Super fine varer og dejligt de bliver pakket i en fin æske. Dog lidt øv der er varer man kan lægge i kurven som er udsolgt og som de ikke fjerner fra webshoppen på trods af bestillinger. De sender blo... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
ENAMEL Copenhagen skaber glæde gennem smuk dansk design. Vores smykker kombinerer det farverige og legende med det elegante og klassiske. Det er vores ønske at smykkerne, med deres raffinerede brug af farver, sten og perler, skaber JOY hos den, der bærer dem. ENAMEL betyder emalje, og netop de håndmalede farvestrejf, der er kendetegnende for brandets unikke smykkeunivers. Farver er dybt forankret i vores DNA – de bringer glæde og liv, og derfor spiller de altid en central rolle i vores kollektioner. ENAMEL Copenhagens smykker er lavet i 18 karat forgyldt sterlingsølv, hvoraf 80% er recycled silver. Det er vigtigt for os at ramme et prisleje, hvor alle kan være med, så enhver smykkeelsker, kan gå med vores smykker og opleve dem som en del af livets glæder, højtider og minder. Det er vores ønske, at alle skal have mulighed for at kunne gå med vores smykker og opleve disse som en del af livets glæder, højtider og minder.
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Den bedste service!
Jeg bestilte nogle smykker, men da de ankom, var halskæden desværre knækket. Jeg kontaktede kundeservice og sendte et billede af skaden. Allerede med det samme sendte de en ny halskæde uden diskussion.
Det er usædvanligt at opleve så god service, hvor man ikke skal bruge tid på at bevise noget eller skrive frem og tilbage. Ingen vrøvl – bare hurtig, venlig og professionel hjælp.
Det kan varmt anbefales!

Besvarelse fra ENAMEL Copenhagen
Jeg modtog de smukkeste øreringe kun 2 dage efter min bestilling.
Det er ikke sidste gang jeg bestiller smykker hos 💕 ENAMEL Copenhagen. 💕
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Besvarelse fra ENAMEL Copenhagen
Flotte produkter og hurtig levering. Kan klart anbefales!

Besvarelse fra ENAMEL Copenhagen
Jeg købte en smuk halskæde, armbånd og øreringe til 2 veninder. Det kom hurtigt. Var super smukt, og begge veninder blev mega glade.

Besvarelse fra ENAMEL Copenhagen
OBS obs obs- bestilte hjemmelevering af min ordre - blev leveret i pakkeshop- kan dette være en fejl eller en ekstra indtægt for ENAMEL- Uordentligt og uærligt.

Fine smykker!
Jeg købte tre par, hvoraf det ene var en forkert vare. Enamel vendte retur på min henvendelse straks, afsendte det rette produkt og bad mig beholde det fejlsendte. Der var altså ingen ekstra opgaver for mig i det. Super service!

Besvarelse fra ENAMEL Copenhagen
Jeg havde bestilt 2 armbånd og skulle modtage et tredje armbånd i gave - dette var ikke med i pakken jeg modtog. Jeg ringede derfor til Enamel og fik den sødeste pige i røret og hun guidede mig til, hvordan jeg kunne få min gave! Gaven er modtaget og jeg kan varmt anbefale Enamel.

Besvarelse fra ENAMEL Copenhagen
Flotte smykker, hurtig levering og rigtig god kundeoplevelse hos kundeservice.

Besvarelse fra ENAMEL Copenhagen
Super flotte produkter, som jeg går til når jeg skal give gaver til de nærmeste.
Et vedhæng var faldet af en ørering, hvorefter jeg henvendte mig til Enamels kundeservice. Jeg fik en hurtig og pragmatisk løsning på problemet af en meget behjælpelig medarbejder ved navn Emma.
Tak for hjælpen!

Super god oplevelse. Levering på under 24 timer

Besvarelse fra ENAMEL Copenhagen
God service i butik samt hurtig levering for ekstra øreringe jeg bestilte. Desuden kan jeg selvfølgelig li looket på dem jeg valgte og kvaliteten virker umiddelbart i orden.