagen 💕

OBS obs obs- bestilte hjemmelevering af…

OBS obs obs- bestilte hjemmelevering af min ordre - blev leveret i pakkeshop- kan dette være en fejl eller en ekstra indtægt for ENAMEL- Uordentligt og uærligt.

22. maj 2026

Kære Marianne,

Tusind tak for din feedback. Vi er virkelig kede af, at din første oplevelse med os ikke blev, som du havde forventet, og vi forstår godt din frustration ❤️

Vi er til gengæld meget glade for, at vi fik mulighed for at hjælpe og rette op på situationen. Hos ENAMEL gør vi os altid umage for at imødekomme vores kunders ønsker – også når det gælder levering – og vi lægger stor vægt på at skabe en god oplevelse hele vejen igennem.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på problemet, så vi kunne finde en løsning 🌷

Team ENAMEL Copenhagen

Fine smykker og super service

Fine smykker!
Jeg købte tre par, hvoraf det ene var en forkert vare. Enamel vendte retur på min henvendelse straks, afsendte det rette produkt og bad mig beholde det fejlsendte. Der var altså ingen ekstra opgaver for mig i det. Super service!

5. maj 2026

Kære Rikke,

Tusind tak for dine søde ord og flotte anmeldelse 💕

Vi er glade for, at vi sammen fandt den bedste løsning for dig og at de korrekte smykker kom frem til dig uden yderligere besvær.

Kære Gitte,

Tusind tak for din søde anmeldelse 💖
Vi er glade for, at vores service har været let og lige til - som vi altid bestræber os på.

Team ENAMEL 🌷

Jeg havde bestilt 2 armbånd og skulle…

Jeg havde bestilt 2 armbånd og skulle modtage et tredje armbånd i gave - dette var ikke med i pakken jeg modtog. Jeg ringede derfor til Enamel og fik den sødeste pige i røret og hun guidede mig til, hvordan jeg kunne få min gave! Gaven er modtaget og jeg kan varmt anbefale Enamel.

30. april 2026

Kære Conni,

Tusind tak for dine flotte ord og for din anmeldelse 🌷
Det betyder utrolig meget for os - og især, at du har haft en god oplevelse hos os 💕

Vi ses næste gange hos ENAMEL Copenhagen !

De varmeste hilsner,
Team ENAMEL 💖

Stort sortiment og god service

God service og hurtig levering

Kære Gert,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de rosende ord - det betyder meget for os 🌷
Vi ses en anden gang hos ENAMEL Copenhagen.

Team ENAMEL ❤️

Alle løfter opfyldt

Kære Tom,

Tak for den flotte anmeldelse og de flotte ord. Det betyder alverdens for os ❤️
Vi er glade for, at handlen har levet op til forventningerne hele vejen igennem.

Flotte smykker

Flotte smykker, hurtig levering og rigtig god kundeoplevelse hos kundeservice.

Besvarelse fra ENAMEL Copenhagen

Tusind tak for de flotte ord og for anmeldelsen. Vi er utrolige glade for, at hele din oplevelse hos os har været tilfredsstillende. Det betyder meget for os.

Team ENAMEL Copenhagen

Super kundeservice

Et vedhæng var faldet af en ørering, hvorefter jeg henvendte mig til Enamels kundeservice. Jeg fik en hurtig og pragmatisk løsning på problemet af en meget behjælpelig medarbejder ved navn Emma.

Tak for hjælpen!

21. april 2026

Besvarelse fra ENAMEL Copenhagen

Tusind tak for din søde besked 💕

Det gør os virkelig glade at høre, at du er tilfreds både med vores smykker og hjælpen fra kundeservice✨

Du er altid meget velkommen igen 💖

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Levering på under 24 timer

20. april 2026

Besvarelse fra ENAMEL Copenhagen

Tusind tak for dine søde ord, de betyder meget!
Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse💛

Forskellige typer øreringe

God service i butik samt hurtig levering for ekstra øreringe jeg bestilte. Desuden kan jeg selvfølgelig li looket på dem jeg valgte og kvaliteten virker umiddelbart i orden.

8. april 2026

Kære Anna,

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌷
Hvor dejligt at smykkerne lever op til dine forventninger og at du er glad for vores service - det betyder meget for os ❤️